träning

hiho!
igår skulle jag egentligen varit ledig men de behövde folk så fick ta in ett extra pass på 8 timmar. 6,30 - 16,00. Därefter mötte jag upp charino och linneisen på gymmet, tyvärr var det väldigt mycket folk så rodden, banden och allt sådan roligt var självklart upptagna och att träna på maskiner är nog inte min grej riktigt haha. men i allafall det blev lite träning till slut, bra jobbat girls! 

Idag är jag ledig och hade tänkt att åka och shoppa lite granna, eller inte så lite men.. haha vi får se vad jag kommer hem med. Men först nu har jag bokat in mig på ett skivstångspass så ska sticka iväg nu och få lite mukkler. vad tycks om det? 

See yaaah!

söndag och pizza!

just nu sitter jag här med min vattenflaska, much godare att dricka så än i glas. aja har nyss legat i soffan i flera timmar, först åt vi pizza och sen kikade vi på film samt ensam mamma söker däremellan. riktigt bra program det där haha, längtar lite tills "bonde söker fru" börjar (;
har även proppat i mig massa gottigheter som godis, chips, cola och chocklad. helt sjukt mycket jag kan få i mig. men som sagt nu måste jag börja skärpa mig om jag vill se ut som jag vill, så ska sluta HELT med godis på vardagarna (vi får se hur bra det går men.. MÅSTE iallafall försöka. helt sjuka mängder jag får i mig) .

Det var det roliga jaaaa.  uuuch!

Puuuuussssss!

söndag

hemma igen, blev även en tripp till mcdonkan & köpte lite snacks.  så nu ska jag bara göra mig i ordning igen för att sedan åka hem till  martin, som kommer hem från järvsö ungefär halv sex. kommer i allafall hinna träffa gullungen en kortis, för han ska sedan åka iväg till arlanda redan vid 7 sååå.. ;(  fy (!!) sen är det två veckor tills vi ses igen. inte lätt inte lätt men vi klarar det tillsammans! :]<3  
nej nu ska jag ta mig till mitt lilla rum och bestäma kläder & fixa till mig lite.

see ya!  juste, de lutar mot att det blir pizza tonight.  (grrrrr gott)

hallå hallå hallå!

idag är det söndag och jag är ledig. väldigt skönt, väldigt nödvändigt. jag skulle egentligen ta mig iväg och shoppa lite höst kläder idag hade jag tänkt, men orkar verkligen inte. tycker de är så skönt att bara få ligga i soffan och se på idol repriserna, de ärrr najs! Imorse blev jag väckt utav en otroligt GOD doft, pappa hade lagat frukostbröd. mmmm, finns det något bättre än nygräddat hemmagjort bröd? gah. nej tror inte det.

Nu ska jag gå & fixa mig lite innan vi ska åka iväg & kika på visningen. Monicas lägenhet ska säljas!

Kiss kiss!


jobb, love it!

var på intervjuv på hemköp igår & de ville ha mig på direkten.superglad!  :D


its your day hunny <3



Grattis älskling
. 19 år! :D
JAG ÄLSKAR DIG, JAG ÄLSKAR DIG!
 










det är tisdag idag!

Trodde alvarligt att det var måndag idag. helt knasigt, var tvugen att kolla i kalendern. haha bra start på min morgon. Klockan 10.15 var det möte på arbetsförmedlingen, trodde det skulle hålla på i två timmar men det vart bara 45 minuter.  Tog mig sedan ut vidare och sökte jobb, har lämnat lite cv här & där. så vi hoppas att någon/några nappar!

Nu ikväll har jag varit i väg på en timmes powerwalk och vart och handlat med mammsen & syster. Till middag blev det köttfärsås och spagetthi, mumsigt värre!  och nu sitter jag här framför datorn och jämför olika gym. Ska ta mig i kragen och börja gymma hade jag tänkt, var nästan ett halv år sen jag var på gymmet så nu är det dags!
Imorgon har jag tänkt ta en springtur, lämna ut lite cvn och sedan ska jag träffa sandra vid 1-2 tiden på en fika. Efter det har jag lovat brori att åka med till IKEA för att inhandla lite mer pryttlar till hans nya lägenhet. it will be fun, loves shopping! På kvällen ska jag ut & ta ett glas med frida och två av hennes gammla klasskamrater, kommer bli trevligt! :)

Nej nu ska jag gå och ta en glass och sedan se på film. Puss!