Min lördag i bilder!

Stockholm.


Lördaaaaaag

Jag är just nu på väg in till Sthlm för att träffa Louise. Vi ska strosa i huvudstaden, lunch glass & sen tar vi oss mot hennes nya lägenhet och kör kvällen där!

Har satt på mig min gråa Långklänning & mina nya Converse. (legat alldeles för länge i garderoben. Snart ett år? Hjälp) men nu så, invigda!


Vilmer, 6 år!

"ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år..." blev födelsedagsfirande för min bror son imorse. med tårta, bullar & självklart massa paket!

Han fyller 6 år, stora pojken!!
GRATTIS.



Just nu.

Sitter & njuter ute i solen med kaffe, bok och små flugor. Hehe, Idag blir det hemgång, Järvsö- Uppsala!



https://cdn1.cdnme.se/785694/6-3/pic_51c6c889ddf2b343908bf930.jpg" class="image">


Sommmmaaar

Hej från Karsjö!


Midsommar

Midsommarafton & det är strålade vädeeeeeer!
Vi sitter ute i en solstol uppe i Järvsö, här blir det midsommar stång, sill potatis och massa mys.


Måste visa min nya bikini jag köpte igår. In love! (invigs nu)


Måndag igen..

Haft en bra dag på jobbet och en alldeles utmärkt kväll. Tacomys med tjejerna är verkligen aldrig fel, PUSS på er <3

Behöver inte säga mer. God natt! ;-)


Helg, underbara helg!

Gräsö/öregrund igår med syster mamma, Tomas & may-Britt. Det blev glass i solen, mys i öregrund & grillning på gräsö. Vid åtta åkte vi hemåt, då
Mötte jag & syster upp bror & Vilmer. Köpte godis & chips och kollade film!

Idag blev det lugnt. PW, laga matlådor & shopping. På em./kvällen åkte jag bror och ville ut till pappa. Grillade go mat & så tog pappa & Vilmer ett kvällsdopp i poolen. Yum!


Midsommarklädsel

Om mindre än en vecka är det midsommar. En av de bästa dagarna om året. Krans, klänning, folkfest, god mat, sol (förhoppningsvis) och umgås med nära & kära! Kan inte bli mer än bra!

I år vet vi dock inte ännu vad vi ska göra på midsommar men antingen blir det hänga med vännerna, Järvsö eller liten romantisk weekend med älskling. Bestäms väl här i dagarna!

Meen, tänkte prata om kläderna! Alltid så svårt att veta vad man ska ha på sig. Först vet man ju inte hur vädret är, soligt förhoppningsvis men det kan ju lika gärna regna. Vi är som sagt i Sverige, kanske hör regn till? Nä usch! I alla fall, jag brukar alltid vilja köpa något nytt till ett sånt här tillfälle, dock har ja ännu inte hittat något som jag skulle vilja ha... MEN idag när jag rotade lite i garderoben hittade jag en klänning jag knappt använd. Fått den av Martin för något år sedan, en riktigt söt sommar klänning. "ljus rosa" med fina detaljer och fint fall. Har haft svårt att hitta tillfälle att använda den, så NU på midsommar kommer den nog passa perfekt . YEEY' :D

Ett liten titt får ni här:


Torsdag & spöregn!

Godkväll!
Det ösregnar ute men jag klagar inte, ligger nerbäddad i soffan & bläddrar lite i UNT & kikar på tv. Mysigt värre!

Imorgon är det äntligen freeeeedag. <3


Lill lördag'

Javisst! Det har varit strålande sol & varmt idag, så chansade & hörde av mig till Sandra om att ta en AW på stationen efter jobbet. & visst blev det så!

Har suttit på uteserveringen i flera timmar, käkat mat, druckit gott och pratat. Även fina Hanna kom förbi & joinade! Underbara dag, underbara sommar. Njuuuut! <3


Längtaaaaar!


Jag älskar dig Ulf Martin Gustav.


Färdiga!

Vi har precis mumsat i oss massa nybakta bullar med kaffe. Mmmums! Dem blev riktigt bra, även godkända av bror & Martin. Toppen! ;-)

Ikväll blir det tacos & filmmys.
Sa jag att livet är rätt bra? Njuuuter!


Just nu...

Bullbak här hemma, väntar på att degen ska jäsa & sen blir de kavla en jävla massa go bullar. Underbara söndag!


Grattis Linnea, 23 barre!


Göttans

Fotboll & gottis!


Nationaldagen!

Härliga dag. Strålande sol och stekande värme! Började dagen på bästa sätt, go frukost med Martin. Laddade rejält upp med kaffe, bacon, ägg, nybakt bröd, pålägg och jordgubbar. Yum! Vid tolv mötte vi upp Elin vi statsparken, & sen kom även Henke och Linnea. Där låg vi i solen och njöt i flera timmar. Även en massa nationaldagsfirande människor fanns på plats! Åh! <3

Sen blev det en snabb dusch, hämtade upp bror & syster. Snabbis in på Max för att handla sen lunch. & sen raka spåret ut till ärentuna där det var kalas för faster & farbror! Grattis igen.

När vi kom hem kände vi absolut inte för att sitta och häcka i lägenheten , så brorsan & Martin drog iväg & spelade fotboll och jag tog en kvälls promenad. Sen joinade även jag fotbollsplanen. Klockan tickade på bra, och vi blev hungriga. 21.00 (seeeent för att laga mat) så vi fixade i ordning ägg mackor & lite kex på brorsans balkong. Härligt!

Har verkligen varit sommar idag, herregud vad Sverige är bra. Hurra! <3


New in.

Långklänning;


Heeej söndag!

Dagen har varit super. Promenad, glass, ikea & sen mys ute hos pappa med syster bror & brorson. Bada, middag & massa mys! Galet vad bra sommaren är.

Nu ligger jag och hjärtat i soffan. Jag kollar film och Martin lyssnar på föreläsningar och svarar på frågor från jobbet. Till de har vi laddat med godis nätter & choklad. Puussss


Älskade lördag!

Haft en otroligt bra lördag! Har hunnit städat, tvättat och Umgåtts med min syster & sen elin! Började dagen med tvätt & en härlig löptur i solen, blev även en god & lång frukost på balkongen. Träffade upp syster runt 12, vi var iväg & shoppade, åt lunch & tog glass i "solen" (den försvann dock ...) efter det kom jag hem och tog tag i städningen (behövdes verkligen) så har plockat undan, ordnat i garderoberna, bytt lakan och dammsugit. Nice! Klapp på axeln (-;
Vid sex tiden träffade jag upp Elin vid Magnussons, där käkade vi middag & hade de mysigt. Blev hamburgare, yumm! Regnet har öst ner hela kvällen men när de väl hade slutat tog vi oss till biografen, det blev "baksmällan 3" Hahaha & kan inte säga mycket mer än att den var grymt bra, precis som de andra två filmerna. riktigt skön. Älskar humorn! Dock var den lite "lugnare" kanske.. But still awsome!

Lite bildregn från idag: