Lång helg.

Denna jobb vecka blev väldigt kort. Skönt och behövligt. Torsdag och idag är det fredag och jag är redo för ännu en lång helg med skojigheter.
 
Ikväll ska jag och martin träffa Simon och Vedrana för middag. Inte riktigt bestämt vart eller hur... Antingen blir det uppsala eller enköping! Imorgon, lördag ska vi shooooppppa (hoppas jag) har haft svårt att hitta någonting snyggt de senaste dagarna. Alltid så när man verkligen vill ha något! men men....
Efter en trevligt dag på stan så tar jag och martin oss mot sthlm. Louise fyller 23 på söndag så det blir partaj i Vällinby för heeela slanten. YEY!
 
Söndag hoppas jag blir relativt lugn. Mysdag med en promenad och film? ja tack,,, för mot kvällningen ska jag och tjejerna ut och handla inför nyår. PYNT, MAT och "PRIIIT"!  eller "priit" ska vi handla idag.. heheh Igår var vi hemma hos kaks och planerade mat och aktiviteter. VI är redo att fira in nya året <3
 
Nu ska jag fortsätta jobba lite, sista jobb timmarna för detta år.. puss!

God morgon!


Julafton

Underbara julafton <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/785694/images/2012/pic_50d8fd90ddf2b32cc1004703.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/785694/images/2012/pic_50d8fdeee087c35c64fbf23a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/785694/images/2012/pic_50d8fdeee087c35c7a5819ce.jpg" class="image">


Dan före dan..

Myser hemma hos familjen Hansson. Julpyntat, klätt gran, slagit in de sista julklapparna & just nu myser vi framför Bingolotto- uppesittarkväll!



Lycka!

YES, blev en sjukt lyckad kväll. Som jag trodde blev tjejerna överraskade och sjukt taggade. Ni är bäst!

Träffade tjejerna på stan, & där kläckte jag ur min "suprise" (hållit mig två veckor... Sjukt bra gjort) hehe. jag hade iallafall bokat bort på Pipes of scotland - en bar son ligger precis intill hotell Uppsala. Där på onsdagar kör dem music quiz. Hört att det ska vara sjukt kul och riktigt mycket folk. Och ja kan säga att det var SÅ roligt!!! Så vi har spenderat kvällen på pipes, käkat gött och kört music quiz. Och vi kommer tillbaka, garanterat!


Onsdags äventyr!

Har precis duschat & gjort mig klar för kvällens planer. Har en liten "överraskning" för tjejerna. De dem vet är att vi kommer käka ute "some where" och sen kommer de bli någonting annat. Så here we go!

<3


ÅH UNDERBARRRRT.

LYCKORUUUUS. Åh jag är så himla glad, känner mig på topp och känslan i kroppen är helt underbar. Har en sådann jävla bra dag idag. Jag älskar livet. Är så jäkla nöjd med allting runt omkring just nu.. och på tal om det så all kärlek till mina nära och kära, älskar er som bara den. Finns inte ord! ni är bäst.
Det bubblar inom mig, åhhh vilken lycka.
 
kan inte sluta le.... waaaah! PUSS PÅ ER
 
 
 

God Jul Therese!

En liten julpresent från mig till mig. TACK!


Tisdag, 11 december

God morgon!
Har precis ätit upp min frukostmacka och njuter av sista kaffe dropparna.

Går dagen var helt ok, trots att det var måndag. Efter jobbet åkte jag hem till Martin, där bjöds det på taco gratäng och film med gottis. Lyx måndag!

Idag står jobb på schemat 8-17 och sen ska jag träffa Martin. Det blir Middag, mys och bio. Vi ska nämligen på HOBBIT premiären!!! Woophi. Så tisdagen blir inte heller så tokig. <3

Nu ska jag ut till bilen och skrapa? Hoppas inte.... Men poppa lite musik blir det iallafall. Bra start! Puss på er.




Hej fredag!

Vaknade upp med världens huvudvärk imorse, "kuuul fredag" tänkt jag direkt.. Men det börjar bli bättre!

Än så länge har dagen varit riktigt bra. Bra arbetskollegor, vi körde sushi på lunchen & snart är det kladdkaka & grädde som står på schemat.

Happy friday everyone!


Jag älskar snön!

Det har verkligen varit och är KAOS i Uppsala.. Snöstorm! Det har nog minst kommit 20 cm idag & det har snöat och blåst heeela dagen.

Dagen på jobbet blev lite annorlunda pga vädret. Blev att boka om flyg, tåg, hotell och taxi. Taxi kurir vägrade till och med att köra till Sthlm.. illa!

Men jag är super nöjd. Älskar denna snö!! Dock kan ju blåsten lugna sig men annars är det jätte fint och mysigt. Inte alls lika kallt längre heller, låg på -5 idag. Perfekt!!

Men jag tycker synd om alla som inte kommer fram i trafiken och har svårt att ta sig hem. Vi hoppas på bättre väder imorgon!


Just nu..

I tvättstugan! Jag vet att en maskin ALLTID "ljuger" om tiden, tar så jävla lång tid. När man startar står det "20min" men det tar minst 50..

Så nu Sitter jag och väntar som vanligt på att den andra maskinen ska snurra klart, att man aldrig lär sig :))


<3



Panik?

Har ni samma panik som jag över julklapparna? Insåg imorse att det endast är tre veckor kvar till jul...

Jag blir en väldig perfektionist när det gäller presenter. Man kan inte bara köpa en grej bara för att, utan det ska vara riktigt bra uttänkt, helst personligt och någonting som uppskattas av personen! Annars tycker jag man nästan lika gärna kan skita i att köpa. Jag menar att köpa en skitgrej bara för att man MÅSTE, är så jäkla opersonligt och tråkigt! Nej presenter är fan viktigt, punkt slut! Börja tänka- blir även roligare för dig med.

Sååå nu ska jag äta middag, tänka och åka på en shopping rund med brorsan och få inspiration! Lets gooo.


Första advent <3

Lördags kvällen blev riktigt lyckad! Sandra Emma och Sara kom först hit, vi "tjatade" lite, dansa & shottade. Taggade tjejer, drog vi oss vidare till salu och dans för hela slanten, blev även ett par drinkar och shots. Wopa!

Imorse vakande vi runt nio tiden, blev frukost sen kilade jag iväg till SF. Det var nämligen släpp för Hobbit filmen som har premiär nästa tisdag natt, fick tag i två biljetter så nu har jag en väldigt lycklig pojkvän <3

Vid fyra tiden mötte jag upp brudarna vid slottet för första advents fyrverkerierna. Kallt kallt & kallt men det var otroligt mycket folk som vanligt och väldigt fint och mysigt. Många härliga skratt, ni är underbara!

Nu har jag kommit hem, tagit på mig myskläderna och lagat en god pasta. Spagetti med pastasås med nötkött, färska champinjoner och dijon senap. Mmm blev så jäkla gott. Så mat koma på mig, senare blir det film och naturgodis <3


Första december

Igår efter jobbet tog jag mig till min bästa Louise i Vällingby för häng & fredagsmys. Blev tacos, godis och film! Suverän kväll <3

Imorse vaknade vi runt halv åtta, Louise skulle till jobbet och jag tog mig hemåt.

Ikväll har jag julpyntat hela lägenheten, helt underbart mysigt!! Imorgon är det ju första advent och idag började årets julkalender, mysteriet på greveholm. En favorit i repris kanske?

Dagarna rullar på och det börjar närma sig jul. Snön är här och jag känner mig gladare och piggare än förr!

Ikväll blir det utgång med Sandra Emma och Sara, woopa!