Blandade känslor?

Dålig bloggande... Jag kan väl berätta lite kort om helgen!

I fredags var det först begravning ute på Gräsö för mormors syster... :( som jag sagt i tidigare inlägg, såg hon verkligen framåt & skulle flytta från ön & bo närmare sina barnbarn. Tyvärr gick hon bort istället. Man vet aldrig när livet tar slut? Så jag säger till er: ta vara på livet, varje minut. Varjee sekund! <3

På kvällen gick Martin & jag ut & käkade på Biztron. Åt och drack massa gött. Verkligen ett toppenställe med bra mat & supermysig miljö. Efteråt mötte vi upp brorsan & hans sambo Julia & gick på bio. Mysigt! 

På lördagsmorgonen körde vi en riktigt stor städning här hemma samtidigt som vi tvättade massvis. Allt åkte ner i tvättkorgen, filtar, kuddfodralen från soffan mm. Sjukt skönt! Vid lunch mötte vi upp Martins mamma & syster för lunch i solen. Vädret var ju helt fantastiskt i lördags, strålande sol & näst intill vindstilla. Galet! Vid två tiden tog vi oss hem till Brorsan som fyllde år. Släkt & massa goda kakor! 

Vid fem tiden mötte jag upp Jennifer & vi tog oss mot Stockholm, till Louise. Där väntade en riktg tjejkväll, vi var väl runt 10 stycken. Vi hade ordnat lite plockmat. Paj, ost, kex, salami, skinka & massa annat Smått & gott. Suveränt! Efterrätt & massa godis också såklart. Vid nio tiden dök en tjej upp som körde "sexparty" så de underhållde vi oss med under kvällen. Jätte trevlig kväll med goa tjejer! Jag, Jennifer & Rebecca sov över så på söndagen fixade vi iordning en rejäl brunch & slappade i solen! 

Vi kom väl hem till Uppsala runt halv sex, sen så avslutade jag helgen på bästa sätt. Bakning (kärleksrutor) & tacos med min underbara sambo! <3












Måndag, igen!

Martin kom hem vid halv åtta igår. Äntligen! Har legat själv, sjuk hela helgen i sängen. Sjukt tråkigt!! Så de blev kvällsmacka & glass med choklad till en film. Mysigt! 

Förskylningnen sitter kvar. Ont i halsen & hes, hoppas denna jobb vecka går bra ändå!!! Laddar Upp med en stor frukostakål med yoghurt & massvis med te. 







Sjuk, igen?

Är det dags igen att bli sjuk? Fan! Var ju nyss magsjuk... ;( vaknade imorse & kände mig seg. Var ju på AW igår kväll, men kände inte av något då. Visst, där jag har jobbat hela veckan har ALLA gått & hostat & snorat. Så skulle inte vara konstigt att man fått någon dum bacill. 

Var iallafall iväg på lunch hos Natalie. Karin kom också! Natalie bjöd på ost & skink paj och cheesecake till efterrätt. Så yummi & så mysigt vi hade det. Verkligen en toppen dag! Dock började halsen verka & jag började må sämre. Tåg mg hem efter ett antal timmar, hann förbi Ica och köpte med mig mat, glass & godis till kvällen. 

Och här ligger jag i soffan. Helt utslagen, varm & jätte ont i halsen. Gör så ont att prata ;( rolig lördag kväll. 


Gammal bild från jobbet men körde denna outfit idag-Slapp byxor & t-shirt! 




Freeeeedag! TGIF

Det var ett tag sen jag skrev här sen sist ;-) så nu kör vi... 

Det är fredag & jag har haft en kanonvecka på jobbet. Avslutades på bästa sätt med en AW på kontoret. Sååå middagen bestod av öl, vin, kex med ost, chips, ölkorv, charkuterier & massvis med godis. Jaja mätt & belåten blev man iallafall! Bara lite ont i magen nu, haha. 

Har precis sett den nya serien "welcome to Sweden". Var inte helt som jag hade tänkt mig men ändå helt okej, tror den kommer bli riktigt bra!!  :) 

Har inte så mycket bilder att bjuda på så får bli en "selfie & dagens outfit" 





Värdelöst..

Ligger hemma & är magsjuk.... Suger så hårt! Har haft sjukt ont hela natten! Började igårkväll & hållt på hela natten. Martin är sjuk också. Delat toa hela natten. Spytt spytt & spytt... 

Ringde brorsan & han lika så. Även ett av barnen! Tror vi lyckats få vinterkräksjukan. Så jäkla typiskt! Vi ska ju till Sälen imorgon kväll, bara hålla tummarna att vi mår bra!! ;( 

Goa mamma kom över med kräm, mackor, bananer & massa annat bra för oss. <3

Vädret är också skit fint... Åhhh! Var inte tänkt att spendera tisdagen i sängen. 


Kul inlägg. 


Bra avslut på helgen!

Kvällen hos brorsan, Julia & alla barnen var väldigt mysig. Vi åt tacos & spelade Bingolotto. 

Vid åtta sprang vi ner till gården, Louise & Daniel kom på besök. Visade upp nya kärran & fick kramas lite!! :) 

Nu ligger jag & Martin i soffan & kollar på Liza Marklund film. Så jäkla bra!!! De visas varje söndag kl 21. Bästa avslutet på en helg! Till tvmyset blev det massvis med godis. Proppmättttttt! 


Bild från imorse. 








Söndag, när den är som bäst!

Sjukt bra söndag! Sol & 13 grader. Började dagen med God frukost, gick & köpte färsktbröd & leverpastej. Sen har vi varit & storhandlat inför veckan & köpt en ny kaffemaskin (Yeeeees.) så nu sitter vi i soffan & njuter av en kopp kaffe & lite lunch.  Snart blir det bodypump för mig & Martin ska iväg & spela fotboll. Senare blir det at laga till matlådor, städa & packa inför resan.

Brorsan & Julia har bjudit över oss på middag kväll, så blir en taconight! Vi ska även försöka vinna miljonen på Bingolotto. Heja heja! 





Lördagsshopping

Skidglasögon, fleece tröja & sen råkade en fin topp följa med hem! Hehehe... Nu är jag redo för skidsemester! 









Lördag!





Blev en rejäl runda runt i Boländerna & på Gränby centrum. Var på jakt efter ett par nya skidglasögon & en fleece tröja. Sjuuuukt svårt att hitta ett par glasögon till bra pris. Dyrt med sportkläder, men hittade tillslut ett par på rea. Phju! Även en fleece fick jag tag i på rean. Toppen!!! 
Vi ska ju åka ett gäng till Sälen på onsdag kväll, och stannar till på söndag. Ska bli så himla kul!! Och Martin ska premiär åka slalom!!  

Efter åkte jag ut till pappa & Monica för att hälsa på den nya hunden.  Så nu har de två stora fina schäfrar!! Tilde sen förr & nu en kille som heter Himte. Så Goa! <3  Var ju superbra väder, så vi satt faktiskt ute och fikade. Semla & kaffe, gött! 

Efter tog jag mig ut till Martins päron. Där blev det grillat till middag & mellokväll. Mysigt!!





Fredagsmys!

Åh ja det är helg igen. Underbart! Jag känner mig alltid lite gladare & på så mycket bättre humör på fredagar. Hela dagen kan man faktiskt gå & små le, över både små & stora ting! Problemen kan man oftast ta med en liten klackspark & sen köra vidare. Känner ni igen er? Känslan är kanon.... :)

Har iallafall haft en riktigt bra fredag. Jobb 8-17, middag & mys med mina fina tjejer. Åkt buss (hör&häpna, inte varje dag jag gör det) Och inte nog med de, så åkte jag gratis. Både fram & tillbaka. Fantastiskt ;-)  









Torsdagkväll.

Hemma efter en kanondag. Dagen på jobbet har flytit på, jag & Sofia satt ute & drack kaffe i solen på lunchen (en hel timme) så jäkla underbart. Kan ju inte säga att det var supervarmt, men man längtar verkligen nu till våren & solen. När solen tittade fram idag var det så skönt, värme våra kyliga kinder. Väldigt många plus på att sitta ute på lunchen. Yum! Och det bästa är att det kommer massvis med fler sådanna dagar, det här är bara början! 

Efter jobbet träffade jag Jennifer. Vi gick till guntherska & käkade middag. Var sjukt länge sen vi sågs, så var verkligen Supermysigt att få umgås ikväll. Väldigt god mat & champagne te fick vi i oss också <3 

Imorgon är det fredag, så är bara att börja tagga för helgen!  Imorgon efter jobbet blir det häng med tjejerna hemma hos Natalie. Mat, spel & snack!! <3 








<3

Gårdagen bestod mest av stress. Phju. Var helt slut... Men vid sju träffade jag Sandra & vi käkade middag på Stationen. Blev en bondsallad med getost & valnötter. Var så gott! & vi hade en väldigt trevlig kväll, precis vad jag behövde. <3

Blir en utekväll idag också, ska träffa Jennifer. Käka en god middag & ta igen massvis,länge sen vi sågs sen sist! 






Förlängd helg.

Vi förlängde helgen lite igår med lite tacogratäng & mörk choklad till efterrätt. Himla mysigt att "lyxa" till det även på veckodagarna :-) 

Grått & trist väder ser det ut att bli idag igen. Blir jobb 8-17 & sen ska jag nog bara ta mig hemåt idag. Känner mig som sagt väldigt trött.. 

 
Lite morgonhumor Hahah :)
Made my morning! 



<3

Vi fick väldigt tråkiga besked igårkväll, så känner mig inte riktigt på topp. Vill inte riktigt förstå att livet kommer ta slut. Det finns ett stopp. 

 För lite mer än ett år sen gick min fina mormor bort ... Känns så jävla tufft fortfarande & jag har inte riktigt förstått det ännu. Hoppet om att hon en dag ska komma & knacka på dörren finns fortfarande. Från att ha pratat med henne varje dag till ingenting  känns helt overkligt.  Har så mycket jag vill säga .. 

Och igår dog mormors syster.. Hon såg fram emot att flytta nästa helg, från ön till fastlandet, hon skulle bo närmre barnen & barnbarnen. Jag vet inte vad jag ska säga men det suger ;( 

Mormor & Maj-Britt. Ni får ta hand om varandra <3 






Favoritsyssla

Härliga söndag. Har bakat både semlor (med egen mandelmassa) & hallongrottor. Mammas sambo Tomas fyllde år igår, så idag blev han överraskad med go fika! Och självklart ville jag baaaaka. Släng er i väggen köpta kakor. Hemgjort är så mycket godare & SÅ mycket roligare.  Baka tror jag är en av mina favoritsysselsättningar. Ja, så är det nog. Hehe :-) har iallafall haft en toppen dag med nära & kära. 






Bilfärd i natten!

Herre så trött man är. Skulle gått upp för flera timmar sen & börjat med semeldegen & hallongrottorna. Men tjena! Är så trött! 

Igår kväll vid 23 tiden började jag & Martin rulla mot Sthlm, Tele2 arena för att hämta brorsan, Julia & Jon.  Gick hur braaa som helst att åka, inte mycket bilar alls MEN när vi kommer in i tunneln & ska svänga av mot gullmansplan så är det STOPP. Kööön var så lång & gick så segt, men vi klarade oss ur det. Ingen kissnödig som tur var. Så tillslut kunde vi hämta upp dem. Men det var smått kaos där! 

In på MC Donalds vid stora Väsby på vägen hem. Mycket folk där med, så drive in hade de stängt. Så blev att stanna där en bra stund innan vi kunde åka hemåt. Så blev en lång natt i bilen, hade dock väldigt bra sällskap. Så ingen nöd! ;-) men idag känns det, trötthuvud. 


Innan vi åkte mös vi riktigt otdenligt med gottis & film. "En gång i Phuket".. Vi hann inte se hela men det var ju en rikigt rolig film, får se fortsättningen idag :) 






1 mars

Vi har varit sjukt sega idag.. Men vi tog oss ut tillslut  i det gråa tråkiga vädret. Hemskt! Var är solen? 

Vi gick iallafall en rejäl runda, blev två timmars promenad. Jätte mysigt att få gå hand i hand & små prata med den man älskar. Inga måsten & ingen stress.

Påvägen hem gick vi förbi ICA och inhandlade kvällens middag & gottis. Blev bifteki biffar med hemmagjorda pommes, sallad & bea. Blev sååååå gott. Så nu är vi helt utslagna i soffan,
Men snart blir det kaffe & marängsviss till efterrätt. Yum! 








 

Myhelg. Bästavän.

Mysig fredag. Louise kom hit, vi köpte hem köpte sushi till middag & sen till soffmyset blev det glass med fruktsallad & massa godis. Blev en helkväll här hemma med världens bästa vän <3 

Idag har jag Martin John Mats Karin & Irene varit på Upplands museet & kikat. Alltså en rätt lugn lördags förmiddag. Nu ligger jag & Martin som stök i soffan efter en lunch.