tisdag

Redan tisdag kväll, tiden bara går och går nu för tiden. Idag började dagen med att jag och caroline åkte ner till stan och käkade lunch med mamma på Basilico. blev en panerad fisk för mig, supermys! Efter det så träffade jag lilla emma, som hade mycket spännande information att dela med sig om, hehe :D  sen gick jag med caroline till frisören och hon blev ursnygg när hon kom ut därifrån.

Väl här hemma har jag inte gjort speciellt mycket, sitter just nu ute på altanen och njuter utav solen  otroligt varmt!  tänkte ta ett fotbad senare och läsa min bok.

nu är det äntligen bara tre dagar kvar tills min sötnos kommer hem igen.
längtan är STOR vill jag säga!!
Massa kärlek uppåt <3

Puss!


godmorgon allihoppa!

Nu ska jag ta min cykel och åka till jobbet. blir 2 mils cykel träning idag iallafall, gillart! :) 

7 dagar kvar tills jag fyller 19!! :D


090802

Igår var det lördag och jag jobbade mellan 10 - 15 sen stack jag pappa caroline monica och jocke till grönalund. Vi skulle se på Sommarkrysset hade vi tänkt samt åka karuseller och vinna på lotteri!  Vi hann tyvärr inte åka så mycket eftersom det var otroligt mycket folk där, kanske inte så konstigt när det är lördag, sol och sommarkrysset? men ändå, vi hade det super bra där!  Vi hade då tur med vinster i alla fall, vi vann en JÄTTE stor boll, JÄTTE stor center och till sist en JÄTTE stor kexchoklad. helt sjukt mycket godis, tror de var runt 4000 gram haha! 

Sen hade jag tänkt att åkt den nya bergochdalbanan INSANE på Grönalund men när jag kom dit och kikade upp på den så var det  kört. UCSHA, så läskig den såg ut att vara, värst var i början då det var skiiiit brant. (värsta biten enligt mig) och sen vare massa snurr och sen varvade den med att gå fort och sakta. njaaa. den skippade jag tyvärr, är så himla höjdrädd.  efter mycket om och men så åkte i alla fall Caroline och Jocke den och de sa att den var riktigt Insane och ja, namnet är alltså perfekt för karusellen. Men de sa också att den var inte så läskig utan mera kul, man visste liksom inte riktigt vart man var eller vart man skulle. snurrade och hade sig så jaa, man ångrade sig kanske lite efteråt men så är det ju alltid när man inte vågar och sen åker hem.  men jag hade chansen två gånger eftersom de tog en åktur till sen! 

Idag har jag också jobbat men bara mellan 12 - 16.15 eftersom det är söndag. imorgon ska jag jobba från 10 -15 sen får jag se vad dagen bjuder på :)

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt, är supertrött. Juste höll nästan på att glömma, måste ju berätta vad jag har haft för mig idag. Jobbade ju som sagt och sen var jag och träffade emmsan, vi tog en långfika på George, riktigt roligt!! Sen när jag kom hem fick jag något fnatt? och började stor städa mitt lilla rum, drog ut allt under sängen, drog möblerna hit och dit och damsugaren och trasan ÖVERALLT. tog väl runt två timmar och sen var jag klar . så nu ska jag gå och lägga mig i ett fräsht rum med nya lakan. underbarttt!

Pusss!