<3


Torsdagshäng!

Ligger redan i sängen och klockan är nio. Börja bli en vana, varit otroligt trött de senaste dagarna så har inte varit så mycket val än att gå & sova tidigt. Jätte skönt men sjukt tråkigt, hoppas jag kommer igång snart. Behöver sol, massa soool. Ge mig D -vitamin

Kom iallafall hem nyss från lite häng hos bror. Mat kaffe och massa goda nougatgodisar... Mums! Ont i magen nu dock, blev lite mycket hehe. (tjejen som har svårt att stå emot. Jopp, de straffar sig)

Morgondagen blir verkligen inte som en vanlig fredag, blir något helt annat, vi rullar till sthlm redan vid åtta.

<3





Uppsala by night.



Pannkaka för hela slanten!

Mumsar här i soffan med nygjorda pannkakor, yumm! Ikväll blir det lungt, ska fixa lite här hemma och ordna med sista tvätten. Hängt på tork för längeee...


Dagens outfit


Ny vecka.

Började måndagsmorgonen lite lugnt med möte med kollegorna. dagen verkar rulla på rätt bra, har redan fått i mig lunchen. I em blir de mer jobb och sen till kvällen möter Sandra upp mig och vi drar oss till sarisen. Blir nog mat och tjatter!


Puss.


Söndagslyxar..

Blev pizza, glass & Bingolotto hemma hos pappa. En riktig mysig kväll med bror & pappsen <3

Ikväll blir det bara häng här hemma i soffan!
Puss på er fina.


Söndag, jaja!

Vaknade imorse med världens bästa humör & utvilad redan vid sju. Kände att ligga och dra sig lite var jag värd, så 07:30 blev de uppstigning. Sol ute gör mycket!! Satt på kaffe och gick ner till tvättstugan, så har fått tvättat två stora maskiner med kläder och åt en god frukost framför TVn. När gymmet öppnade drog jag dit, körde bara kondition idag. Kände mig som sagt sjukt pigg och taggad. Orkade mer än vad jag trodde ja klarade, sprang hela 50 min(!!!!) sjukt stolt över mig själv ;-D wiii. (kanske var bra, åt för mycket godis igår kväll... Haha) så efter ett bra pass på gymmet mötte jag Ulrika vid stationen. Där blev de fika, kaffe & kladdkaka. Så mysigt! Så där satt vi i solen och njöt i tre hela timmar, underbara vår du är välkommen!

Nu ska jag snart hämta upp bror och så åker vi till pappsen. Blir att göra hemma lagad pizza och mys. <3

Lite bilder från idag:


Nytt in!

Shopping från igår. topp, träningsbyxor, löpartröja & även hår/naglar/hud tabletter;


Stockholm

Helluuu!
Hemkommen från en fantastisk dag i Sthlm. Mötte upp Louise och Daniel vid stationen elva imorse, tog oss upp mot slottet. Mysigt i gamla stan! Vid tolv började Martins gäng kommàpatrullerande s upp, högvakt. Riktigt bra, häftigt och se. Efter "uppvisningen" för alla turister & vi... Kom älsklingen ut och fick två timmar ledig tid, så underbaaaart att träffa karln. Saknar han rejält ;( så blev en lunch för oss fyra på vapiano. Mys men sådär-god mat tyvärr...  Sen var Martin tvungen att ta sig tillbaka till slottet, jobbigt jobbigt.... Men jag och Louise mös vidare på stan, shoppade & avslutade med en gofika. Dagen har varit sjukt bra och nu ligger jag hemma i soffan med en godis påse, blir att ligga här ikväll framför gossipgirl. <3 
 
 
 
 

Äntligen!!!

Fick för mig att börja kolla på gossipgirl från början, så i tisdags beställde jag hem första säsongen av gossipgirl från Ginza.se & nu är den här, WiiiiHooo! ;-D


GLAD TJEJ. BRAIGA TORSDAG. SNART FREDAG OCH HELG!

Kan även berätta att jag har haft fin besök ikväll, Sandra. Vi har hängt här i lägenheten, lagat en sjukt god grönsakssoppa och till det blev det bröd med Philadelphiaost & skinka, Mums!



God morgon

Nu kickar vi igång denna torsdag. Längtar till helg.


Varför så trött...?

Zzzzz..


Dagens outfit.


Nötbar "energibar"

Fick för mig här om dagen att göra egna "energibars". Jag åt nämligen en på jobbet i fredags, ifrån Cajsas kök. Otroligt gott, helt i min smak!!

Så ja. Tog tag i saken och letade fram ett gott recept från internet, & det blev sjukt bra! Så nöjd. Mmmmm!
Mina bars innehåller blandade nötter, havregryn, torkade blåbär, russin, linfrön & sen honung för smaken, äggvitor för att de ska hålla ihop & sist men inte minst mörk choklad med kokos som topping. Kan inte mer än säga att de är de bästa och godaste jag gjort på länge.


Midre bra dag..

Har längtat efter att skattedeklarationen ska komma men samtidigt varit nervös och inte velat vetat eftersom förra året fick jag betala till tillbaka 4500 någonting. & vad händer? Jo, jag kommer hem idag och där ligger den förbaskade deklarationen och självklart får jag betala tillbaka i år igen. Jävla skit. Där ryker ytterligare 4000... Fan fan fan!

Kollade resor till new york på jobbet idag, känns mindre kul nu. Åh!


Bra dag!

Superbraiga tisdagen börjar närma sitt slut. Ser dock fram emot en underbar onsdag! Heja heja, vad jag mår bra :-) härliga känsla. Så glad(!!)

Jobbet flöt på bra, alltid bra när dagarna går fort. Efter jobbet tog jag mig en sväng på gymmet (väldigt kort, men något är alltid något..) sen mötte jag upp Malin Persson. Var så sjukt länge sen vi sågs, vågar inte ena tänka när det var sist. Men nu har hon flyttat tillbaka till Uppsala och här för att stanna, så nu får vi ta och ses mera helt enkelt. Så har haft en supermysig kväll, de blev fika & massa "catch up" på Unico!

Nu ligger jag i sängen & kikar lite på tv. Snart blir det att knoppa, ska bara komma ner i varv först!

Puss på er godingar. Hoppas ni får en fantastisk onsdag!


Välkommen underbara tisdag!

Jobb, gym & fika med Malin står på schemat idag. Just nu är det "vakna med nrj&" go-frukost!




7 april

Goddagens! Ligger just nu i soffan & goffar i mig godis & inväntar film. Maria wern tror jag den heter? Bra skit iallafall. Blir nog inte så mycket mer ikväll. Saknar redan min man, bästevän & kärleken i mitt liv. Han åkte iväg till Boden idag & sen ska han tillbringa två veckor i Sthlm... (högvakt) men så är det. Vänjer mig nog snart!

Har iallafall haft världens bästa helg. I fredags var det AW som sagt med fina kollegorna. Igår Mysdag med Martin, sushimiddag & sen träffa jag tjejerna på kvällen. "home sexparty" hos Elin, var riktigt roligt!! Hehe.. Imorse tog vi det lugnt, började som vanligt med en god lång frukost & sen följt därefter med en långpromenad genom staden.Mys! Väl hemma blev det städning & mat. hemmagjorda hamburgare & pommes!! Perfekt dag. Mycket skratt & mys. Vid fem tiden var jag tvungen och lämna av Martin vid stationen...

Bild; ballehäng med Martin i lördags & outfit från igår kväll. <3



AW-fredag & världens bästa lördag!

Igår efter jobbet blev det afterwork med jobbet. (Jag Caroline Johan Lisa Louise Alexander Therese & Therese) vi började på forno romana och käkade god pasta med ett glas rött. Vidare till biztron där vi tog nästa drink, lite gladare drog vi till edenbergs för nästa drink och sista stoppet blev på oasia där avslutades kvällen med en apeltini, yum! Kvällen var fantastisk lyckad och AW lär bli av snart igen!!! Puss på er.

Idag vaknade jag och mannen upp runt nio. Han superbakis efter en kväll i korridor i flogsta, jag lite piggare än så. Åt en god & lång frukost tillsammans innan jag drog på mig joggingskorna (fick inte med mig mannen...) men trots lite huvudvärk och trötthet kände jag mig sjukt taggad och tog mig ut en sväng i spåret. Blev 25 minuter totalt, underbart!!!! Nu har Martin hjälp mig att lägga i färg i håret, nu ska utväxten bort. Våren är här och jag behöver känna mig lite fräsch i håret. Väntat allt för länge! Så just nu tar vi det lungt i soffan här & väntar ut tiden, jätte spännande. Senare idag blir det Balkonghäng & ikväll ska jag iväg till tjejerna!!!

Bjuder på en bild (utväxt, Hejdå!)
Puuusss