Flashdance

God morgon! 
Uppe med tuppen idag, eller ja innan.. Har hunnit duschat, ätit frukost & nu dricker jag kaffe framför Nyhetsmorgon. Känner att denna torsdag kommer bli kanon. Laddar upp för en apännande dag! 

Måste bara nämna vad vi gjorde i helgen. När jag fyllde år fick jag musikalbiljettwr till flashdance i present av tjejerna. Så i lördags va det dags, plus heldag i Sthlm. vi åkte in till Sthlm runt 12. Svängde förbi hemma hos Linnea & slängde avLite  grejer & fixade i ordning sängarna för natten. Iväg till Chinateatern 15.00, och där spenderade vi 3timmar. Så sjukt bra show!!! Riktigt bra, man blir så himla fachinerad. De är otroligt duktiga på både dansa, sjunga & uppträda! Kan verkligen rekomendera att se flashdance & passa på innan den är slut. 21 februari tror jag är sista showen här i Sthlm, sen drar de till Göteborg? SÅ boka nu! Helt klart värt :-) 

Efteråt gick vi mot söder & skulle hitta något mysigt ställe att käka på. Nybrogatan n38? (Tror jag de hette) de var mycket folk & vi fick vänta 45 min på ett bord. Men inte oss emot, vi tog iatället in ett glas prosecco & hängde i baren medans! Maten var supergod & de var verkligen jättemysig miljö. Litet, mörkt & massvis med tända ljus. 

Efter varmrätt & gudomlig efterrätt tog vi oss till hotel Nobis. drack drinkar & snacka skit. Var så otroligt länge sen vi sågs allihoppa så blev mycket babbel... ;-) precis som de ska vara. Vi avslutade kvällen hemma hos Linnea med the, skorpor & lite snacks. 

På söndagen gick vi upp & lagade den obligatoriska frukost brunchen... Galet gott! Tack så mycket för världens bästa present brudar <3 

På söndagen sen åkte jag direkt hem till pappa. Där även bror, Julia & alla barnen var. Blev lek i snön & en god söndagsmiddag. 

Härliga helg! Nu längtar jag till fredag.. ;-) 










Lill Lördag!

Hej alla fina,
Redan onsdag.. Veckorna går så sinnesjukt fort och jag längtar mer och mer till våren. Så snart är den väl här!
Dock är det fantastisk fint vinterväder just nu, lagom kallt och massvis med härlig snö. Det har även snöat nu två dagar i sträck, underbart. Så snön får gärna stanna ett tag till!
 
Har varit lite upp och ner den senaste tiden. Mycket som händer, det är saker som går bra och saker som går mindre bra. De har påverkat mig rätt rejält och jag har varit rätt nere på senaste tiden. Det känns som de håller på att vända och det ska jag även se till att det gör!
 
Idag försov jag mig nästan.. men vaknade absolut på rätt sida, taggad och ser fram emot denna dag!
Ikväll ska jag träffa Sandra, blir nog en middag eller en fika på stan.
 
Puss.