annorlunda.

YES, har inte direkt haft en vanlig dag idag. Började med att jag gick upp 04.30 imorse (inatt?) sminkade mig och drog till tåget mot stockholm, 05.39. Tog mig till östermalms torg till hemköp, jobbade i delikatessen 07.00-15.30. väldigt väldigt kul och myyyyycket nytt att lära sig. i princip allt förutom kundkontakten? så imorgon ska jag ut på samma äventyr och hoppas det kommer gå lite lättare med allting.
/ta


go´kväll!

Idag har det varit en seg dag. Jobb 10-16 (vilket är en toppen tid egentligen) men idag gick allting så himla segt. Vet inte varför men var inte på humör. Efter jobbet blev det bättre, bättre och bättre för varje minut. Gick och kikade på stan och köpte present till martin. Vid fem tiden träffade jag sara den underbara, det var verkligen inte igår vi sågs. tråkigt men det var verkligen superkul att träffa henne, saknat henne massvis! Vi käkade middag på cupido och tog en runda på stan, hittade massvis med snygga skoooor!  arbetskada? kanske..

Nu sittar jag och kollar på idol med ett fotbad. underbart. Mitt humör har vänt!



SOVGOTT!

måndag? fredag?

Känns nästan som en fredag, är ledig! Har ju jobbat hela helgen så den här dagen förtjänar jag att vara helt ledig.
Vaknade upp av att det smattrade på balkongen, ja det regnar. love it. så mysigt att ligga i sängen och kika ut på regnet som öser ner. Tog mig upp efter ett BRA tag, gick till ica och köpte mig ett jätte gott musli, Paulines.

Har haft en supermysig morgon än så länge. Kaffe Kaffe frukost och gjort en massa "nödvändigheter". Idag har jag absolut inga måsten eller någonting speciellt inplanerat, vilket känns jätte skönt. Tar dagen som den kommer!
Så nu hade jag tänkt att börja plocka lite här hemma och sen gå och träna cirkelfys.

PUSS. lev dagen som det vore din sista!

nu kör vi!

Taggad. peppad. absolut!

torsdag

torsdag 2011-09-08

idag har det varit en mysig dag. Vaknade av att det ösregnade ute, finns ju verkligen ingenting bättre på en ledig dag. Så åt en lång och god frukost framför tvn och tidningen. Sen åkte jag iväg och tränade, blev ultunas gym eftersom det regnade och jag har bilen hemma (alltid kul att köra). Blev lite löpning och fria vikter!

Vid två tiden träffade jag fina emma, vi tog en fika på storken och en tur på stan. jätte mysigt! Innan jag tog mig hemmåt gick jag och pratade en kortis med jennifer, louise och camilla på wayns.
Ikväll (eller ja, om en halvtimme) ska jag ta mig iväg och möta upp mammsen, syrran och tomas. Vi ska se Jägarna 2 & sen blir det ett restaurang besök. mysigt.