söndag?

trött tjej. hej!
imorgon är jag inne på min åttonde arbetsdag i rad, börjar kännas lite segt. Kvällarna har blivit väldigt lugna denna vecka, har inte haft orken att göra någonting alls förutom att hänga i soffan och sen sova. Som tur har jag ett härligt gäng på jobbet, många nära vänner som gör mina dagar. Trivs bra och hoppas jag gjort ett bra val!

Det har varit mycket jobb pga. ny öppningen av hemköp. mån-ons var det massvis med förberedelse inför den stora dagen (torsdagen, premiär) Onsdag kväll hade vi även VIP kväll för nära och kära plus media. På torsdagen var det fullt pådrag, rabatter, matbjudningar och långa köer. Jag har som sagt börjat jobba i delin och började även min första dag där i torsdags. Det är mycket nytt man ska lära sig och det är superkul!  Helgen har flytit på bra, mycket jobb men roligt. Kan berätta lite kort om helgen;

Fredag, jobb 11-19 sen blev jag hembjuden på middag hos mammsen och syster. De hade lagat en underbar kyckling rätt med ris. Vi kikade även på idol och mös i soffan med mycket prat och skratt!

Lördag; jobb 10.30-18, efter åkte vi direkt på släkt/60 års kalas i tensta byggdegård. Agnetha fyllde hela 60 år och bjöd på god mat och dricka. Även dansband, sannex... Superkul att träffa alla släktingar (händer inte ofta att vi ses, så många av dem träffade jag nu för första gången. riktigt roligt!) sen började vi dra oss mot stan runt 11 tiden, mötte jag upp louise och malin som var på oasia och tog ett glas rött. JÄTTE trevligt, har verkligen längtat efter att göra någonting kul efter jobbet. behövdes verkligen! 

Söndag; idag, jobb 6.50-14.35 sen har jag bara tagigt det lugnt. Blev inte många timmars sömn inatt så har bara lullat runt här hemma, druckit kaffe litervis och lagat en god middag. Nu har jag bara degat i soffan med en godis påse och kikat på true talant. Avslutar denna underbara söndag med lite bloggande och hög musik i högtalarna.

Puss på er!

Maskerad- Lördag 30 sept.

Bilder från Linas maskeradfest! -kommer fler!  







  

   

fjärde oktober

04.50 ringde klockan imorse och det var bara att gå upp. SKITjobbigt att gå upp när det är så mörkt och burrigt ute. men jag kom upp till slut, tände alla lampor som gick och satt på mig morgonrocken. Förberede mig för dagen (smink, väska mm smått och gott) hann tillochmed äta en god frukost.

Tåget till sthlm avgick 06.09, helt sjukt tidigt.. Självklart köpte jag med mig en stor kopp kaffe. Imorse ingåg jag även vad jag måste införskaffa mig den här vintern. Har tänkt på det flera flera år, menar verkligen ALLA år sen jag slutade använda den praktiska TERMOBYXAN. ja juste! jag ska nu köpa mig ett par termobrallor till i vinter, jag fryser som få och gör det redan nu i början av oktober så det är ett måste. Ett par snygga!

Väl framme i sthlm tog jag tbanan till mörby centrum (hemköp, delikatessen) och det är där jag tillbringat min dag. Håller på att lära upp mig inför nyöppningen här i Uppsala. Var jätte intressant och jag ser verkligen fram emot mitt nya jobb! Åkte hem med ett leende (trots tåg försening & tröttheten) somnade nämligen på tåget, inte alls likt mig!

Nu ikväll har jag och sarisen varit här hemma hos mig och käkat sushi och ätit kanelbulle, det är ju trots allt deras dag idag! hehe. nu ska jag gå och sussa hade jag tänkt och se fram emot en ny dag. Imorgon väntar möte på hemköp 8-11 sen blir det nog lunch med pappsen!






Puss på er!