Lill-lördag

hallå huvudvärk och magvärk. usch har haft ont i ett antal timmar nu, inte alls roligt. så nu funderar jag på att gå och lägga mig (21.04?!) tidigt men behövligt.

Dagen började iallafall med att väckarklockan ringde 05.35, bara att stiga upp och slänga i sig frukost och såklart lite tv tittande. Kl sju var jag på jobbet, jobbade i delin hela dagen fram till klockan två, då jag slutade. jätte skönt att ha en kort pass!

Efteråt mötte jag upp Malin, Sofia och syster. Vi gick till espresso house och fikade, blev kvar ett bra tag. Så vid halv 6 tiden tog vi oss ut till netonnet och lager157 bl.a. och införskaffade oss massa onödiga och nödvändiga saker. Det var redan då jag börja känna mig matt och trött i kroppen. Så tog mig hemåt och fixade i ordning en god middag. Kassler sås med paprika och till det blev det idag quinoa. mumsigt värre.

Så under kvällen har jag bara tagigt det lugnt, kikat på mästerkockarna och betalt räkningarna... mindre roligt denna månad. dålig lön, mycket räkningar. sucks to be me! Önskar ofta att de bara kunde försvinna..


Nu ska jag gå och fixa mig för sängen. hoppas ni har en roligare kväll! imorgon är det jobb 7-18.30 HURRAY! 
Puss alla fina. 



Thailand 2010 <3 

Bandyfinalen!

Dagen i bilder.


bara massa kärlek.

Min kärlek är hemma och ikväll ska det gosas. Längtar massvis! <3











Min fredag!

Helt slut! Hade en så ganska annorlunda & jobbig natt, så jag är rätt trött. Berättar mer imorgon! Bjuder iallafall på lite bilder från idag och en kort beskrivning på min dag ;) puss på er!

*Mys hos Jonas Emma och vilde
*Jobb 16-20
*Middag på stationen med Malin, Louise, Sofia, Elin och Ulrika.


Onsdag

Ledig idag, skönt! Behövs verkligen, känner mig inte alls pigg i kroppen. Huvudvärk och ont i kroppen. Bara jag inte börjar bli sjuk nu..

Idag ska jag iallafall äta lunch med mamma, blir sushi på nya stället ute i Boländerna. Roligt att testa någonting nytt! Sen förhoppningsvis blir det en sväng till Emma och grabbarna. Hälsa vilde välkommen till världen :)

Senare under dagen ska jag och Malin boka USA resan, waaah! Antingen två eller tre veckor blir det. uiiih!


God morgon!

Åh! Vilken härlig morgon, är dock supertrött.. Men har fått pratat med Emmsan, allt verkar gå jätte bra än så länge med den nya familjen medlemmen. Så kul!! Ska försöka komma dit en stund imorgon och hälsa på <3

Idag blir det inte så mycket mer än jobb. 11.30-18.30

Puss!


...

Du och jag ikväll!


V12

Ny vecka, nya tag!
Imorse var jag hos tandläkaren, hade ett litet hål ;( usch! Känner mig dålig.. Har bara haft två hål tidigare och det var väldigt länge sen. Så nu fick jag en ny tid då det ska lagas och sen ska även mitt tandsmycke bort. Skönt.

Sen tog jag en sväng till gränby centrum för några ärenden. På vägen hem svängde jag förbi mormor och morfar på en kaffe, fick även med mig hem lite fina saker!

Så nu är jag hemma, precis ätit lunch. Lövbiff rullader med rotfrukter i ugn och blomkålspure. Mums! Nu ska jag ta mig mot jobbet, jobbar 15-22,20 idag. Puss!


Lördag.

9,23 gymmet- löpning 20 minuter + lite övningar

11.00 hemma, skrev cv (försökte iallafall... Distraherad av annat. Typ bjuden på kaffe hos brorsan, tv och annat roligare) men fick lite gjort!

12.00 kaffe hos brorsan och sen vidare till systemet och netonnet. Efter tog vi en sväng förbi pappa och Monica på kaffe och bulla.

16.05 Emma klämde ut sin fina vilde!!! ~<3 <3

16.30 hemåt

18.00 hämtad av Louise och Malin vidare till Jennifer och Emilie. Middag och massa lördagsmys!!

01.37 nu blir det sooova! (;


Kort beskrivning av dagen idag, haha! Over and out.



Dagen i bilder.


<3

Känner mig mer positiv och glad när jag fått träffat mina fina vänner och familj idag. Ska inte ljuga och säga att allting är bra just för tillfället, är väldigt förvirrad och har ångest. Blä! Men mina nära och kära gör mina dagar! Ni betyder extremt mycket för mig.

Idag har jag iallafall börjat dagen med en god frukost hos mamsen. Köpte med mig nybakat bröd och gott pålägg, mm! Efter det tog jag mig ner till stan och träffade Ulrika, blev en fika med kaffe & brownie. Sen skulle hon kila till jobbet, då mötte jag upp Malin, vi njöt av den lilla solen som var framme och kollade lite resor till USA.

Vid sex tiden hämta jag upp Sara och vidare hem till Emma. Första gången jag var i hennes och Jonas lya, riktigt fin!! Nästan allt var även färdigt för att bebben ska komma. Mysigt! Vi käkade iallafall en super god middag, pasta med bacon sås. Till efterrätt blev det sten hård kladdkaka, haha men det funkade ändå ;)

Haft en supermysig fredag och hoppas på en lika bra lördag! Sov gott och puss på er! <3


Fredag!!

Åh äntligen har fredagen kommit. Ledig hela tre dagar nu, kan ju inte bli bättre! Det var egentligen tänkt att vi (jag natalie & linnea) skulle ta oss till Sälen idag, men blev lite krångel tyvärr ;( hade sett fram emot skidåkning, stugmys och afterski!

Istället får man göra dagarna bra ändå, idag ska jag träffa min fina mamma en stund nu på morgonen (troligt en god frukost och hjälpa med företaget) sen blir det lunch/fika med Ulrika. Ser inte ut att vara någon sol idag som vi tänkt, ville ju sitta och njuta på en uteservering. Men solen kanske är på väg...? Senare på kvällen ska jag och Sara ta oss hem till Emma, där det blir fredagsmiddag.

Sen måste jag även tänka igenom en sak som måste ha svar idag. Typ nu? Har väldigt svårt att bestämma mig, ångest ;( usch!

Så nu ska jag upp och kicka igång denna underbara fredag! Börjar med en fräsch dusch. Puss


Godmorgon!

Idag blir det jobb 11,30-20,10 funderar även på att gå ut och små jogga eller ta en promenad. Det är ju sol!!

Nu ska jag fortsätta mysa i sängen med mitt kaffe. Puss!


Onsdagslyx!

Pizza bak med mina fina tjejer! <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/785694/images/2012/pic_193966455.jpg" class="image">


Årets första balkonghäng!

Jag njuuuuuter, åh så härligt att våren börja komma! Inviger balkongen idag, ett bra tecken på att den snart är här <3


Tampongfingret

Så fruktansvärt trött på skär såret ;( ingenting är lätt. Sjukt jobbigt på jobbet, hålla rent och massa plasthandskar för att skydda såret mot allt skit. Vilket resulterar i att allt går mycket långsammare. Tvätta händerna, håret, ansiktet? Sjukt svårt!! Men ska inte deppa ihop, man ska vara positiv och det blir förhoppningsvis bättre snart. Jag får ju träna min vänster hand lite mera, så den är väl lite nöjd (;

Har precis kommit hem från Malin. Jag Malin Louise hade melodifestival kväll hemma hos malin med tacos (självfallet) och gottis. Kan berätta mer imorgon, supertrött och ska sova! <3


Kul....

Ajaj!! Skar mig på skärmaskinen på jobbet idag ;( usch! Som tur är det inte så djupt med det är ett långt sår, "skåra"? & det vill verkligen inte sluta blöda ;( fick hjälp av gulliga arbetskollegor men mamsen tyckte jag skulle komma dit och fixa nytt förband. Så efter jobbet tog jag bussen (lat som jag är) dit, fixade såret och käkade hämt pizza! :) mysig kväll!

Hade egentligen bara tänkt mig gå hem och sova, ska nämligen upp 5,45 imorgon. Jobbar 7-17... Blä!

Nu har jag precis kommit hem, ska sova. Mums!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/785694/images/2012/pic_193183285.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/785694/images/2012/pic_193183285.jpg" class="image">


God morgon! <3

Massa kärlek till er. Det är ju fredag! <3


Torsdag!

Gokväll alla fina!
Har haft en lång dag på jobbet, som tur gick dagen fort. Efter jobbet mötte Martin mig, som hade varit och handlat lite gött till middagen. Blev en laxpasta och ett glas rött.

Under kvällen träffade vi på min granne Jacob, som också underligt nog är Martins gamla lumpar kompis. Så vi fick se hans lägenhet och sen bjöd vi på kaffe och kakor! Även bror kom över på kaffe och då blev det även jordgubbar, vindruvor och kesella. Inte helt fel torsdag!

Såg nyss att klockan redan är halv ett, helt sjukt vad tiden går fort. Det känns iallafall helt okej med tanke på allt vi har hunnit med. Lagat mat, tvättat, besök X2 och jag har även precis klippt klart Martins hår. Blev riktigt snyggt :)

Godnatt. Puss!


Lill-Lördag!

Vaknade upp på bästa sätt, i martins armar. finns ju inge mysigare!! Vi tog en låång frukost med nybakt bröd och kaffe. Älskar mornar, speciellt när man har tid, bra sällskap och sol utanför fönstret. Kan ju inte bli en bättre start på dagen?

Jag drog mig sen in till stan, mötte upp mamma och syster. vi tog en sväng förbi carolines lilla lya och fixa lite små saker och sen tog vi en tur hem till mormor och morfar. Efter det fick jag skjuts  ner tll stan där blev det lunch med mina fina tjejor, jennifer och ulrika. Tog en varsinn sallad på cupido och sen blev det även en kaffe för mig och ulrika på Waynes. Vi båda började jobba kl fyra idag så det var perfekt!

Har iallafall haft en superbra onsdag och nu ligger jag i sängen och ska mysa ner mig under mina täcken och sova. Imorgon väntas en lång dag på jobbet 10-18,30 sen kommer martin!

Puss på er!

Arsenal - Milan

Jepp.. Det blev fotbolls kväll istället för bio! Jaja jag får väl stå ut, har mina hallongrottor och Karin har gjort chokladpudding, jag lider inte!


Kvällsfika!

Hemmagjorda hallongrottor och kaffe. Förgyller vår måndagskväll! <3


After work!

Igår var det en fantastisk fredag! Martin har äntligen kommit hem. Så vi möttes upp vid saluhallen, massa pussar och kramar förstås.. & sen hade han blommor med sig!! Så söt!

Vi tog en mysig lång lunch på saluhallen, sushi. Oroligt god! Efter tog vi en promenad och köpte med oss bullar hem. Hann även en kort sväng och hälsa på brorsan! (kul att de kunde firade in fredagen med att ta en öl i solen, blev ju rå taggad på jobb .. Verkligen!)

Sen var jag som sagt tvungen att ta mig till jobbet... Och Martin skulle iväg till Simon i Enköping. Vi fick iallafall en helt underbar dag tillsammans :)

Efter jobbet blev det after work med några arbetskollegor på stationen. Riktigt kul och trevligt var det :) vid halv elva snåret drog jag mig hemåt och mötte upp Martin! <3


Louise!

Jag tror på dig. Du klarar allt & lite till! Jag finns här om du behöver stöd och någon att prata. Vare sig du är arg irriterad ledsen glad lycklig peppad.. Ja Jag finns här! Jag saknar och jag älskar dig, glöm inte det! Du är bäst, / bästis!


Snart fredag & det betyder helg!

Kortfattat om denna dag;

Dagen bestod av; jobb 8-18,30 (tufft men har bra kollegor!)

Kvällen fortsatte; med att fira Tomas (mammas sambo) på il forno med god mat och sällskap. Puss på er!! <3