Lördagslyx!

Hallå alla fina!
Idag är det lördag och jag har spenderat nästan hela dagen och kvällen på jobbet, 12-20.10 jätte roligt... Men efter jobbet kom Malin och mötte upp mig och vi gick vidare till terassen. Där blev det ett glas rött och middag. För mig blev det en typ sandwich med en köttbit och pommes och Malin käkade en hamburgare. Till efterrätt blev det chokladfondant (otroligt stor en!!!) vi var redan super mätta efter maten men vi kände en lördag utan efterrätt funkar inte, så ja vi klämde i oss nästan hela! Men god var den. Vi kom inte längre än så ikväll, utan spenderade hela kvällen där med god dricka. Så tack för ikväll fina du!

Nu blir det natti, puss på er! :*

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/785694/images/2012/pic_186710886.jpg" class="image">


18 januari

Förkylningen är fortfarande kvar. Kan ju vara för att jag tog mig till jobbet igår, jobbade 11-18.30 men inte nog med det var jag tvungen att jobba över till 20.00 ( det är ju dock bara 1,5 h mer men det är 1,5h för mycket när man mår som man mår) men jag överlevde! Värre är det idag, blev hemma från jobbet. Så nu ligger jag i soffan och ska proppa i mig massa bra tabletter och bli frisk! - mitt mål idag!


Gokväll!

Godnatt allihoppa, hoppas min förkylning försvinner under natten. Skulle inte vara helt fel! Hoppppas. Hoppppas!


Måndag

Godmorgon Allihoppa!
Den här morgonen ser inte alls ut som jag hade planerat, jag är ledig och har egentligen planerat in massa fix. Tyvärr går inte det idag när man mår som en påse skit :( feber och ont överallt? Men de är så typiskt när man är ledig!

Jag ska i alla fall försöka ta mig upp ur sängen nu och äta en god frukost. Sen kommer nog Caroline och hämtar mig halv tolv. Vi måste iväg till bullret och öppna en post box. Efter det ska vi köra bilen till verkstaden, bilen har låtit väldigt konstigt efter att den var inne på koll!

Resten av dagen blir hel lugn, måste vila och bli frisk. Kanske det blir middag hos pappa ikväll, annars här hemma med louisan.

Puss på er, & hoppas ni mår bra!


..

"I´m smiling but i´m dying"

Fredag -13 januari.

Godmorgon!
Mina planer idag;

11.00 Spinning med ulrika
14.00 Träffa bäste emma på en kaffe
16.00 jobba
21.15?! Sleepover här med tjejorna. Jennifer Malin & Louise!






VÄLKOMMEN HEM IPHONE 4S




ITS MINE! iam so happy happpyyyyy!!


8 januari

Söndag och jag ligger här i soffan med datorn och kikar lite på tv. typiskt söndags syssla?

Igår var det lördag och jag var ledig, jätte skönt. Började dagen med att åka ut till pappa med jimmy och ville. Vi tog en lång promenad ute vid sjön. Var verkligen supermysig och det var toppen väder, sol och kallt. perfekt! Efter det gick vi hem och käkade lite lunch hos pappa, tacos.  Runt tre tiden drog jag mig hemåt och mötte upp Louise, Daniel; Emilie, Mikaela och Malin. Vi gick och köpte lite sushi och började förbereda för kvällens festligheter. Födelsedagsfirande för fina Louise! 

Runt åtta - nio tiden började det ramla in folk. Det bjöds på bål och snacks! Var supertrevlig, körde lite drink spel och pratade massvis. Vi drog senare ut till flustret och dansade järnet i flera timmar. vissa var fullare än andra.. haha! Jag körde lugnt igår och det kändes riktigt bra imorse!

Så idag, söndag har vi bara tagigt det lugnt. Jennifer kom förbi på frukost och hjälpte till med städningen. Sen tog vi oss ner på stan och käkade lunch på Jalla.  Efter det åkte jag med brorsan och robin och handla lite mat, eller blev ju inte så mycket mat utan bara sådanna tråkiga behövliga grejer så som tvättmedel, plastpåsar.. Nu ska jag iallafall ta och käka något lätt och bara njuta här i soffan med en gottis påse! 

Puss.  


2012

nästan två veckor sen jag var här inne. oupsi! orkar aldrig ta tag och skriva eller lägga in bilder. Har massvis med bilder kvar på min kamera som ligger i en låda i byrån på tex när vi var i tallin i november... aja det kommer väl snart!

Idag är jag ledig. så ska ta mig till gymmet en stund, har inte tränat på ett tag så blir nog ganska lugnt. springa lite på bandet och köra några maskiner. Sen har jag inte jätte mycket inplanerat, ska försöka träffa mina syskon en stund och sen ikväll kommer tjejorna över på tacos!

Eftersom jag inte varit inne här på ett tag kan jag slänga upp lite bilder som omfattar lite av vad jag gjort under veckan.

22/12 Lilla julafton med martin <3 ;




24/12 Julafton hos mamma;






25/12 Julafton hos pappa;










Martin;