in thailand!

halla sverige, har kommer lite varma halsningar fran thailand! :)

Vi kom ner igar till phuket, karon. och mottes utav en otrolig varme, helt underbart! varme har man verkligen saknat! sa igar kom vi fram hit till hotellet runt 11 tiden pa morgonen, och vi drog oss ner till stranden direkt som ligger ca 200 meter bort (bara en gata emellan hotellet och stranden).  tyvarr orkade vi inte ligga kvar hela dagen eftersom vi knappt hade sovit nagoting pa flyget. vi akte hemifram klockan 2 pa dagen sa hon ungefra 2-3 timmar den natten, sen blev det ju sa automatiskt 6 timmar frammat somd et ar har i thailand. sa det blev valdigt lite somn men vi uttnyttjade ju dagen val kan man ju saga haha! Sa igar pa kvallen blev det mat pa Da Marios, pasta. valdigt thailanskt! hehe. 

Idag har vi legat vi stranden hela dagen. hur varmt som helst och vattnet, det ar som att kliva i ett badkar haha helt sjukt varmt ar det :) sen har vi atit & druckit gott! 
Ikvall nu snart (17.38) ska tillbaka till rummet och fixa iordning oss, sen aker vi nog till karon och kakar lite middag och kikar runt i den lilla staden. nu ar klockan bara 20 i 12 dar hemma i sverige, k'nns lite konstigt att man redan har gjort sa mycket idag och vi ska ivag och kaka middag. aja man kommer val in i det har snart :b \

saknar alla dar hemma redan. och speciellt min sotnos. vill hem och kramas & pussas massvis! :)<3 

Pusspuss!


Lucia!

13 december äre ja. tiden går fort! idag snöade de faktiskt lite, eller kanske ska säga snöregn? men ändå :) myys! och när jag säger "mys" tänker jag direkt på min sötnos uppe i boden, saknar han något otroligt mycket!! vill träffa han nu nu nu :(  blä och bajs 21 dagar kvar. not fun!  

Ja helgen var fartfull som räknat, gått upp tidigt varje morgon. i fredags jobbade jag först mellan 10-19.15, sen direkt hem till ett smaskigt julbord med mormor, morfar & lite folk. Idol finalen blev det ju såklart och lilla erik vann: Helt rätt sverige (!!) kvällen slutade med en film med mammsen (som vanligt tyyyp) vi sitter alltid uppe för länge haha! Lördagen upp tidigt, in till stan, kika på julklappar. fixat! hem och fixa mig själv, iväg och träffa tjejorna hemma hos emilia. Blev tacos och julbak (misslyckade lite med julkolan så det blev mer chockladsås haha men det funkade det med med lite glass, häärlgit tjejor) sen runt ett tiden tog vi oss hem, emilia hade nästan somnat i soffan så det var väl dags haha! jag åkte dock istället ner till stan och träffade jobb kollegan michaela, vi drog till gillet men när vi kom dit var det stängt tyvärr. så hennes pojkvän och hans gäng kom ut och vi gick runt lite sen vidare till platina, men jag gick istället hem. (upp tidigt idag)  men blev en riktigt bra kväll iaf :)  sen idag, söndag. gick upp tidigt, åt världens godaste frukost bestående av risgrynsgröt, macka med ägg mums!! efter det tog jag fram lite kläder till resan (ute i godtid höhö) sen var det bara in i duschen, göra mig i ordning. åkte till gränby med mammsen och carro för att inhandla de sista klapparna. Ja och vad ska jag säga om bil resan dit hahaha... roligt hade vi iallafall :D  hem till pappa direkt efter, kom massa folk. käkade och snackade massa. mycket myys! och nu har jag ätit massa godis och kikat på tv och sitter och sjunger för fulla muggar. så häärligt!

Om 3 dagar sitter man på ett plan till thailando. rätt okej faktiskt, blir runt 20 minus här hemma! haha :)




måååndag. härliga måndag!

ja precis, steg upp 05.20 exakt. nästan spurtade upp och in i duschen, vet dock inte varför men ja, det kändes rätt bra. tog en filtallrik med musli, där jag näst intill somnade om haha sjukt trött!  Väl på jobbet var det skoj och dagen gick fort. Efteråt vid två tiden mötte jag upp kajsabajsa vi gick runt och kikade på lite kläder och julklappisar, träffade även på några filuringar som hanna och hanna :)  sen blev det även av en fika, mortoskaka & kaffe på unico med massa prat!

kom hem runt halv sju, käkade lite snabbt och sen iväg och shoppade lite med mammsen och syrran på maxi. alltid lika roligt, förstår inte! jaa och sen nu sitter jag och äter massa snask, bl.a. jordnötsringar, pepparkakor & julmust. mums!

Imorgon är jag ledig, skönt faktiskt. tänker ta en sovmorgon, sen får vi se vad dagen bjuder på. kanske en tur till boländer och kika runt i affärerna? :)
Pusses!

månad kvar!

igår kväll kom min lilla sötnos hem till mig. svängde även in på dax innan och käkade lite kvällsmat, tjusigt eller hur haha. men gott vare :)  på kvällen kikade på nya filmen utav stieg larsson, tyvärr inte lika bra som den första. sen tog vi det lugnt, käkade mycket gottis och hade det mys!  imorse var jag tvugen att lämna honom vid bussen redan vid elva tiden. fyfyfy säger jag bara, finns inte ord hur mycket jag hatade det. ville ha han kvar <3 kommer inte träffa honom på en hel månad. ja det är helt sjukt, nästan 30 jäkla dagar.. ;(   men vet att det kommer gå superbra, mycket saknad dock!  jag älskar dig martin. du är det bästa som hänt mig!

Direkt åkte jag iväg till gymmet, friskis&svettis i ultuna. blev bara lite crosstrainer 25 minuter & lite situps och sådant smått! men det kändes bra. Väl hemma kom ville och brorsan ut och bakade pepparkakor med oss, blev ett par riktigt fina haha! dock inte så många julmotiv om man säger så.. och vissa åt ju mer deg än bakade! Carro sa en passande liten kommentar där "blev det bara såhär några av den smeten" haha..
sen har jag bara tagigt det lugnt, packat till mamma och kikat på tv med massa godis. så nu är ja proppmätt & kommer få svårt att sova. blä!  låter passande eftersom jag ska upp redan 05.15!

Imorgon blir det först jobb 06.50 - 14.00 sen ska jag träffa kajsa och efter det blir det storhandling på maxi med mammsen! ja så ser den lilla planering ut för imorgon.

Pussses!