underbara väder

haalluuttan!
Imorse blev det en promenad på en timme, helt underbart att gå där i solen!! och nyss har jag kommit hem från en 45 minuters promenad i den fina kvällssolen, jag älskaree. vädret är helt fantastiskt! :) 
I alla fall idag blev det en tripp på stan med brudsen, vi käkade lunch vid ån och tog en runda på stan. myyys! sen när jag kom hem fick jag bestämma mat och självklart valde jag fiskbullar med hummersås, mumsfillibabba haha :D i like it so much, konstigt nog eller nja inte konstigt men många tycker de är bebismat eller helt enkelt äckligt!

Jag funderar på att jag kanske försöka på att göra egen muslii imorgon till filen?  skulle vara kul :D
 tjing tjing!

....

glöm det jag sa innan,eller visst jag är supertrött och har absolut ingen ork att ta mig till gymmet men i bilen på väg hit (till mamma) så  kände jag att jag kan fasiken inte gå och lägga mig nu igen, det är ju så otroligt fint väder så istället ska jag nu ut i vårsolen & gå en lång promenad med min sötnos harry!  

mormor & harry

Harry & mormor <3

ingen träning...

vaaaaken men det blir knappast någon träning nu, är så trött!! ska hem till mammsen nu & lägga mig igen, men en bra nyhet är att det är STRÅLANDE SOL redan!

påsklov!

I fredags började de efterlängtade påsklovet, mucho good!  blev en lugn fredagskväll hemma framför tv med en påse chips. På lördagen jobbade jag mellan ett och fyra, och ja vad ska man säga att det var, KAOS? haha. det var så fruktansvärt mycket folk, kön var minst 3 meter lång hela dagen, kunde knappt gå ifrån kassan.  och butiken såg bedrövlig ut, skorna låg överallt och i stora högar! men det var suuper roligt i allafall :)  vi hade ju alltid någonting att göra. Efter jobbet sprang jag in en snabbis på gina tricot där jag köpte en söt liten klänning som nog blir bra tills sommaren :) därefter mötte jag mammsen och harry och gick sedan hem. Snabbt fixade jag mig i ordning för att sedan sticka iväg till Hanna där vi skulle ha tjejmiddag/förfest med kareoke och buzzz ;)  vi åt korv med pommes & desserten blev chockladfondy, haha så enkelt och så gottt!  Senare tog vi oss ner på stan och vi hamnade på red room, egentligen var tanken att vi skulle gå vidare men tillslut hamnade vi på BK där vissa fick i sig lite fylle käk.  Efter tog jag och martin en mysig promenad hem genom stan <3 

Idag åkte martin hem väldigt tidigt eftersom han skulle spela match i märsta, jag åkte då med mamma ut till boländerna där vi käkade frukost på Dax haha! sen sjussade hon hem mig till pappsen, där jag är nu. På eftermiddagen kom Jimmy, Liza och ville och hälsade på, sparkade boll, spelade wii och åt en massa mat och fika.  

Nu ska jag gå och packa klart mina väskor till mamma och sen blire nog att sova lite granna, hade tänkt att åka och träna tidigt imorgon bitti. men vi får väl se om jag orkar det :b!   Vid tolv ska jag träffa tjejorna på stan, hoppas på massa sol :) 
Pusss!