godmorgon

godmorgon godmorgon. 
Idag är det en ny dag & ännu en arbetsdag. idag jobbar jag kortisdag från 10.00 till 15.00 så det är helt okej. efter det ska jag gå och shoppa lite hade jag tänkt, se om jag kan hitta några bra och roliga fynd till bra priser!
Tänkte även växla in pengar som blev över från Turkiet resan, de är väl runt 300 svenska kronor jag får tillbaka.

Imorse hade jag väckaren på halv åtta eftersom jag hade tänkt att jag skulle cykla fram och tillbaka till  jobbet men när jag vaknar så öser det ju såklart ner från himlen, så nej ingen cykel tur idag inte. får hoppas på bättre väder imorgon!

ooooch måste även berätta att snart kommer min älskling hem, troligtvis imorgon :D
Har saknat en massa massa massa! <3
 


                                                  min mumsbit!

        

Helgen.

ja, som ni ser har jag inte alls hunnit med att skriva någonting här och det är därför att det har varit fullt upp hela helgen. rikigt roligt :)

I fredags åkte jag direkt efter jobbet till emmsan, där elin och sandra också var.  vi fixade oss i ordnign och lyssnade på lite halvdan musik från 90talet? Hahah. sen drog vi vidare hem till becca där hon hade inflyttningsfest. väldigt trevligt och väldigt roligt att de var så många där från vår förra klass :d, kändes dock lite konstigt att se alla igen.

På lördagen var det upp tidigt igen för att jobba hela dagen. och vi fem kom elin in och då drog vi hem till frida i fålhagen. Där lagade vi tacogratäng och sedan satt vi oss i deras underbara bubbelpool som är ute på altanen. grymt najs!  efter det åt vi massvis med chips framför Sex and the city filmen. <3 

Idag söndag jobbade jag igen, men det gick rätt fort som skönt var. tiden bara rullade iväg, sånt gillar vi!! Sen så när jag kom hem var Jimmy, Liza och Ville här så idag har det blivit mycket lek. speciellt med bollar! ;b  Ville har precis blivit två år och börjar prata, skitroligt men han kan tyvärr inte säga mitt namn riktigt än. han kallar mig nämnligen för GEGGE just nu haha :D  vi tror att de har blivit så eftersom oftast säger jimmy och pappa Tesse till mig så, ja i bebis världen blire väl översatt till Gegge?   aja han är i allafall världens sötaste unge :)

Nu ska jag gå och fixa bort sminket och sätta mig vid tvn.

Tjing, puss!


090716

idag var jag ledig så tog sovmorgon till 20 över 10, tog en låång dush & sen blev det en riktigt god frukost. en rostad macka & yoghurt med frysta hallon <3 efter det åkte jag och syster ner till stan där vi shoppade ett par högklackade i var & sen fick jag även med mig hem en kortsvartkjol & ett par råsnygga jeanseshorts från bikbok. Caroline hittade också ett par skitsnygga jeanseshorts men på New Yorker. Efter det träffade vi Elin, vi gick & tog en fika på uteservering vid Cafe Linne. Juste appro det tänkte jag på vädret, det var ju helt fantastisk ute idag. trodde de skulle vara regn och rusk som det stod i tidningen. så med de lärde jag mig att inte alltid lita på vädersnubbarna!! ;b 

Imorgon blir det jobb igen, ska jobba heeeela långa helgen plus måndag, tisdag & onsdag. På kvällen ska jag på inflyttnignsfest hos becca, men först blire lite förfest hos emma med elin & sandra :) Lördagsplanera är väl att först jobba hela dagen (hoppas på regn ;b) och sedan ska jag hem till frida med elin och där blir det bla bubbelbad och prat :)

Nu ska jag fortsätta städa, packa & fixa rummet. börjar se riktigt bra ut nu. I LIKE :)

Puss!

syster & jag.


090714

hade ställt klockan på 7.00 imorse eftersom jag hade tänkt att ta mig en riktigt rejäl morgon promenad innan jobbet. men det var ju inte direkt lättare än gjort,.  tyvärr blev det ingen promenad för mig idag utan istället lite sovmorgon ;). Tog bilen ner till jobbet så det var superskönt. träffade föresten på charlott innan jag skulle börja jobba, riktigt trevligt att se dig tjejen!  

På jobbet idag hände inte särskilt mycket. det var jag och zhian som jobbade, vi packade som vanligt upp de nya varorna samt gjorde plats för kommande skor. När jag kom hem fick jag en underbar överaskning, min syster hade lagat en supergod kycklingsallad och gjort det jätte fint med ljus. och inte nog med det så hade hon även förberett en efterrätt, det var glass med hallon, strössel & grädde. går ju bara att säga mmmmmmmmm..  det gjorde min dag! tack systeryster. love you :) <3

Imorgon är jag ledig, så skönt!  så ska shoppa lite granna. hittade ett par supersnygga jeanse short på Bik Bok idag,  och sen har jag även planerat att köpa ett antal skor.. höhö!  sen blire nog lunch med syster på Basilico, där hon för några veckor sen jobbade. Hade även tänkt att träffa elin en stund, ska bli kul :) :) 

Puss från mig, här kommer lite bilder på middagen. 

 kycklingsallad made by syster :) efterrätt by syster :)


...

Saknar min sötnos något så otroligt mycket,
vill bara att du ska komma hem nu så att jag kan få krama om dig!!
I LOVE YOU. I LOVE YOU <3


martin <3 therese

090714

sitter nu & kollar på "grattis kronprinsessan". hon fyller hela 32 år idag så grattis grattis! Just nu så sjunger Måns och det är ju aldrig fel :)  samtidigt som jag kikar lite på tv & sitter vid datorn så har jag kikat runt lite på internet på olika träningstips och vidior. vill verkligen få igång träningen nu igen, skämdes lite granna när jag igår var hos ungdomsmotagningen och skaffade nya p-piller och hon frågade hur mycket jag tränade, svaret blev väl på ett ungefär "njaa, alltså blir inte så ofta nu"  .. tanten: " jaha och varför inte?"  "eeh jo alltså det är ju sommar och så, kanske tar en promenad då och då.. men ska komma igång med träningen nu hade jag tänkt" Haha!  men det är ju faktiskt sant, man har inte all tid i världen att ta sig tid att träna, speciellt nu på sommarn. men brukar gå lång promenader och de bränner ju massvis med fett så, lite bra är jag ju... ;b

Ska även erkänna att det har blivit väldigt mycket onödigt gott senaste veckorna. i turkiet var vi inte snåla på att stoppa i oss fett inte haha :)  och nu sitter jag och äter bilar .. men men imorgon bitti blir det en liten prommis innan jobbet. ska jobba mellan 10-19.15, så en lååång dag blire verkligen!  På kvällen är jag och syster ensamma hemma så blir väl att slänga ihop någon enkel maträtt.

Nu ska jag gå och kika lite mer på tv och sen ta och bege mig till sängen!
Puss!

30 maj & strålande sol!