here we go again!

heeeey!

Idag är jag ledig, så tog en rejäl sovmorgon eller ja iallafall till tio! riktigt skönt att bara kunna ligga kvar & njuta.
Åt en god frukost, pappas hemlagade bröd och fil med muslii. Efter det tog jag mig iväg till gymmet, körde 20 minuter på bandet och sedan lite situps och armhävningar. tog det väldigt lugnt eftersom jag (håll i er) har inte tränat på över två veckor!! :<  haha usch&fy therese! men idag kändes det riktigt bra att röra på kroppen.

Ikväll ska jag nog åka med sandra till boländerna eller om det blir gränby centrum för att kika runt lite och snacka. blir nog troligen en kaffe också!  Behöver köpa en blender, en liten en som får plats i min söta underbara lägenhet som snart är min!! sen behöver jag införskaffa mig lite nya byxor typ ett par leggings med lite motiv, lack eller förstärkta knän. men det kanske får vänta tills imorgon för då ska jag, karin, linnea, nathalie & emilia till vår fina huvudstad. stockholm. och mysa runt i massa affärer, snacka, fika & förhoppningsvis blir det väl en kvällsmiddag på något bra ställe! kommer bli dunder.

nu blir det soffhäng igen, nyss var det sex and the city & nu fortsätter det med top model. så bra ja!

tjinelipling ;)