gräsö

i onsdags kom syster och hämtade upp mig runt 8 tiden på morgonen. vi åkte förbi statoil, snabbfrukost. Alltid lika gott att äta frukost "ute". mu! vidare åkte vi och kom fram till gräsö runt 10 tiden. På kvällen drog vi oss in till öregrund med mamma, thomas, mormor och morfar för att fira mormor, 72.

Vi gick till ett ställe som heter Terrassen, aldrig varit där förr men såg ut som ett trevligt ställe med bra mat som det sen visades vara helt rätt. De hade otroligt goda rätter, själv åt jag lax med pressadpotatis med skummande citronsås. nya favoritstället helt klart!

Igår torsdags, vaknade man av att det regnade ... typiskt när man för engångs skull är ledig och åker ut till kusten! låt länge inne i husvagen och bara mös framför tvn och boken. men tillslut tog vi oss i kragen och tog en sväng över till östhammar, hanldat lite smått och gott till kvällen och en bra film. Åkte även till öregrund när v ädret hade blivit bättre, tog en glass och kikade runt bland husen och gick även till klipporna. På kvällen kom tyvärr regnet tillbaka, som vi dock hade räknat med så blev att sitta i förtältet med tända ljus och massa prat! mysigt.

Imorse var vi tvugna att åka hem, började nämligen att jobba klockan två idag. Innan jag kom till jobbet hann jag in en sväng hos frisören och bokade tid tills på tisdag, ska bli så spännande ;) . Efter jobbet gjorde jag en oxfilesås med pasta och har legat och degat i soffan med cola, godis & chips. rätt okej fredag!  nu ska jag sussa och upp och jobba imorgon, direkt efter jobbet åker jag och sandra hem till hanna där det blir tjejmiddag för hela slanten!

puss!

fredag, ledig!

jag älskar fredagar, speciellt när man är ledig & ett stort plus att det är löning!  har dock bara köpt två nagellack & en present till mormor idag.

Imorse vaknade jag klockan sju utav att någon lastbil (troligen sopbilen) stod och brummade på innegården. ekar rätt bra mellan husen. så upp fort & stänga fönstret, och somna om lite.
Runt tio blev det upp och käka lite frukost, testa lite kläder och sen iväg på stan en snabbis. Runt tolv kom pappsen och hämtade mig, köpte en daxburgare och kikade runt lite i boländerna och tillsist köpte vi god mat till kvällen. Väl hemma hos pappa, bakade  jag biskvier för första gången, blev riktigt bra faktiskt (om man inte räknar med att jag fick göra om botten en gång..)  men tog dock nästan två timmar..  till middag blev det iallafall grillat kött med hasselbackspotatis. Sällskapet- brorsan, ville, syster, micke, robin.  kan inte bli en bättre fredag!  

Imorgon blir det jobb. 9.30 - 17.15 sen troligen ut och ta en drink med sandra!