Kvällsmys

Sitter & väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet. Roar mig med att måla naglarna, både på fötterna & naglarna. Toppenfina inför helgen! Sa jag att det var freeeeeeeedag imorgon?


Kokosolja!

Min favorit produkt just nu är den kallpressade kokosoljan, den är undeeerbar. Man kan använda den precis till allt.

Just nu sitter jag med kokosolja i hela håret, en hårinpackning över natten. Sägs att håret ska växa snabbare och man får glans! Ett plus är att det luktar sååå gott. (smörjde även in mina ny rakade ben med oljan) toppen!!!

(bild på mitt kladdiga hår. Mums?)




GOD morgon världen!

Torsdag idag, härligt! Längtar som vanligt till helgen... Men jag är nog inte ensam om det? Idag blir det jobb, luncha med Ulrika, sen ska jag fixa de sista inför Martins dag. Han fyller som sagt år nu i helgen. Blir nog att träffa bästa syster också på en middag!
Eller just ja, kanske blir krönikespelen sent kväll också. Vi får seeee.

Men puss på er nu!


AW

Igår efter jobbet körde vi en liten AW, vi gick till Plock. Fanatiskt god mat, för mig blev det lax med potatissallad & örtsås + paprikor fyllda med feta. Mmmmm! Det blev inte jätte sent, kom hem runt 20.15, då blev det idol såklart. & te!! Min hals är inte hundra.... Vaknade imorse & de har blivit värre. Kul kul kul. Hoppas de är över till helgen iallafall.

Nu myser jag här i soffan, frukost & te. Idag fick till och med täcket & kudden hänga med ut ;-) ska snart ta mig upp & fixa mig inför jobb dagen. Idag vill jag bara hem och krya! Kanske blir att köpa present till Martin också.

Puss & kram, skumbanan.


Vi har blivit med säng!!

ÄNTLIGEN!! (lite spontant dock) har vi beställt en NY säng. 180, en kontinentalsäng från MIO (dröööm) Gavel är en ljusare grå & så extremt skön säng. Så om 3-4 veckor får vi välkomna vår nya möbelbebis! ;-D bild kommmmmer då!






Its friday!

En bra dag. Kanondag! Det är fredag och snart ska jag iväg & äta lunch med mamma och syster. Efter blir det hem & förbereda mer för kvällen & laga mat. Ikväll kommer nämligen mina fina tjejer över på födelsedagsfirande för mig! Fyller hela 23 år imorgon så ska fira ikväll med brudarna, de blir mat & gottis här sen tar vi nog en sväng på stan! Åh härliga fredag, härliga dag!!!

Såhär ser jag ut just nu:
Tjaaaoo.