provresultat!

Fick tillbaka mitt Småföretagandeprov idag,  fick hela 31 poäng utav 40.   VG+.
helt underbart braaaa, therese är glá :D


första dagen på praktikplatsen

idag började jag praktisera på DUKA här i uppsala.  Kom dit klockan tio, fick börja med en runda runt lagret och lite sådär. Fick sedan min oiutfit som jag kommer ha under de fem kommande veckorna, en svart långärmad tröja och ett litet förkläde.  Under dagen kunde jag inte göra speciellt mycket, utan fick gå runt i butiken och plickra och plocka. Imorgon ska jag få mitt säljningsnummer och då hoppas jag att jag får lära mig kassan också. dagens lunch blev mc donalds, en lilla meny. Skulle egentligen lunchat med elin och sara men tyvärr gick det inte ihop sig idag så fick gå till mammsens jobb och käka (;

Har precis kommit hem från MAXI, mamma och jag stor handlade för hela veckan, eller aa nästan hela i alla fall. och ikväll blir det lungt, ska packa upp väskorna från pappa och sedan fika till prison break! Nu har jag tänkt att gå och ta bort sminket och sedan får vi se vad som händer!

Puss! 
och sen vill jag bara tillägga att jag tycker om min martin så grymt mycket, i love you baby <3


sista skoldagen för i år!

japp, rubriken stämmer. Vi har sista skoldagen imorgon för det här året sen går vi ut på praktik i 10 veckor plus jullovet emellan :) vi kommer tillbaka till skolan i början av februari! lite knas är det men hoppas att man får bra det bra på praktiken men kommer dock sakna mina söta vänner. ;/   vi får lov att luncha och ses efter, blir kanon det!  :)

Idag hade vi vårt småföretagandes provet eller vad man ska kalla det. rätt stort och avgörande! om man får ig kan man nog få ig på kursen. Kändes som det gick rätt bra i alla fall, så jag hoppas på ett godkänt! sen slutade vi för dagen och då var klockan runt halv evla, så då åkte jag, sara och emma ner på stan. Käkade ltie på donken, gick till mammas jobb och kikade runt i butikerna. Jag storshoppade litegranna, ett par träningsskor, ett par vanliga skor, en mascara och sist men inte minst lösnaglar.  Vid halv 3 kom elin ner och då gick vi och satt oss på åhlens cafe och inväntade karin och linnea som kom runt tre tiden, det var en väldigt bra och rolig dag :) Ikväll har jag inte gjort så mycket ska väl snart gå och ta något gott att äta och sen packa väskan tills imorgon. Vi börjar halv ett imorgon så tänkte att ja kunde åka med monica och träna innan, (testa mina nya skor). 

Puss!


.

Veckansplanering:
Tisdag - skolan, plugga & träna
Onsdag - skolan, plugga & martin<3
Torsdag -.
skolan, fika med tjejorna, martin
Fredag - Skolan, träna & ? 
Lördag -
Jobba?
Söndag- Bio?

och sen måste jag även hinna träffa malin innan hon åker iväg ;(

Pappas vecka!

Idag var jag ju ledig så hade en lååång och skön sovmorgon ända till klockan 11.  Tog då direkt på mig min vinterjacka och gick ut med harryponken, riktigt skönt väder, friskt! ute i parken träffade vi på en tant med tikhunden stella (tror jag det var?) i alla fall vi släppte hundarna och de fick skutta om kring tillsammans. tyvärr så var hennes hund lite segare än harry så harry fick springa mest själv och försöka få igång henne men ja det gick ju inte så bra, hon var mest intresserad av att bli klappad! sen tog vi vår lilla runda och sedan hem igen. Det blev en soff-dag, åt mat vid soffan, kollade på tv, pluggade, läste tidningen och bara mös. riktigt skönt! eller juste hann också med att packa en stund idag, men det gick väldigt fort. (släng ner i väskan, mosa mosa.) nej inte riktigt så men det gick oerhört fort idag iaf :)  Vid halv fyra tiden kom pappsen och hämtade mig,caroline och hela vår packning. idag blev det fyra proppfulla väskor för mig. 

Idag serverades det hemma gjorda biffar med potatis och sås. och snart blir det även efterrätt, en kladdkaka har monica bakat ihop som jag tänkte smaka på när prison break börjar vid tio tiden :) jaja, nu ska jag gå och göra någonting vettigt, typ duscha och läsa en bok? 

Puss!    

förskylnings symton?

aj aj aj, tror jag har fått en vagel i mitt öga ;(  har gjort ont sen igår, det syns inget men det gör ont.  hoppas verkligen att det går över snart, kan inte direkt ha smink i alla fall. men men får försöka hitta på något så det går bort nu!   ja, ikväll satt man ju bänkad framför tvn som alltid på söndagar klockan 20.00, går ju inte att missa. Som sagt  följer jag ju alla sådanna här konstiga och finulriga program haha, som "ensam mamma söker" , "bonde söker fru" osv.  tycker det är skit roligt att följa och se vad som händer :b! och ikväll vare ju "ensam mamm ..."  och som vanligt tyckte jag att det var bra och man vill bara se ett till program på direkten. jag vill så gärna se vem som de väljer om de överhuve taget gör det! 

Kom även på när jag satt där i soffan att jag måste packa ikväll eftersom jag ska till pappsen imorgon, men så slog det mig, jag är ju förtusan ledig imorgon, HELA DAGEN. så jädra skönt :D ska ha sovmorgon till minst 10 imorgon i alla fall, underbarttt!

fars-dag

Ska ju ta och gratta pappa på fars dag här med har jag tänkt, skickade sms tidigt imorse också men GRATTIS PÅ FARS DAG, pappa (;   Idag blev det tyvärr ingen fika eftersom ingen kunde förtom jag och sarisen men vi får hoppas att vi kan få ihop det någon dag i veckan! Så istället följde jag med mamma, thomas och emil till boländerna för att kika lite granna, hittade en hel del bra grejor i alla fall. Direkt när vi kom hem böt vi om till mjukiskläder och joggingskor, vi fick för oss att gå runt på det 20 olika platserna som är upplysta just nu i uppsala. Hade ioförsej sett typ alla men det var kul och skönt att promenera, tyvärr var ju inte alla stationer tända. Det tog ungefär en och en halv timme!  Efter det så bestämde vi oss för att vi var värda något speciellt så vi gick hem och hämtade upp caroline och robban och gick sedan vidare till vår stammis-restaurang. Jag var inte direkt hungrig så för mig blev det lite nachos, riktigt gott :)  Hände en väldigt oväntad sak där också, vi har pratat med ägaren förr om det finns någon möjlighet att extra jobba hos dem och förr var det fullt men idag kom han faktiskt och frågade om det var vi som hade frågat det förr och han ville att jag skulle provapåatt jobba där, så det var ju riktigt roligt och chockade :d så han skulle höra av sig i veckan om mer information, :D  hoppas verkligen det går bra!!

Puss


GRATTIS SYRRAN! <3

Igår fyllde syrran 17 år, hon uppvaktades på morgonen med tårta och paket. Av mig fick hon en supersöt kjol. efter det var det storstädning av hela lägenheten, damma, skura, slänga! Vid två kom alla gästerna, vi var väl runt 12 st, alla kunde tyvärr inte komma. men det var väldigt trevligt, det bjöds på tårta, bullar & massa små kakor i STORA lass, funderar faktiskt på att gå och ta en tårtbit snart igen ;P  senare på kvällen när alla hade åkt hem kom martin hit,<3  vi kollade bla. på film och spelade spel med syrran & robban ("hur fan visste du det") haha, helt sjuka frågor. men bra spel faktiskt, hon fick det i present igår av brorsan.  Nyss har tyvärr martin åkt hem eftersom han ska spela match typ om en timme? .. skulle viljat ha honom kvar här hela dagen, men aa så är det!  kvällen & morgonen  har varit helt fantastiskt bra, jag älskar dig  dig dig<3

idag hoppas jag på att jag får träffa tjejorna över en mysig fika på stan. kanske blir det på mitt & saras nya favoritställe ? ;b hah. men om inte, så får vi väl se vad som händer under dagen!
jaja, nu har jag tänkt att gå och käka lite tårta och kolla på tv.


familjedag.

dagen började med att jag blev väckt av syrran, jag skulle tydligen sjussa henne till allianshallen. Så fick ta mig upp, äta lite fort och sedan sticka iväg. Väldigt fint väder idag i alla fall, så det var ju bra (: sen tog jag mig hem igen, kollade lite på tv och satt mig vid datorn. Snart tänkte jag gå och duscha eftersom ikväll eller nu på eftermiddagen ska vi först iväg till graven och tända lite ljus och fixa. sen ska vi iväg och träffa brorsan, liza, adam & sara för att gå och käka något lätt (hamburgare?) sen efter det blir det bio (James Bond) med hela gänget eller ja, vi är nio personer! Ska bli riktigt kul. 
Och vet ni vad? Min älsklingsmartin kommer hem idag, <3  men tyvärr hinner jag inte träffa honom ikväll eftersom jag ska på bio med familjen och han ska ut och käka med sin ;( så ja, men imorgon är ett måste! är så glad nu <3  

jaja, får nog springa till duschen nu innan alla får för sig att duscha!
Puss :)