Sista oktober.

Kom precis hem från en kvällsfika med tjejerna. Alltid lika trevligt & mysigt! (som vanligt var vi på Årummet, börjar nog bli vårt "stammishak") haha.

Annars idag då.. Jobb jobb jobb & så har jag saknat min syster otroligt mycket. Längtar så förbaskat tills vi ses!! (redan insett att jag måste försöka ta semester och hälsa på. April är alldeles för länge.. Vill åka nu!!) Hon har det iallafall super bra och det glädjer mig! ❤


Söndagslyx.

Första lediga helgen är snart slut. Känns helt underbart att veta att ALLA helger kommer bli lediga. underbart!
I fredags firade vi Emilia som har fyllt 22 år. Jag kom lite tidigare och hjälpte till med att fixa mat, dukning och allt runt om kring, gick super bra! Sju rammlade alla in,vi blev upp mot 15 st. Vi fick fisksoppa med massa goda tillbehör och till efterrätt hade hon gjort sjukt goda muffins med topping. Kvällen blev hel lyckad och jag får tacka emilia för mat och gott sällskap!
 
På lördag vaknade jag av att solen lös in i rummet. Sol men iskallt, -5 grader.. burr! men jag tog mig upp redan vid 9 tiden, käkade lite frukost och drog iväg hem till pappsen. Pappa hade fixat goda ciabatta mackor och kaffe. Sen tog vi oss ut i skogen, mot lunsen. Tog ungefär 2,30 h fram och tillbaka. Stannade en stund i lunsen för fikan, men blev riktigt kallt när man satt still. Annars var det helt underbart, skönt att gå i skogen när det frysit till lite på marken. Blir inte alls lika kladdigt och sen är luften så himla skön när det är någon minusgrad. TOPPEN! rJag rekomenderar starkt att ta den turen.
Hemma blev det en kaffe till och vi ringde även Caroline, som nu befinner sig i paradiset Thailand.- Hon har det bra men allt är väldigt nytt för henne och det är mycket känslor inblandat. Jag tycker hon är modig och riktigt cool som har åkt iväg HELT SJÄLV till andra sidan jorden. Hon kommer få det toppen men vi saknar henne redan!
 
Efter tog jag mig en sväng till gymmet, hör och häpna! Sjukt taggad på träning just nu. Körde crosstrainer 40 min och sen hem för en lååång  & varm, välfärtjänt dusch. Kvälllen avslutades hemma hos mamma, där morfar även var. Vi käkade tacos, mös framför tvn med choklad och massa prat!
 
 
Idag, söndag vaknade jag även upp denna dag av solen. YEY!  i love you, i love you. Blev ett Medel pass på friskis och sen en tur ltill gränby centrum för storhandling. Sen har jag myst hela dagen här hemma, lagat mat lådor för veckan och nu ska jag upp till brorsan, robin och rebecca för PIZZA!
 
Ja, intressant inlägg va? min helg... haha!
Puss på er.
 

Hej fredag!

Bra start på helgen!


<3

Helkväll med bästa bror syster & pappa!


Mmmm...


Måndag, igen!

Igår var det måndag & nu är det redan tisdag.. Efter den bästa helgen på länge var det riktigt svårt att gå upp igår morse. Kom tillslut upp & det blev jobb 8-13. Efteråt tog jag mig till hudvårdskliniken & måndagslyxade med en ansiktsbehandling. Insåg att man verkligen borde göra det en gång i månaden minst. Sååå härligt! Väldigt bra start på veckan.

Runt tre tiden var jag klar & tog mig ner till stan & mötte upp Sandra. Hon är äntligen hemma från London/ Malta så var hur kul som helst att ses, massvis att ta igen! Vi kikade runt lite på stan och fikade på Sandys.

Runt sju var jag hemma & min kväll avslutades med en lång dusch och lite prat och planering med brorsan.

Idag kommer det bli en kanon dag!! I will tell you later <3


Kärleken

<3


Karlstad.

Hej på er finisar!
Sitter just nu i en soffa i Karlstad hos världens bästa Martin. Kom igår eftermiddag vid fem tiden. Igår hade vi en helt fantastisk fredag, och vi ser fram emot denna lördag!
 
Har inte tid att skriva mer. puss på er!
 
 

Sista passet! Wah!


Körde sista passet på Coop igår! Nu blir det ett nytt kapitel ;D

tjolahopp!!!


Han hoopppade!

Helt otroligt? Han hoppade!!! Hoppa från 39 000 m höjd i över 1700 km/h är fan ingen lätt match, nytt världsrekord och känd! Häftigt.

Vi satt bänkade framför live sändningen på redbullstratos.com. Det var otroligt häftigt att se Felix Baumgartner sitta där uppe i ballongen och ta steget ut. Fritt fall 5 minuter.... Wah! Ger även mycket beröm till Redbull, otroligt bra bilder och information genom hela färden. Mycket bra! Tyvärr dröjde press konferensen så orkade inte längre sitta & vänta men det är något jag garanterat ska kolla på imorgon!

Amazing!


at work.

Troligtvis sista jobb helgen på ett år!!! Värt att firas. Har sagt upp mig på Coop pga. att jag blivit erbjuden heltids vikariat ett helt år på Proffice.

Känns underbart jävla BRAAA :)
Kommer jobba mån- fre 8-17 (ett normalt liv som alla andra) vara ledig och njuta på helgerna. Love it!!

Nu har jag bara ynka två dagar här på coop. Sen är jag redo för ett nytt liv!


Xox happy girl!


Godmorgon

Klockan är snart sju och jag har precis fått i mig en frukosttallrik med yoghurt och en kopp te. På TVn visas the voice, alltid lika underhållande!

Today is à big day... Eller ja det är en helt vanlig tisdag men för mig betyder denna tisdag lite mer.. Är nervös, spänd och förväntansfull. Efter jobbet ska jag nämligen iväg & bleka tänderna. Waaaah! Det skrämmer mig samtidigt som jag är sjukt glad och taggad!!!

Resultat kommer senare (kanske) ;D

Nu blir det lite mer tvmys & sen ska jag fixa mig för dagen. PUSS!


Dagens

Outfit; svarta byxor (H&M) vinröd topp (H&M) örhängen (ur&penn) + svarta höst skor (skopunkten)

Middag; hemmagjord vegetarisk pastasås med bandpasta & massa parmesan!!


Details.

höst inspirerande naglar blev det idag!


Uppsala


Update..

Mina små hjärtan!


Fredaaag!

Det är äntligen fredag, men tyvärr är lilla jag inte allt för pigg för kvällens festligheter ;( fortfarande hängig men jag kämpar på! Har varit på jobbet idag 8-13 lugn dag men de tar på en. Nu har jag förberett de sista för kvällen. Tjejerna är på väg, de blir födelsedagsfirande för mig (bara två månader efter) men vi har tyvärr inte lyckats få ihop det en annan dag. Och klart man ska bli sjuk...

Ryck upp! Ikväll ska jag bjuda på både mat, tårta och självklart massa snacks. Sen blir det troligen utgång med sleepover här. & vi kör brunch på lördag vi vaknar. Pigga & glada!!

Puss på er.


Ännu en dag..

Tredje dagen i soffan. Fortfarande inte helt kry ;( vilket suger hårt! Har inte rört mig på tre dagar vilket är hemskt. Igår var det värre än värst. Vaknade med otrolig värk i magen, krämpor. Fick kämpa med både vatten & mat. & när jag väl fick i mig någonting, kom de ut.. TRE ggr ;( trodde jag aldrig skulle bli bra. Men mammsen kom över med lite blåbärskräm, bananer, mjukt bröd & massa annat. Så fick i mig en hel del tillslut & fick även behålla det, YAY!

Imorse var det lite bättre. "bara" huvudvärk & svag i kroppen. Så fått i mig frukost nu & massa tabletter, ligger som vanligt i soffan och idag orkar jag slå på datorn. Så nu kikar jag på "trinnaty and Susanne stylar om Uppsala" via tv4play!

Puss på er! Nu vill jag bli frisk! <3


Sjukis!

Godmorgon? Vaknade imorse med världens huvudvärk, halsont & kroppen kändes som ett blåmärke.. Gick upp, fick i mig frukost & försökte fräscha till mig men de blev inte bättre. Sjukt förvånad själv var de kom ifrån? Men men sjuk är jag ... Så idag är jag hemma & soffan är min bästa vän ;(. Tröttnat redan, jag blir så sjukt rastlös och värre är det att man inte kan eller orkar göra någonting. Man är fast, de skrämmer mig!

Min höjdpunkt idag har varit att bror & lilla ville kom ner med två nybakade bullar!! Åh, de kunde inte bli bättre. Eller jo om jag hade fått sällskap och kunde fika med dem. Men nej, sjuk och inlåst... Har iallafall fått i mig två riktigt smöriga & goda bullar. Och nu ligger jag och väntar på att gossipgirl ska börja. YEY!

Det var nog allt från lilla mig! puss på er, hoppas ni har en bättre dag än vad jag kommer ha.

xox (!!)


Tur till Sthlm!

Efter jobbet idag kom min fina syster & Hanna &hämtade upp mig. Vi drog sen en snabb lunch på Max. Testade en ny burgare igen (börjar bli en vana, testar nya burgare varje gång. Vååågat heheee) tog iallafall ett delifresh kycklingmål. Helt okej men ingen favorit!

Jaja inte lunchen jag skulle prata om. Men det var gotttt.....
Efteråt tog vi oss ut på E4an mot Sthlm & Arlanda. Caroline och Hanna ska nämligen åka till Miami tidigt imorgon bitti, så vi var tvungna att först ta oss in i storstaden och hämta Carolines pass som ambassaden hade. (fixat visa inför Thailand) & ja herregud vilken resa. Inte de lättaste att hitta där inte!!! Vi hade både karta och tre hjärnor men ändå var det så svårt.. Fick ringa Tomas ett antal gånger innan vi hittade fram. Gick nästan helt smärtfritt ;D. & som tur kom vi även ut därifrån med (vilket heller inte var det enklaste) haha! Men vi hade kul & jag saknar dem redan ;(

Lämnade av dem på Arlanda & stack hemåt. Tog gamla E4an hem, mysigt och lite roligare körning. Väl hemma blev det lite mat och fika med bror och Vilmer.

Kiss kiss kiss (övade lite engelska med ville, gick sådär.. Han tyckte puss på engelska var lite konstigt )