...

blir galen, har inte tålamodet som behövs nu riktig. jag vill att du ska höra av dig nu nu nu ;( i alla fall ett litet sms.. <3

Nu till något lite roligare, imorgon ska jag upp rätt så tidigt typ runt 9.00. Ska sjussa iväg pappa, monica & caroline till stan. Caroline ska jobba och pappa&monica ska till sthlm för att träffa hennes syster&hennes man, de ska gå på någon föreställnign och ha det lite allmänt trevligt i storstaden. Så när jag ändå är nere på stan har jag tänkt att gå lite på stan och shoppa och sedan iväg och träna. Känns bra!  På kvällen blir det supergodmat, tacos :D sen ska jag nog ta mig till sandra på förfest för att senare ta oss till krogen med folket, hoppas på en riktigt bra dag/kväll :)

Just nu sitter jag här framför pappas dator och kollar runt lite och pratar med folk. Vet inte riktigt om jag vill sova eller om jag vill sitta uppe ett tag till. men får se hur länge jag orkar sitta kvar här, ska ju upp rätt så tidigt!  Juste får inte glömma att berätta att nu har vi äntligen köpt en pumpa, vi hittade ju tyvärr ingen igår, allt var slutsålt men idag hittade pappa en bamsing. den vägde 10 kg haha, helt sjukt stor :b!!

Puss

första snön!

snö premiär!!  De kom för någon timme sen ungefär och håller i sig fortfarande. Totalmys, i love it!! Så ikväll blir det en myskväll, braskaminen är tänd!

I miss my baby <3


lite smått och gott

snart är lovet över, gick väldigt fort!! några dagar till hade ju inte skadat. men i alla fall nu är det fredag och idag blir det en hemma kväll. Ska se ensam mamma söker och Idol, och sen troligen en bra film! Imorgn ska jag först åka iväg och träna, sen blir det till att shoppa lite, i alla fall mina skor. Sen på kvällen är jag ensam hemma, så får se vad som ska hittas på. Kanske blir det krogen med folket, we will see tomorrow :)

3 dagar <3

liten biltur till boländerna!

caroline och jag tog oss iväg till boländerna för att kika lite i affärena,  fördriva tiden typ. Hittade då ett par perfekta träningsskor, som ska inhandlas nu i helgen har jag tänkt. Tänkte kolla på lite andra ställen med först. Vi fick med oss hem lite mat, och en chokladtomte(carolines storainköp) men tyvärr ingen pumpa, helt slut både på coop & Ica ;(  Nu ikväll kom brorsan hit med sin lilla familj, han skulle byta batteri på bilen! Nu har jag tänkt att gå och baka lite chockladbollar :D mums. Juste, äre någon som har något bra förslag vad man kan göra imorgon :)?
 
Puss


karinsdag!

Igår fyllde karin äntligen 18 år! Hon bjöd på god mat, (kycklingpaj, potatisgratäng, rostbiff & couscous?) Vi fick sedan sjuss ner till stan för att tillbringa kvällen på people. Det var inte alls så mycket folk som jag hade trottt att det skulle vara men det var lika bra ändå :) tyvärr slutade kvällen inte som vi hade tänkt oss men annars var kvällen väldigt bra. Vi delade på en taxi och kom hem runt två? eller jag kommer faktiskt itne riktigt ihåg när jag kom hem, tänkte inte alls på klockan, var så trött :b! Idag blir det en lugn dag, ska bara vara hemma. Eller ska bara åka och handla lite snart med syster och sedan sjussa henne senare till hennes träning men sen blir det luuungt!

Nu är det "bara" fyra dagar kvar tills martin kommer hem, (to much). Jag saknar han allt mer för varje dag, helt sjukt vad jag saknar honom. Vill bara att han ska komma hem ;(<3



tisdag

idag på dagen har det inte hänt så mycket alls, utan har varit hemma och bara tagigt det lungt! Vid halv fem blev det träning med sarisen på styskamedelpasset. Efter det gick jag till stan för att köpa lite små grejor och sedan vidare till brorsan. bra sällskap och bra fika!!  Nu står jag här i köket och  har på mig mina supermysiga pyjamasbyxor och en stortjocktröja, i like! På tvn är det Rosabandetgalan, ring ring ring!! 

Imorgon ska nog jag och syrran träffa kusinerna för att sedan ta oss till våran kära mormor och morfar. Vi tänkte att det skulle vara trevligt att besöka dem och käka lite gott fika! :) På kvällen blir det hem till karin som fyller 18 år imorgon, grattis! vi ska dit på tjejmiddag och senare ut på krogen!

Puss

blä ..

tråkigt man kan ha ibland, uscha ;(
vill göra något, vill ut och springa eller vad som helst. Tyvärr är det väldigt  mörkt här ute i "ödemarken" men jag vill jag vill jag vill, tycker inte alls om att sitta här häckande framför datorn. och på tv finns det knappt något bra program, eller om circa en halv timme börjar i alla fall Prison Break, kvällens höjdpunkt!
haha känner som jag klagar lite för mycket,nu  har ju lov ska vara glad ju. men sen så kan jag även berätta att det är jävligt jobbigt att flytta fram och tillbaka varje vecka, fy jag hatar det. men så är det bara och jag tycker självklart om att vara här och där varannan vecka men det suger vekrligen att packa varje vecka. Har ju typ med mig tusenmiljoner saker, ni kanske inte har sett min packning men ja, det är massvis med väskor/kassar fulla och nu till vintern är det extra mycket. Jackorna tar en stor plats, idag fick min vinterjacka ha en helt egen kasse, blä!!  Sen har jag problem att välja vilka kläder jag vill ha med mig eftersom jag älskar att ha ett brett sortiment att välja på, och skor det ska jag nog inte ens ta upp.. har så grymt mycket skor med mig fram och tillbaka, fattar inte. Idag tog jag med mig sex stycken skor PLUS att jag själklart har skor här med stående.  och jag använder ju inte nästan ens hälften av alla saker jag har med mig.  Ni kanske inte tycker det här låter som något jobbigt eller så men om ni skulle ha så, så tror jag ni skulle börja förstå mig om ett tag. jag vill ha en enda garderob med ALLA mina saker, en big one!  

första dagen på lovet!

Idag började dagen med att jag packade klart allting som jag skulle ha med mig till pappsen, sen tog jag mig ner på stan för att täffa Sara, Linnea & Karin. Vi gick runt och kikade och vissa shoppade mer än andra, sen blev det även en god fika på waynes coffe, men inte nog med det. När vi satt där och fikade blev vi sugna på något salt, och då kom tanken upp att vi ville pröva de nya "pommes" på mc donalds  men tyvärr var det slut men vi tog då istället och delade på två mellan pommefrittes, jummie ;) haha! Efter det tog vi oss alla hem och nu sitter jag här i köket och äter köttbullar med stuvademakaroner och kollar på Postkodmiljonären 50-50!

Idag åkte min älskling iväg till Norge ;( <3 han ska dit för att träffa sin halvsyster & sin halvbror, och kommer tyvärr vara där ända tills på söndag. blä blä blä, kommer sakna han som en tok!! men tycker samtidigt att det är jätte roligt för honom eftersom de ses så sällan! men nu ska jag försöka att äta klart min mat och sedan ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt, blir nog en tv kväll!

Puss!


Godmorgon!

idag fick man ju sova lite längre eftersom man skulle ställa tillbaka klockan en timme (vid 2 inatt), tyvärr var jag inte vaken då men nu är det gjort. Det var väldigt skönt i morse när man vaknade, man kunde alltså sova en hel timme till, väärt! :] Idag har jag tänkt att gå lite på stan, utträtta några nödvändiga och några onödiga ärenden. jag hoppas verkligen att jag kan få med min lillasyster med eftersom hon fyller om år om cirka två veckor och jag har absolut ingen aning om vad jag ska köpa, därför kan hon få gärna komma med och peka lite så har man en liten aning om vad hon vill ha. Man vill ju ge det bästa, eller hur? :)  Senare har jag tänkt att ta mig hem till martin <3 

Puss & kram, kanske ses på stan!

höstpromenad

har precis kommit hem från en långpromenad med mammsen (&harry) Vi var och hämtade bilen hos några vänner som hon och thomas var hos igår och sen var vi även förbi affären. Ikväll blir det kycklingfilé med ris och sås, underbartgott!! vi köpte också en liten julskinka, :o Nu har jag tänkt att gå och hjälpa till med maten och kanske baka något gott, en sockerkaka är jag enormt sugen på.
 
Puss

höstlov

Igår, fredag kom min sötnos hit, vi var ensamma hemma så vi lagade supergod tacos!  Vi kollade sedan på idol en stund men missade tyvärr vem som åkte ut, tänkte kolla det efter jag skrivit klart det här inlägget. Vi kolla även på två filmer, Steph Brothers och Gudsbarn tror jag den hette. Steph Brothers var klockren, haha helt sjuk film egentligen :D  Vi åt även en massa gottigheter till. var väldig mysig kväll, tack hjärtat, du är bäst<3 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se om jag orkar ta mig till saras match (väldigt osäkert) orkar nog inte åka fram och tillbaka, kommer ju ändå få sitta helt själv på läktaren ;s nja. blir nog hemma istället! Sen ikväll blir det antagligen en hemma kväll eller vara med flickorna. Nu ska jag gå och göra något oviktigt, typ som att sitta framför tvn eller något, måste även städa lite..

Puss!

abcdefghijklmnopqrst...

nu är det avklarat, jag har varit på intervjun och den var inte alls så farlig som jag trott. nu återstår bara ett svar och det kommer inom en vecka :) Efter det så gick jag sara och emma till donken för att få i oss lite mat, blev en QP cheese för mig och en Big Mac till sara. Emma åt inte eftersom hon och linnea hade redan ätit på Subway några minuter innna. Efter lunchen tog vi oss till storken som emma absolut skulle till, satt där i flera timmar typ..  Sara och jag väntade på att vår träning skulle börja klockan halv 4 men sedan blev det ändrade planer eftersom lilla emma ville inte sitta själv där och vänta på sina kompisar. ´men vi hade väldigt roligt under dagen, mycket skratt!! fanns ju en hel del "roliga" saker att kolla på i alla fall HAHA! :D

Det blev alltså träning 16,30 istället,  på styrka medel. det var riktigt kul och jobbigt såklart :b Vi tog sedan en promenad till luthagen där jag lämnade av sarisen och sedan fortsatte hem. Hoppas att saras buss inte kom alldells för sent bara :) Óm man sumerar dagen tycker jag den har varit riktigt bra, mycket glada miner :)

Nu tänkte jag att jag skulle gå och kolla på "bröllopsform" och mysa i soffan.
Puss!

bara förnamnet.

är något nervös nu kan jag säga, :|  

Wish me luck!


avklarat!

har precis kommit hem från skolan, har gjort två prov och det gick galant!  tog ungefär en timme att ta sig igenom båda proven, så sköönt för nu är jag ledig resten av dagen, ska ringa mamma & kolla om vi kan käka lunch tillsammans! :) 

Puss!


:)

idag var jag ledig, eller vi var tvugna att komma till skolan för litet samtal bara som tog fem minuter. sen åkte jag ner till stan med sara och elin, vi kollade runt lite och åt på subway! fick även ett litet samtal om att jag ska på arbetsintervjuv nu i veckan, får väl se hur det går. hoppas på det bästa! :) Ikväll ska jag no ta mig hem till martin, längtat så efter honom de senaste dagarna <3 juste, ska även pluggga sammhäll & religon, får väl börja strax ;() fyfyfy!

Imorgon har vi "buffertdag" då vi är lediga igen hah, men jag måste dit för att göra de två proven som jag har missat. men men det går nog rätt fort så. Sen fyller även hannisen år imorgon, så det blir en ute kväll med tjejorna.
Nu ska jag gå och läsa lite igen...

Puss!

måndag

måste bara först berätta att mammas fiskgratäng är heelt suvären, bara älskar!
men ja, idag hade vi naturkunskaprov, både skriftligt & muntligt. Det gick nog ganska bra, tror jag i alla fall. ska inte säga för mycket men får hoppas på det bästa!  Sedan fick jag också reda på vilket betyg jag ligger på just nu och jag låg på VG, helt underbart bra ju, :D trodde jag inte. men superkul! så jag gick därifrån med ett leende på läpparna. Efter provet gick jag sara och elin på medelpasset i ekeby, riktigt bra faktiskt och kul! 

Nu ska jag sticka iväg med mammsingen och handla på ICA maxi, lösviktsgodiset var väldigt billigt såg jag :b! 
så skriver mer sen antagligen, ha det bra så länge! 

Puss!



 

<3

ett år och en månad med dig älskling,
du är det absolut bästa som hänt mig, går inte att beskriva med ord hur BRA du är
Jag älskar dig, jag älskar dig, JAG ÄLSKAR DIG!


gårdagen

hallå hallå hallå! :)
som sagt igår åkte jag och martin hem till karin där vi umgicks med massvis med bra människor. Vi kollade på film & fick i oss en hel del onyttigheter Fick även mina presenter från min födelsedag som var för några månader sen men haha :D tack tjejor, nii är bäst! Vi firade även karin i förskott och jag hoppas hon blev glad av vårt lilla "spa paket" eller vad man ska kalla det! När vi skulle kolla på film kronglade det lite med dvdn och tvn, så vi fick ta karins tv från rummet till vardagsrummet.Sen var det svåra valet att välja film, vi var ju några stycken så det är ju självklart att det blir svårt att komma överens. Tillslut blev det scary movie..  vid halv 12 tog vi oss hem, martin och jag hämtade även upp caroline på vägen hem som hade varit hos sina tjejkompisar i vilan! När vi kom hem satt vi på filmen wall-E, ganska bra faktiskt. han var ju så otroligt söt!! tyvärr orkade vi inte se klart hela filmen men det blir väl av någon annan dag. 


       

Idag åkte martin hem rätt tidigt eftersom han skulle hem och springa/fiska med emil. Så nu sitter jag här framför datorn och läser lite naturkunskap, vi har rätt stort prov imorgon. Fattar tyvärr ingenting men som tur är får vi ha alla våra anteckningar på provet, tack tack tack! så, ska istället försöka läsa lite samhäll och religion.  Nu ska jag gå och sätta mig framför tvn, och äta en kärleksmums. Hörs senare!

Puss.

lite av allt möjligt

sitter här & skriver&skriver&skriver men därefter raderar jag lika många gånger.. har så mycket att skriva om, mycket som händer och mycket tankar, vet bara inte vart jag ska börja.
trött, lite ledsen, glad, orolig, svartsjuk & förväntansfull? inge bra kombination känner jag. Tankarna är inte helt klara och vet inte hur jag ska förklara allt. men är jätte glad samtidigt som jag är lite "nere", nej men gud vad svårt det här var att förklara, så tänker istället berätta lite om morgon dagen som jag verkligen ser fram emot :)

Imorgon ska jag först och främst ta en lååååång och vaaarm dusch, minst 20 minuter. Ska använda min braiga hårinpacking har jag tänkt!  sen ska jag försöka få i mig en god macka och lite yoghurt. Vid 12 tiden kommer brorsan hit med sin flickvän och lilla vilmer, ska bli riktigt kul!  Kommer troligen att få springa fram och tillbaka, överallt, upp för trappan och ner igen ett antal gånger, sen blire nog minst 50 varv runt köksön som han ääälskar haha :b  Till lunch blir det smörgåstårta, mumma! På kvällen ska jag träffa en hel del underbara personer hemma hos karin. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men umgås och mysa, och vi får ju inte glömma "filtleken" Haha, :b superkul! Skulle mer än gärna vilja berätta hur den går till men kan ej avslöja än eftersom den ska testat på några stycken imorgon, men ni ska få veta, det lovar jag :) Imorgon får jag även träffa min underbara pojkvän, jag älskar dig så grymt mycket martin, du betyder otroligt mycket för mig och jag saknar dig!!! <3
Jag skulle också mer än gärna vilja hinna med ett besök på stan eller i alla fall gränby centrum för att få shoppa någonting nytt, en liten söt topp skulle passa bra! men tror dock det blir svårt att hinna med, men vi får se hur det blir, ser i alla fall fram emot dagen något enormt faktiskt :)

Nu ska jag gå och fixa mig för sängen & städa lite i mitt rum, det ligger tuuusen saker på min säng!
hoppas ni får en bra kväll, puss & godnatt!


efterlängtade fredag

nu har det varit riktigt dålig uppdatering här men nu har jag tänkt att skriva en massa "skit" igen. Imorse åkte jag från martin vid åtta och direkt när jag kom hem hoppade jag in och duscha och fixade mig. Sedan begav jag mig när till stan där jag träffades mammsingen,  vi uträttade först några ärenden och sedan blev det lunch på Burger King, riktigt goda hamburgare!! Tyvärr var inte desserterna lika goda som de ser ut. Efter det åkte jag till skolan för att ha marknadsföring A, det var en riktigt skön lektion. Vi kollade på filmen " what women want" som man sett typ tusen gånger men den är nästan lika bra varje gång, till det hade vi massvis med godis och läsk.

Efter skolan tog jag och sara oss ner på stan för att träffa karin och linnea, blev en fika på waynes coffe.Mys! Vi planerade lite inför imorgon, vissa ideér var ju bättre än andra som tillexempel "filt leken" hahah. ett exempel på en dålig idé var väl ändå "pip leken"  som man kom ihåg sen man var liten. Det går ut på att  man har ett gäng popcorn/russin på bordet och så bestämer sig person1 för ett popcorn/russin som är "pip" och sen ska person2 äta så många popcorn eller russin som möjligt tills man kommer till "pip popcornet/russinet" då får man alltså sluta äta och sen blir det ombytta roller.  HAHA :b ni kanske inte förstår så mycket utav min förklaring men ja, jag tror ni vet vad det är för lek jag snackar om!

Ikväll blir det en tv kväll, ska självklart kolla på idol och hoppas verkligen att johan åker ut idag, han är så dålig! men jag tror dock det blir jazmina som åker ut ikväll faktiskt. Nu ska jag åka och hämta syrran, skriver mer sen!

Puss


mysdag

jag älskar regn, men idag är det ett undantag. Det öser verkligen ner, det var verkligen inte roligt imorse. Tog min cykel ur förrådet, slog upp paraplyet och tog mig ut i regnet. fick både skydda mig själv samtidigt som jag försökte skydda min stackars dator som var dyngsur i korgen. Fick tillome stanna fler talgånger för att se om den mådde bra och täcka över med en trasig plastpåse, fyfan!! När jag väl kom fram till skolan, insåg jag att jag var inte bara dyngsur på utsidan utan även på min gosiga tjocktröja, så nu sitter jag bara i mitt "underlinne" och fryser ;(  som tur är så slutar vi om en och en halvtimme, så ska då ta mig hem och mysa i soffan med en bra film och massvis med popcorn.  Efter det blir det nog ett varmt bad innan jag ska åka hem till min lilla snutt <3 

 


plugg plugg plugg

har tre prov att tänka på tills nästa vecka, to much!!  Samhäll, religion & naturkunskap ;/  tänkte att jag skulle börja titta lite på det idag, men har absolut ingen lust så ska istället hoppa in i duschen och sedan kolla på "bonde söker fru".

Kan även informera er om att det är
bara sextiosju dagar kvar till sol & bad,
och bara sjuttio dagar kvar till julafton
 
Hihi, Puss :)

 

"Mina jag och Irene"

Haha! sitter här bänkad framför tvn med en skål glass med hallon och ser filmen "Mina jag och Irene" , kan det bli bättre? ;D  Glassen är god och filmen är så dundertbra rolig, man skrattar konstant!!!

"Amerikansk komedi från 1999. Charlie har jobbat som polis i 17 år. Han är en snäll, hjälpsam och hygglig kille. Hans enda problem är att han har personlighetsklyvning, vilket i och för sig inte skapar några problem så länge han tar sin medicin. När Charlie ska eskortera söta Irene från en stat till en annan, glömmer han medicinen hemma och där med dyker charmören Hank upp. Hank gillar alkohol och sex och det blev totalförvirring för stackars Irene som lärt känna en snäll och trevlig Charlie. Nu är både Charlie och Hank ute efter att vinna hennes hjärta - och som regel så är ju allting tillåtet i krig och kärlek."

I rollerna: Jim Carrey, Renée Zellweger, Chris Cooper,
Richard Jenkins, Robert Forster. Regi: Bobby Farrelly, Peter Farrelly.





good stuff!

som jag sa skrev lite tidigare idag var jag och elin iväg och tränade direkt efter skolan, det gick bra trots min huvudvärk! När jag kom hem då klockan var runt sex, hoppade jag direkt in i duschen. skönt skönt skönt. Jag passade då på att pröva min nya hårinpackning som jag köpte för några dagar sen. så underbart BRA.  gash., håret luktar fantastiskt gott och det är  nästan lika lent som en liten kattunge, helt underbart- you must try it!  :] 




√ Schwarzkopf gliss


<3

Jag älskar dig! <3

jag älskar dig, jag älskar dig, JAG ÄLSKAR DIG!!
   Det absolut bästa jag vet!


en helt vanlig skoldag

hallå hallå!
just nu sitter jag här i skolan på religions lektionen, och har "jätte roligt".  Jag och Elin har i alla fall varit flitiga och gjort klart vårt projekt om rastafaris, blev riktigt bra eller ja,  i alla fall helt okej! :b Efter skolan ska vi ta oss till friskis&svettis för att gå på styrka medel som hålls utav uffe. Hårt hårt hårt är bara förnamnet men BRA. dessvärre har jag spränghuvud värk just nu men vi får hoppas på att det går över, behövs troligen lite mat i min mage. Maten här i skolan är inte den bästa om man säger så, och det leder ju till att man inte får i sig tillräckligt. men nu ska jag fortsätta att sitta här & vänta på "bättre" tider. Klockan kvart över tre ska jag och elin gå till friskis, skriver mer sen!

Puss!

härliga höst

idag så bestämde sig jag och mammsen för att åka iväg till en skog för att promenera med lilla harry ponken eftersom det var så underbart väder, älska höst! men tråkigt nog blir hösten snart sämst,  alla de vackra löven försvinner ;(   men iaf vi tog oss till "djupvik skogen" som ligger ungefär vid fredriksslund (där man kan plocka jordgubbar om somrarna).  Det var jätte skönt, vi promenderade ganska länge i ungefär en och en halv timme men de kanske berodde lite på att vi kom fel lite vilse men men det behöver vi inte prata om :b  men grejen var att där vi gick vilse så såg jag något lite orangevitt djur i snåren, först trodde jag det var en räv men de kunde ju lika gärna vart ett lo, så lite skraj var man!! men tillslut hittade vi tillbaka till stigen. Rekomenderar verkligen att promenerna nu medans hösten är så fin, man blir så glad :)

Jag har precis tonat färdigt mitt hår, och väntar på att håret ska torka så man kan se resultat! men nu ska jag gå och puscha på mammsen att hon ska börja med maten, är vrååål hungrig, missade att äta lunch så vill ha en tidig middag idag! det blir kassler och gratäng med bea, mumma :]

Puss!

lördagsmys

Imorse steg jag upp runt 10 och gjorde direkt iordning frukostmackan och satte mig vid tvn, fab 5 blev det i en timme, riktigt roligt ibland! sen gick jag och städade hela min kaosartade garderob som nu är kliniskren & fin, eller i alla fall nästan, orkade inte damsuga idag så fy skämms! men iaf nu är den rensad på lite kläder och är i fint skick, jätte skönt!
Runt halv två tog jag och mammsen oss ner på stan för att käka & shoppa lite grejer. Köpte en toning och ett halsband, mammsen köpte lite batterier och sådant tråkigt som vuxna måste. Sen åt vi en super god macka på subway, hel mys dag, tack! ♥

Nu ikväll ska jag inte göra någonting speciellt, det blir en kväll framför tvn. Det är ju Sverige mot portugal om någon timme, så ska väl kika lite på det hade jag tänkt! men nu ska jag nog gå och ringa martino, saknar honom rejält mycket nu ;( <3   men imorgon kommer han äntligen hem igen, och då hoppas jag det blir en mysig film kväll med levande ljus och kanske lite massage (: 


Puss!

Nogg till Blogg!

ja som ni ser har jag valt att använda blogg istället för min nogg! noggen var kanon bra, såg bra ut och hade alla funktioner man behövde men dessvärre kunde man bara ha en bild åt gången som var det stora minustet och som ledde till att jag skaffa denna blogg. Men självklart har ju bloggen också en negativ sida och det är att det är krongligt att designa sidan hur man vill ha den, visst det finns ju "orginal stilarna" eller vad man ska kalla dem, men de är ju inte direkt personliga så. tråkigt.  Jag är heller inte så duktig på html koder eller hur det nu heter, så det kommer bli svårt att få min blogg att se ut som jag vill ha den men ska försöka hitta någon som är duktig på det :)! 
så  VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG!

Ps om ni har lust & vill läsa min nogg så är det bara att titta förbi :)  
http://www.nogg.se/blogg.asp?intShowMenu=a2&idHomepage=59177&idBloggCategory=60933





Välkommen till min nya blogg!