Kvalborg

Taggggaaa! Jag och Natalie börjar fira in kvalborg med ett spinningpass M75 -galet... Får se hur det går, har inte för stora förväntningar haha!

Efteråt ska vi handla det sista inför valborg och sen ska jag hämta upp Martin och hans tre Karlstadbor på stationen för att ta en lunch i stan och sen upptäcka/visa dem runt i örsundsbro. Ikväll blir väl utgååång med tjejerna!

See ya <3


Lördag

Min lördag har varit super! Vaknade av att solen lös in, så tog mig upp och bryggde en kopp kaffe till TV4 morgon. Började sedan att damma, torka och dammsuga golvet. Jätte skönt att ha det klart inför kvalborg/Valborg eftersom det blir många här. Sen tog jag mig till Ica (enbart i en tunn tjock tröja!! Varmt) och köpte nybakat bröd. Så satt en timme på balkongen och bara njöt av god frukost och vår solen!

Började sedan fixa mig för dagen. Håller mitt förmiddags pyssel lite hemligt, vill helst inte att det kommer ut just nu. Men kul hade jag iallafall! Mu! Haha.. Hämtade iallafall upp Natalie vid tre tiden och vi åkte ut till Boländerna och handlade inför Valborg. Wiii! Är taggad till tusen. Efter hämtade jag upp bror och vi tog oss ut till pappa och Monica, där blev det grillning med god mat och prat. Satt på ute verandan hela tiden, så härligt! Älskar att sommarn är på väg. Men kvällen var iallafall super mysig och nu är jag hemma. Blir jag och godis påsen till "kärleken checkar in" ikväll. Puss på er!


God morgon!

Sitter på balkongen och njuter av en nybakad fralla och kaffe i solen. Vilken start på dagen! Hej lördag!


Fredag

Åh vilken bra fredag det har varit!!! (utropstecken är tillägnade Sara, haha) Började som sagt dagen med att gå till frisören, har färgat utväxten och lagt i lite slingor. Super fräscht! Sen blev det jobb 11-17 (underbart pass) efteråt hämtade brorsan mig och vi tog en runda i hans nya pärla. Åkte ut till pappa och även förbi Ikea! När jag kom hem slängde jag bara in grejerna och stack direkt iväg till salabacke, till Sara. Vet inte hur länge sen vi två umgicks...skit tråkigt för hon är verkligen en toppen tjej. Vi åkte iallafall direkt till kvantum för att handla kvällens middag, tacos. Där mötte vi även massa "kändisar", min kusin bl.a. Så kvällen har bestått av mat, chips & massa prat. (nu håller vi tummarna!)


Frisör resultat

Var hos Petra (salong blond) och färgade håret imorse. Blev väldigt nöjd med resultatet!

Före och efter;


Cab väder!

Ute och åker i brorsans nya bil, så häääärligt!!!


Just nu

...


Kvällsmys!

Har precis sagt hejdå till mina fina vänner. Vi har suttit här i soffan, fikat och pratat lite om Valborg. Svår dag att planera, men kommer nog bli super!! Nu är det bara hålla tummarna att vädret blir bra. Love u!


Bak!

Har precis fått i mig middagen och nu ska jag baka kärleksrutor. Tjejerna kommer över runt sju, mysigt!! :)


den som väntar på något gott.

sitter nu i soffan efter en lång dag. Kom hem vid sju och kände att jag ville göra någon lätt middag så blev laxfile i ugn med keso och tomater. så jäkla gott och enkelt. rekomenderas! Nu har jag precis bryggt tre koppar kaffe.. haha! så sitter här och njuter med ljus och min kopp.

Satt och tänkte på massa roliga saker som jag verkligen längtar till;

- Ledig i helgen, lör-mån
- Gräsö
- Valborg
. USA!!
-
Midsommar
- Sommarkonsert Tomas Ledin
- Lady gaga
- Min födelsedag

sen såklart alla vår och sommarkvällar/dagar.. åh! cant wait..


- Förhoppningsvis ska jag hinna med
  ^en resa med min martin
  ^en weekend med ulrika
  
& sen önskar jag även att jag kommer till London och hälsar på Sandra och till Malta och hälsar på Hanna. Måste måste bli av!! 



 

Godmorgon!

Idag är det inte vilken onsdag som helst- det är löning!! Efterlängtad som vanligt, dock har jag en kvarskatt som måste betalas, vilket suger.. ;(

Har precis fått i mig två koppar kaffe och en yoghurt tallrik med bär och müsli! Ligger i soffan och taggar för dagen, börjar den med ett spinning pass (sjukt länge sen jag var på pass, får se hur det går..) men ska bli skönt! Sen är det jobb 11,30-18,30

Hoppas ni får en underbar dag, det är ju strålande sol!
Puss på er


Jobb!

Sitter just nu på jobbet och har precis käkat lunch. Blev kycklingspett med sallad från delin och två mjuka mackor med ost. Nu blir det kaffe sen så är det bara 1,5h kvar av arbetsdagen! Go!


Basilico pizza!

Glömde slänga upp bilden på pizzan, -mums!!!


Måndag

Härliga lediga måndag! Hade inga alls planer idag förutom att njuta av dagen, jätte skönt. Så jag började dagen med sovmorgon eller vaknade kl nio men hade ingen väckarklocka så kroppen vaknade utvilad!

Åt en god frukost och sen hörde min fina Emma av sig. Hon var på stan och ville ses. Så runt tio tiden dök hon och lilla vilde upp, vi tog en fika och snackade massa. Jätte mysigt!! Efter det kände jag att jag ville komma ut lite, så tog bilen mot Boländerna. Blev en sväng på Ikea (korv lunch hehee.. Alltid lika gott!) och en sväng in på h&m. Där hittade jag en fin sommar topp (visade i tidigare inlägg) och sen en present till Martin.

Efter det tog jag mig hemåt, har inte alls någon köp lust såhär på slutet av månaden.. Så la mig i soffan en stund innan jag fixade i ordning mig. Mötte upp Malin på stan, vi kikade runt lite och sen gick vi till Basilico för middag. Vi tog båda en lyxig oxfilé pizza (såååå goda!!) och vi slog till på stort och körde även efterrätt. Var en otroligt rolig och trevlig middag med bra mat och prat!

Och nu ligger jag här i soffan och ska snart bege mig till sängen, har precis kommit in från en lång kvälls promenad med brorsan. Bra avslut på denna dag!

Love!


Nytt i garderoben!

Tunika från h&m 99;-


<3


...

<3


underbara lördag.

Har haft en helt fantastisk lördag med mina nära och kära. Började dagen hemma hos bror, vi gjorde scones till frukost. Börjar bli en lördagsvana för oss, alltid lika trevligt med nybakt på en lördagmorgon! Något att rekomendera. Efteråt hämtade vi upp syster och pappa. Jimmy var nämligen och kikade på en bil i söndags i sthlm och bestutade sig till slut att den ska han ha, så vi tog en tripp till sthlm för bilen. riktigt fin cab!!

På vägen hem svängde vi förbi mc donalds och käkade lite sen lunch (16.00) så det var riktigt smarrigt!
När jag väl kom hem var det bara att byta om och ta sig ner till luthagenslivs, där jag mötte upp natalie, linnea, ulrika och petra. Vi köpte kvällens middag som blev wok med massa goda grönsaker och kött. Till det hade vi nudlar!

Sen kom även karin runt sju tiden och vi började med maten. Blev verkligen supergott! Till efterrätt blev det fruktsallad med glass och choklad. Sen har vi "bara" suttit och snackat massssvis under kvällen om allt mellan himel och jord och bara njutit av god mat och vin. kunde inte bli en bättre lördag, ni är bäst!

nu ska jag sova, puss på er!

good morning everyone!

Jag hade en fantastiskt skön dag igår. Ledig och tog det bara lugnt, åt lunch med pappa, städade hela lägenheten och sen blev jag bjuden på middag hos brorsan. loved my day. behövde verkligen en dag att ta tag i allt, fixa i ordning här hemma. så nu kan jag släppa det och börja leva! hehee..

Idag har jag en mindre rolig dag att se fram emot, jobb 12-20,10. meeeen som tur är, eller aa.. ska få höra en liten update iallfall om en sak som hänt... baah!

nu ska jag fortsätta äta min goda frukost. puss på er!

Hej onsdag!

Imorse var jag iväg på lite ärenden och sen blev det lunch med fina pappa på basilico. Jag tog den goda laxpastan (som vanligt?) men den är goood. drack även en skvätt kaffe, när vi var mätta och belåtna så tog jag mig hemåt. La mig direkt i soffan (määäätt) men efter ett tag tog jag tag i städningen. ¨så nu har jag dammat, damsugigt och moppat. Det återstår lite granna som att städa badrummet, köket och rensa kläder.. ska väl ta tag i det snart. Ligger just nu i soffan och väntar på att golvet ska torka klart! idag är jag ledig och det är underbart.


<3
















Bästa mamma!

Finns ju verkligen inge bättre än överraskningar. Idag fick jag två fina keramik knivar av min fina mamma!! Åh är så glad :)


Cafe 018

Blev en mysig spontan fika idag med min fina Ulrika, blev en massa prat om våren och sommarn!! Sen var det jobb 16-21,20. Thats my day! Nu blir det lite kvälls mums. Puss


...

Åh.. Har massvis att göra idag men har verkligen ingen lust. Vill bara ligga här i soffan hela dagen med massa mat.. Blä!


Långtråkigt

Gillar inte alls att åka tåg själv, inte min grej. sååå lång tråkigt! Nu har jag iallafall kommit till Sthlm, avverkat tre timmar, alltså bara en timme kvar. Har precis slängt i mig min middag, blev hamburgare från burker king.. & Snart avgår tåget till Uppsala. Längtar tills jag är hemma!! :)


Karlstad

Håller min helg lite hemlig för bloggen. Kan bara säga att den har varit fantastisk bra!! ;)

Bjuder på gårdagens outfit;


~

<3


Promenad i Karlstad

Har precis kommit in från en lång mysig promenad i solen. Vi njuter! <3


Hejdå Uppsala!

Tar en mini semester till min kärlek. Bye! <3


Härliga vår!

Åh ja jag känner att jag börjar komma tillbaka lite, hittat energin och orken igen. Varit jobbigt ett bra tag med allt -från och till. Men nu känner jag mig riktigt glad och nöjd, vaknar pigg och orkar mycket mera. Love it! Sen finns det självklart vissa saker som måste ändras och saker som inte är lika kul.. Men det kommer man nog aldrig ifrån, eller? Vi får se. Känns som höst deppen är gone, och vi siktar mot en bra och härlig vår! <3


Espresso house

<3


Effektiva dag!

Som sagt har dragit på jobbiga saker länge nu så som städning, matlagning, tvätta osv. (hushållssysslor kan man säga) har jobbat mycket och den lediga tiden man har planerar man ofta in med familj och vänner. så idag kände jag att nu fan är det nog, jobbade först 10-18,30 sen hem- slängde i två maskiner tvätt, lagade mat, tog undan massa kläder som låg överallt, satt in en tredje maskin. Wah! Allt på runt två-tre timmar, effektiv tjej. Nöjd!! Städningen får jag förhoppningsvis till imorgon efter jobbet.

Nu ska jag krypa ner i mina nytvättade lakan och sova, jobb 7-13,30 imorgon. Underbart!

Puss


Annandag påsk

Imorse ringde klockan runt åtta, men kom upp vid nio. Åt lite snabb frukost och stack iväg till Ulrika redan vid kvart i tio. Vi tog en lång promenad först till gränby centrum där vi tog med oss en kaffe, sen påväg tillbaka fick vi mot Emmsans håll och chansade att hon var hemma och det var hon. Lyxigt att få träffa henne också!

Efter promenaden med massa prat tog jag bilen ut till funbo. Där var redan pappa, brorsan, vilmer, farbror, faster och mina två kusiner. De höll på att fälla massa träd, så ni börjar det bli fint på tomten. Blev en fika med kaffe och bulla innan vi tog oss hemåt.

Lunch blev hemma hos brorsan och vilmer. Vi grillade korv - göttans! Å sen gick luften ur, gick hem och la mig på soffan och har nu sovit ett bra tag. Helt slut ;( usch! Så ska försöka ta mig upp snart och göra mig i ordning för kvällen. Ska hem till min fina Martin. Pusss på er!


Påskfirande nr två

Nu är vi ute hos pappsen, här ska påsken firas med släkt och familj! Har redan klämt i mig massa godis.. Hejpåsk!


Härliga påsk!

Ikväll har vi firat påsk hemma hos mamma och tomas. Syster, mormor, morfar, Emma och Emil var även där. Det bjöds på allt vad ett påskbord kan erbjuda, underbart gott. Fick även ett litet påskägg med lite godis och pengar. Var verkligen ett superfint påskägg, Lasse Åberg som har designat! Like!

Massa kärlek till er!


Rolig morgon? Haha!

Torsdags kvällen spenderades med min fina Martin. Vi gjorde natt våfflor och mös av varandras sällskap! Riktigt härligt, har saknat han massvis. Så imorse vaknade jag upp på bästa sätt- Martin intill mig <3 iallafall så vaknar jag som vanligt tidigare och såg att min mobil hade 1% batteri, så tog mig upp ur sängen för att ladda mobilen i köket (en propp hade gått i sovrummet, badrummet och hallen innan vi gick och la oss, men vardagsrum och kök funkade) så gick till köket. Fick en chock, det funkade inte.. Testade vardagsrummet, funkade inte!! Försökte tända alla lampor som gick men i ingenting funkade - hel dött. Fick lite små panik och kom och tänkta på kyl och frysen. YES det hade också gått såklart.. Bah!! Så tydligen har proppen gått där inatt också konstigt nog. Försöker fixa med propp skåpet men ingenting händer, springer upp till brorsan (som tur bor i samma hus, men en våning upp. Väldigt praktiskt) så plingar på som en galning men ingen öppnar. Försöker ringa (med min mobil som har endast 1% kvar) inte nog med de så är ju martins mobil sten död. Typiskt? Men får till sist tag i brorsan, väckte honom såklart. Han kommer snällt ner och kikar på skåpet och inser att en (huvudsäkring? Nere i källaren) måste gått. Fanns ingen ström. Åh!! Så egentligen måste man ringa jouren men brorsan har som tur är en nyckel till källaren MEN den var på hans jobb. Han sticker iväg och jag och Martin får gå upp och göra i ordning frukost till lilla ville. Brorsan kommer tillbaka, fixar problemet och dagen kan börja!! Haha riktigt rolig morgon med andra ord ;)

Efter det blev det en frukost hos bror, sen tog vi en promenad till slottet, tog en fika på fågelsången och matade fåglarna vid svan dammen. Mysig dag! Vid tre var det bara att ta sig till jobbet 15-20,10.

Hemma nu och käkat lite glass! Snart snabba cash på ettan, ska dock upp vid 5,40 för att tagga för jobb 7-17!

Så tjing pling, hoppas ni orkat er igenom denna text ;) puss!


Fågelsången

Blev en lång fika på fågelsången i solen, riktigt varmt och mysigt var det. MEN det enda negativt är att det är så mycket fåglar... Två bajsar rakt på bordet, en i mitt glas!! Äckligt!

Vi har nu planerat masa skoj till nästa vecka, bra att ha saker att längta till :)


Skärtorsdag

Hej påsken! Jag började dagen med en varm dusch, och nu har jag precis ätit upp min goa frukost som bestod utav fil med bär och musli, två mackor med leverpastej!!

Ska börja fixa mig snart, ska nämligen iväg på en tidig fika med min fina Ulrika, <3

See ya! <3


<3

Påsken är på väg! Åh så mysigt!


Härliga onsdag!

Efter en god frukost med nybakt bröd och kaffe satt vi länge på balkongen i solen. Vi planerade och kikade i kataloger om USA. Finns ju inte lite att göra, vet i te hur vi ska få ihop de här två veckorna men kul och mycket kommer det bli! Wi!

Runt tolv så gick Malin ner till stan och jag gick och träffade Emilia. Vi tog en promenad runt ån, jätte mysigt. Finns mycket att prata om, kunde gått i timmar. Men förkylda är vi båda två så blev bara en kort runda sen kände jag att jag behövde hem och vila för att orka jobba senare idag. Blä!!

Pussss!


Hungergames

Hallå!
Vaknade precis av att solen har tittat in genom fönstret, underbart!

Igår jobbade jag först mellan 7-16, ett bra pass. Tog även en lång lunch på en timme med Malin och Louise (som precis har kommit hem från fuerto ventura, skit brun!!) har saknat dig massvis <3 så vi gick till thai village och käkade buffé och tog igen vad som hade hänt under veckan. Supermysig! Efter jobbet åkte jag och Malin och handlade lite inför kvällen. Blev hembakta frallor med grönsakssoppa. Sp under kvällen har vi lagat mat, pratat USA (!!!!) galet att vi ska åka, är så pepp! Inte långt kvar nu...

Vid nio tog vi med oss våra godispåsar och gick vidare till bion, blev hungergames. En film som jag har hört ska vara riktigt bra men tyvärr blev jag jätte besviken. Inte alls bra... Visst den var okej, handlingen och skådespelarna var bra men för mycket av allt tyvärr ;( de kunde gjort den mer verklighetsbaserad.

Filmen var lång så vi kom hem hit vid strax innan tolv. Kikade lite på tv men sen blev det Godnatt! Tänkte försöka gå upp nu och se om Malin är vaken och är hungrig, like me ;) hehe!

Idag blir det promenad med fina Emilia sen jobb 16-20,10..
Puss på er!


Oväntat besök

Han höll sig iallafall. Tack för det!


Lite helg!

Mmja. Har mått sådär några dagar och därför varit lite tyst. men nu börjar det kännas bättre så därför kommer här en liten update om min helg!

I lördags var det jobb som först stod på schemat 6-12 (japp, på min lediga lördag...) vi hade inventering och ALLA är tvungen att jobba. Trist men bara att gilla läget. Efter gick jag hem och vilade, vid tre tiden firade vi brorsan som fyllde 26 i torsdags. Det bjöds på tårta och nybakta bullar! Kvällen kom och jag pappa och Monica tog oss ner på stan för lite middag. Blev ilforno, vilket tycker jag är en av de bättre restaurangerna i Uppsala. För mig blev det en laxpasta!!

Igår söndag tog jag sovmorgon till halv elva. Vet inte när jag sist sov så länge, men det var super skönt! Kroppen behöver all vila den kan få nu. Kände iallafall mig mycket bättre och tog mig ut på en shopping runda med syster. Sen åkte vi hem till mamma och tomas på middag.