Kaffe med Emsan!

Drar ner på stan för att träffa bäste Emma. Outfit for today:


Hej från London!

Lite smakprov från London, just nu sitter vi och väntar på mat. Blir indisk take away idag. Ska snart förbereda oss för kvällen, första drinken är upphälld och smakar göttans! Vi lever livet & har det sjuk bra, PUSS.

https://cdn1.cdnme.se/785694/6-3/pic_51eb9b39ddf2b352443da0c4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/785694/6-3/pic_51eb9b39ddf2b352443da0c4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/785694/6-3/pic_51eb9b49ddf2b352535eaa25.jpg">https://cdn2.cdnme.se/785694/6-3/pic_51eb9b49ddf2b352535eaa25.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/785694/6-3/pic_51eb9c61ddf2b3522be199fb.jpg">https://cdn3.cdnme.se/785694/6-3/pic_51eb9c61ddf2b3522be199fb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/785694/6-3/pic_51ec661e9606ee647fe3d412.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/785694/6-3/pic_51ec662eddf2b3520bf0a113.jpg" class="image">


Middag, Caesarsallad!

Idag blir det middag på balkongen. Lite mys med mannen innan jag åker till Petra & Ulrika. Vi åker till London imorgon så vi ska ses redan ikväll & ha sleepover. :-)

Mitt nya uppläggningsfat har ja även invigt idag, snyggt!




Andra semesterdagen, 26 kvar.

Kan inte klaga. Härliga sommar, härliga semester. Njuter!


Semesteeeeer!!!!


Dagens hår!

Slarva upp lite flätor idag!


Cant belive Its true!!!!

Idag är det sista arbetsdagen innan jag går på semester!!!! Galet, trodde aldrig denna dag skulle komma. FYRA hela veckor, åååååh så skönt det ska bli!

Idag blir det troligen en lugn dag på jobbet, höjdpunkten blir att jag & kollegorna ska ut & äta go lunch & seeeen blir det nog "semester" fika. Bra jobb dag!

Efter jobbet ska jag möta upp tjejerna och ta oss till Sthlm. Blir middag & drinkar hos Karin & sen ut på staaan!

TGIF(!!!!) <3

Bild: får representera att SNART är det semester. Inte än... (Därmed "halvhopp") Nu kör vi 8 timmar!! ;-)






Spara eller inte?!?!

Köpte ett par skor igår som jag har varit sugen på ett tag nu. Dock börjar ja tvivla pga priset. 1199:- känns rätt muuuuche. Hm, frågan är då om jag ska spara eller vänta med att köpa dem och hitta några andra i New York? Åh blä.. Beslutsångest.




Middaaaaag.....

Mums.


Tisdagskväll <3

Blev middag & kvällspromenad med Martin. En god köttfärspaj & sallad, sen tog vi en promenad i röbo. Så himla fint där!!

Nu ligger vi här i sängen & har kollat på allsång, så jävla braaaaaaaa. Uppdukat med bullar & kakor myser vi här, blir nog "morden i midsommar" innan vi lägger oss. Puuss!


Jag Älskar er!

Bästa brorson, storebror & lillasyster! <3


<3

Min helg har varit helt otroligt bra. I fredags började jag helgen genom att åka till Ikea med syster & äta en god middag ute på Dinos. Sen blev det soffläge med älskling, godis & film!

Lördagsmorgonen var superfin, solen sken in och det var varmt. Vi bestämde oss för att lyxa till det lite & gick till hotel radissons och käkade deras omtalade brunch. Det var huuur gott som helst, och vi blev såååå mätta!

Efteråt blev det en sväng på stan, köpte lite små saker och sen tog vi oss hemåt. Blev även ett stopp på gräsmattan vid ån, där vi bara satt och njöt av vädret och dagen. Underbart!

Vid sex tiden drog jag till Ulrika, som fyllde 24 år (!!!) där blev det kalas, vi åt gott (grillat & massa tårta) blev även en del roliga lekar. Kvällen avslutades nere på stan, en öl på uteservering. Riktigt bra kväll och vi får tacka Ulrika för det, och grattis igen vännen. Puss!

Igår var nog den bästa dagen i år!!!! SOL, VARMT & helt helt underbart. Jag Martin & lil sis köpte med oss lunch och så åkte vi hem till pappsen. Brorsan kom även över lite senare. Pool, fotboll, lunch, jordgubbar, glass!! Levde loppan och hade fantastiskt bra. Mot kvällningen kom även pappsen hem, då lagade vi tacos & käkade i kvällssolen på altanen.

Tackar & bockar för denna bästa helg. <3 Idag är det måndag & jag är för jäkla trött. En vecka kvar till semester.... Kämpa!


Nails & inspiration.

Hallå hallå hallå! Fredag fredag fredag, ubderbaaaara fredag. Om 2h är man på väg hemåt & tar helg. Längtar!

Sitter just nu & fikar med kollegorna, kaffe & bulla från ovandahls.

Har varit lugnt på jobbet, så har hunnit fixat mina naglar. Fina inför helgen, köpte ett nytt rött nagellack på lunchen.

Lite inspiration för vårt vardagsrum kommer här också. Soffgruppen, love it!


TGIF (!!!!)

Igår efter jobbet hämtade Ulrika upp mig & åkte mot Petra, i norby! där blev det grillad kyckling med hennes päronen & vår favorit efterrätt, marängsviss. Galet gott (!!!) blev en riktig tjejkväll med massa prat och planering om London (2 veckor kvar innan vi sticker) wah!!! ;-) Ulrika lärde även sig att göra inbakad fläta, nästa gång blir det fiskben. Tju!

Nu taggar vi igång fredageeeeen!
Jobb 8-17 först..



Läkaren igen..

Sitter för andra gången den här veckan hos vårdcentralen & väntar ... Hatar att vara här. Mina ögon har inte varit bra nu över en vecka, fick utskrivet någon anti bakteriell kräm i tisdags men har nu tänkt på att de troligen är bihålorna. I natt kunde ja knappt sova, har extremt tryck på kinderna, ögonen och knastrar i öronen & tickande ljud i huvudet. Vilka jävla problem! Suck, och semestern är snart här. Som vanligt inte förvånad att få problem eller bli sjuk innan ledigheten! ;(




Syskonkärlek!

Uhj uj, vilken bra kväll jag har haft(!!!) het fantastiskt väder också, så direkt efter jobbet tog jag en promenad till Röbo, sjukt fint & mysigt där nu under sommaren. Luktar gott, massa grönt & mulligt & massa folk som promenerar/springer, åhh vad jag älskar sommaren. Så fullt ös med bra sommarmusik i öronen & en pw i solen blev det! Lovely.

Även en del samtal blev det till mina nära & kära. <3 Bestämde då en spontanare med syster, mat & bakning. Så blev en sväng förbi lutis innan jag rörde mig hemåt. Väl när maten var klar (köttfärssås & spagetti) kom Caroline. Sen har vi bakat & haft högsta volym på TVn & sjungit med i allsång på skansen "pop opp i topp, topp" hahahah. Har haft väldigt roligt med många skratt.

Cupcakes blev det, vi hade aldrig gjort förr så det var lite spännande. Sjukt kul & de blev världsgoda... Mmm! Vi gjorde typ som choklad"muffins" med Philadelphia ost, Lelias recept. Rekommenderas!

Brorsan kom även förbi, perfekt till kaffet & cupisarna. Även han fick i sig lite mat i magen. Dock höll han på att bränna upp min micro, den börjar brinna & osa... Vi räddade tur nog både micron & lägenhet!!!

Aaa, en riktig toppen tisdag helt enkelt. Känner mig även riktigt glad över att jag mår bättre. Haft ont & svidande ögon i en vecka nu, idag känns det äntligen mer som vanligt!!! ÖgonInfektion är Inge vidare..