Miljonen är min!

Blir en lugn torsdagskväll. Ätit middag, handlat lite på Ica & snart ska jag ta hand om den rena tvätten från igår. Senare ikväll blir det att kika på eldsjälsgalan & spela lite miljonbingo. Hade tänkt att ta hem den där miljonen idag! Ja visst.  Till tvmystet har jag köpt hem mina favoriter -choklad 70% med mint & även 

sea salt med pecan. 



BRA DAG!

Kick-ass day! Har varit på så mycket bättre humör och sån energi jag har haft & har, fortfarande. Vilken skillnad de kan vara mellan dagar. 

Efter jobbet blev det cirkelfys, skitkul & skönt. Dock har jag en överansträngd muskel i benet så kan inte riktigt köra fullt ut, men det funkar bra ändå! 

Efter cyklade jag hem, sprang direkt ner i tvättstugan & körde igång två maskiner. Så nu har jag precis ätit, (korvstroganoff)så mumsigt & en knäckebrödsmacka med ost (bästa jag vet!) & sen har jag även hunnit fått in laxfileer i ugnen. Förbereder mer matlådor! Boom!

Så nu ska jag snart springa ner i tvättstugan & slänga in två nya maskiner .  Sen blir det häng i soffan hela kvällen! 





Humörsvängningar

Humöret har verkligen dalat idag. Upp & neeeer. Var på topp imorse, bra start med P4 & go frukost på espressohouse, följt av lite jobb. Superbra lunch med min andra hälft, sushi & kvalitetstid. 

Efter lunch började de gå nerååååt. Vet inte varför, sjukt jobbigt & har fortsatt nu till kvällen. Vill bara ligga nerkrypen under filten i soffan med massa god mat. Blev knäckebröd & yoghurt till middag. Ingen ork. Dock fick jag ta tag i matlagningen efter kl åtta, ska ju ha matlåda. Så tillagade lite snabb korvstroganoff.Phju! Kändes väldigt bra efteråt! Men ja.. Humöret har verkligen gått upp & ner idag. Jobbigt. Jag tror jag ska gå och sova nu... Ingen energi. 

Sorry för ett förvirrande & konstigt inlägg. Hoppas på en bättre onsdag! 




P4

Imorgon kl 7.15 får ni slå på radion, P4 Uppland. Sofia min kollega ska vara med och prata om "att vara ny på jobbet". Jätte kul!  Hon har samma roll som jag, backup receptionist. Jag följer med som lite stöd & efter kör vi en go frukost på ett café! Bra start på tisdagen. 



Måndagsmiddag

Mumsar Chokladboll & dricker kaffe i soffan till Top Model Sverige! Har även min underbara Karl brevid mig <3




Långpromenad!

Blev LITE längre promenad än vi hade tänkt... 4:30 min & kom 2,7 mil. Yes we are crazy! Både jag & Martin älskar att gå promenader & upptäcka nya ställen så blev en bra runda mot Linneshammarb/Danmark.  Vi hade ingen tid att passa heller så det var skönt men de blev lite stelt & segt i kroppen mot slutet. Haha!! 

Väl hemma blev det en varm dusch & soffläge! Tacos till middag (jag vet, igen.) haha men hade lovat Martin tidigare så! Sen blev det mellokväll med massvis med godis. Så värda det!! ;-) 

Idag, söndag blev det tidig väckning. 7.30, det är ju herrarnas 5mils lopp, hoppas verkligen vi kan ta guld idag! Ser ut som vi har chans just nu iaf, Heja Sverige!!  Efter skidorna tar vi oss ut till pappa med hela gänget. Syster, Johan, brorsan, Julia & alla tre barnen. Blir att grilla korv & kolla hokeyn. Så spännande! 

Ha en fin söndag allihoppa! <3









Lördagsmorgon

Godmorgon allihopa. 
Hoppas ni har en lika mysig lördagsmorgon som jag. Bakat scones till frukost, druckit kaffe & OS på tv med min babe. 

Det är sol ute & två plus grader. Vi ska ta oss ut på en lång promenad efter skidorna. Underbart! 

Igår kväll efter jobbet blev det tacomiddag & mys med Elin & Karin. Fina ni <3 sådan bra start på helgen!! 













God morgon.

Idag blir det nya utmaningar. Spännande!  Wish me luck :-) 

Har precis fått i mig frukosten & ska börja fixa mig för dagen. Idag blir det som sagt jobb 8-17 sen blir det aerobicpower med Ida. 

Ha en toppen tisdag allihop! <3



Söndagsmys








Semla?

Har haft en suveränt bra lördag. klockan på 8.00 (tvättid) .. Var lite segt att gå upp. Men upp vi kom vi iallafall & laddade maskinerna. Sen blev det en god frukost framför OS. OS är på här för jämnan, kul! 

Sen tog vi tag i stor städningen här hemma, vi har hunnit med det mesta. Dammsugit, dammat, torkat golv & hyllor mm. Känns jätte fräscht nu, rent & nytvättade kläder. Vid 11,00 började herrarnas straffet, så Louise & Emil kom förbi & kikade med oss. Medans stafetten pågick, höll jag även på att baka semlor!!!! Gjorde även hemgjord mandelmassa. Det blev bara hur gott som helst! Det tog sin tid, 60x2 jäsningstid, men det var det värt. 

Syster kom förbi vid två tiden & har fikat här med oss. Så mysigt! & semlorna blev godkända. ;-)  efter att hon hade åkt fortsatte jg i köket, så har preca lagat klart egna "fiskpinnar"(panerade torsk). Vet dock inte om de blir maten ikväll men har iallafall förberett lite för veckan. 







Mysigt lördagshäng.

Har haft en jätte mysig eftermiddag mes min fina Louise. Många timmar av prat & mys. Vi har varit & kikat på Ikea (ätit massa korv), kollat baby grejer & sen var vi och fikade på bolandcity, kaffe & Chokladboll. <3

Har precis kommit hem & ligger utslagen på soffan. Inte ett dugg sugen på att varken laga mat eller gå ut ikväll. 
Regnar gör det också... 



<3 






GULD

Guldmorgon(!!!)
Vi startade vår dag med amerikanska pannkakor. Till det hade vi lönnsirap & massa goda bär/frukter till. Så jävla gott. Borde man göra oftare! 

Vi kollade även samtidigt på tjejerns stafett & vi vann GULD. Faaaan så jävla bra!!! Vi satt och skrek i soffan haha, så grymt jobbat av Sverige! YES. Första OS guldet fixat. 

Strax kommer Louise & hämtar mig. Vi ska gosa runt på Ikea. Pussss!

Såhär ser jag ut idag:



Våra bästa pannkisar:








<3







Mot freeeedag!

Idag blev det kontoret hela dagen. Efter jobbet mötte jag upp Sandra vid gymet. Har ju köpt nytt gymkort på Fitness24seven, kände att det var dags att prova något nytt. Och det ser ut som att de har lite roligare pass här än Friskis! Vi får väl se hur jag trivs, köpte kortet för nästan tre veckor sen men då blev jag sjuk så idag var det premiär! 

Gymet är sjukt fräscht & ett plus är att det finns ett "tjejrum". Vi bestämde oss att testa pass idag, så blev både Core 30 min & Indoor Walking 30 min. Superbra!!! 30 min är också väldigt lagom. Var sjuuuukt jobbigt & kommer ha träningsverk imorgon. Kunde inte ge allt på passen, har verkligen tappat allt pga förskylningnen. Men det är bara att börja jobba upp!!! 

Kul var det iaf ;-D  sen handlade vi lite på Hemköp innan vi drog hemåt. Martin är inte hemma idag, så jag har ätit rester & legat framför TVn. Helt slut. 

Imorgon är det ju äntligen fredag. Efterlängtad! & så är det ju alla hjärtans dag med. Börjar med jobb & fika med kollegorna, sen på kvällen är det jag & mannen! <3


Nu blir det sääääängen. Åh så skönt!




Tisdag 11 februari

God morgon tisdag. 
Idag verkar det bli kontoret 8-17, efter jobbet ska jag äntligen iväg & klippa mig hos Petra. 

Blev gröt till frukost idag! Var faktiskt riktigt gott <3




Måndagslyx

Måndagen började inte särkilt bra. Vaknade med extrem huvudvärk & tyvärr hängde den med heeeela dagen. Efter jobbet hade jag bokat Fotvård 60 min. Så underbart, lyxigt mitt i veckan. Mina fötter njöt!! 

Efter behandlingen släppte huvudvärken, behövdes nog lite avkoppling & massage. Tror faktiskt det är dags för en helkroppamassage snart. Värt pengarna! Kroppen ska vi ta hand om.

När jag kom hem hade Martin börjat med maten, så slängdes rakt in i matlagningen. Jätte mysigt att laga mat tillsammans, får man tid för varandra. Prata om dagens händelser & drömmar. Idag kom sommarplanerna upp ;-) Vi gjorde iallafall morötter & paprika i ugn med fläskfilé, till det serverade vi fetaoströra. Yuuummmi 

Martin har börjat må dåligt idag. (Kuuul. Nu har han fått mina dumma baciller) så vi ska ligga här i soffan & bara ta det lugnt. <3 




Kvällsmänniska!? Nä... Eller?

Pigg piggelin! Ovanligt att jag är så pigg såhär på kvällskvisten/natten. Ätit massvis med godis, kanske är en anledning? Så kommer väl somna snart. Hehe!

Haft en jätte bra lördag. Även fast jag inte känt mig på topp hela tiden, förskylningnen ligger fortfarande kvar. Lite trist att inte ha den energin jag brukar ha. Meeen har iallafall umgåtts med Natalie & Emilia, vi käkade lunch & bakade muffins. Jättemmysigt & välbehövligt. Efter det åkte jag & syster hem till mamma på middag. Tacos idag igen... Haha men jag klagar inte. De är så gott så! Vi kollade lite mello & efter det drog vi oss hemåt. Svängde förbi Ica för lite gott, så har legat och kollat på film här i soffan hela kvällen & nu har jag fastnat för en bra serie "Lie to me". 


Puss på er. 





Gårdagensbilder





Gårdagen i bilder. Ullis gullis & Petra! Tacos & marängsviss.

Nu ska jag klä på mig & ta mig mot Emilia. Vi ska baka chokladmuffffffins tydligen ;-) 



Lördag!

God morgon underbara lördag. Känner mig faktiskt bättre idag, går åt rätt håll. :-) igår blev det en mysig middag hemma hos Petra med Ulrika. Vi åt tacos (ofcourse) & till efterrätt blev det marängsviss. Så gött! Perfekt fredag, mat, vänner, prat & film! 

Just nu sitter jag & mitt hjärta och kollar på OS & äter go frukost. Lördagsmorgnarna is the shit. Ska snart klä på mig & fixa till mig.

Idag blir det baka/fika med brudarna & sen ikväll ska jag hem till mamma på middag & mys. Morfar & syster konmer också. <3



Fisk till alla.

Igår blev det en lugn kväll. Orkar verkligen ingenting just nu, kroppen är het slut & jag mår fortfarande inte bra. När ska jag bli frisk? Jag blir galen ;( och nu närmar sig helgen & jag önskar mig bara bli frisk så jag kan njuta av helgen med mina vänner, familj & sambo. 

Vi gjorde iallafall en suveränt god fisksoppa igår till middag & till de serverade vi rostmackor med Philadelphia. Yum. Philadelphia påminner så jäkla mycket om när vi var i new york i somras. En god varm bagel med bl.a. Philadelphia på & massa annat gott. Halleluja! 

Back to reality- jobb 8-17. 






Korvstroganoff




Yes. Korvstroganoff till middag, blev sååå gott. Hemligheten är kryddan timjan!! Gu så gott. Try it! 

Idag blev det jobb. Kände dock att jag borde stannat hemma.. Mår sådär! Men vad gör man? Bara kämpa & vila när jag kommer hem. Ligger just nu på soffan, kollar lite på tv & väntar in Martin. <3 



Sjukis!

Yes. Varit sjuk nu allt för länge.. Började känna av det redan i torsdags. Halsont. Sen kom huvudvärken & "kroppsont" ingen feber vad jag vet men har varit krass. Usch! 

Helgen bjöd ändå på roligheterna jag såg fram emot. Fredagen bjöd på tjejkväll på stationen, blev 7 stycken som käkade och catchade up. Blev inte allt för långvarigt pga tillståndet men de var verkligen supermys. Bra fredag! Bra start på helgen! Lördagen skulle bjuda på lite mer men fick nöja mig med sängen hela dagen. Sov, kollade tv, sov, kollade tv... Ja ni vet hur de kliar i min kropp av att inte göra något. Usch! Men på kvällen Fräschade jag till mig & jag och mannen tog oss till Sthlm, till Louise och Daniel. Där blev vi bjudna på tre rätters & spelkväll. Såg även lite på melllon. Jättegod mat & så bra sällskap!! <3 

Igår söndag blev det väldigt lugnt. Sängen igen heeeela dagen. Lite storhandling på eftermiddagen och på källen kilade vi upp till brorsan & åt tacos. Fick även äta min första semla, hemmagjord mmmmm! Så jäkla gott! :-) 

Idag blev jag hemma från jobbet. Så sängen idag med. Kul va!? Nä usch! Känner mig lite bättre men inte helt ok. Ska iallafall försöka jobba imorgon, klarar inte att vara hemma mera. Vill ut, leva och ha kul! 

Pussssss.