Härliga söndag!

så har det blivit söndag, igen. veckorna går så himla fort, man hinner ju knappt med! men helgen har iallafall varit helt fantastisk, har jobbat fre-sön men det har varit fullt upp (lönehelg)vilket är hur kul som helst.
Fredagskväll var det tänkt att jag skulle hem till louise där det skulle vara tjejkväll, mat vin & prat. Tyvärr blev lollou sjuk :( så allting blev inställt tråkgt nog, men kände inte för att gå hem till lägenheten så gick hem till mamsen och käkade godmiddag & gottis. På lördag jobbade jag som sagt, gick väl bra. Mycket folk och vi sålde BRA! efteråt kom min sötnos hem till mig, vi lagade wok. supergott! nudlar, wokgrönsaker och räkor med ostrånsås, något att rekomendera! 

Idag tog vi en mysig sovmorgon och lagade en god frukost. Sen tog jag på mig shoesen & gick till jobbet, 11.30-16.15 rätt lugnt med folk men mycket att göra, städade princip heeeeela dagen. jaja sen kom min fina syster, vi gick och köpte present till brorsan som fyller 25 på tisdag, hurrra!  Vi firade honom idag istället, så fick nygräddade bullar och tårta. Jag stannade även på middag, det vankades ju tacos så kunde ju inte tacka nej (;
Till middagen kikade vi på den nya humor serien sthlm-bålsta, superbra skådespelare som är med i serien men tyvärr var det inte riktigt så bra som jag hade trott... efter det sprang jag hemmåt för att se bb i vanlig ordning. Händer alltid skumme och roliga saker, like that! så nu sitter jag här i min soffa och njuter av söndagskvällen, är ledig imorgon så ikväll kan man slöa lite extra här i soffan till en bra film.

puss!  


tisdag,

den här dagen har varit helt fantastisk. Började med en lång sovmorgon för mig och martin, blev en lyxfrukost och solning på balkongen. Var otrligt varmt ute och snart kanske man kan få lite färg!
Sen tog vi oss ner på stan en stund och kikade runt på fina vårkläder, får bli en shopping sväng efter lönen. Blev även en liten lätt lunch innan martin skulle iväg på lektion. Jsg kände att jag inte kan sitta inne och uggla idag, så tog på mig joggingskorna och gick en sväng, gick även förbi mamsen på en kaffe.

Nu ska jag ner till affären och handla middag, blir nog kycklingsallad. Puss!

FREDAG!

godmorrrrrrgon! det är fredag, bara ett litet jobb pass ifrån HELG. Har precis duschat och ätit en god frukost till the voice, alltid lika bra. Så nu ska jag kika i garderoben efter dagens outfit.  Hoppas ni får en underbar dag, puss!
                   

snart freeeedag!

torsdag kväll och jag sitter här nybadad i min nystädade lägenhet, känns bra!
Idag efter jobbet kom brorsan och hämtade upp mig och vi åkte hem till pappsen och allihoppa, blev både lasagne och ungspannkaka, nam nanm. så nu har jag en god matlåda tills imorrn vilket är toppen (;

Imorgon är det freeeedag. mmmm love it, efterlängtad. Först blir det lite jobb 9-14 och sen fika med fina ulrika och  därefter träffa martin en stund. På kvällen kommer sarisen till mig, vi ska väl få ihop någonting att käka för att sen träffa resten av tjejorna. Vi ska nämnligen ut på flurran imorrn, se september live! kommer bli awesomee day!

nu ska jag gå och lägga mig i sängen till en film. Pussochkram!

torsdag

Redan torsdag, helt sjukt vad tiden går fort. Idag blir det jobb 9.30-16, sen ska jag försöka hinna träffa kajsa en stund för att sen åka hem till pappsen och käka middag. Solen är uppe och jag känner att det här kommer bli en bra dag!

Bild; thailand 2009


Måndag

Ny vecka, nya FRISKA tag!
Har legat hemma nu i en vecka och varit sjuk, har bara legat hemma i soffan & sängen. inte orka göra ett dugg! så jag är jävligt trött på den där soffan nu. tack och lov känns det mycket bättre idag men inte helt.. men följde med mamma imorse till ikea och till bullret en stund, sen var jag helt slut. Har inte några krafter kvar, kanske inte så konstigt när man inte rört sig speciellt mycket i en vecka. På eftermiddagen gick jag en stund på stan med syster, vi shoppade lite granna och hämtade ut biljetter.

Ikväll blev det hemmagjord grönakssoppa till middag, riktigt gott men blev vääääldigt starkt. Åt även några hårdbrödmackor med ost på. Yummi! JUSTE idag när jag skulle handla osten, tog den ur hyllan-gick och betala. När jag sen skulle packa ner den i väskan kollade jag på datum märkningen (brukar oftast göra det inne i butiken annars) och vad ser jag, bäst före 11-02-07  ... VA! jag kan knappt tro mina ögon, kollade igen, igen och igen och frågade tillomed syster att kolla och jo det var sant, den var mer än en månad gammal, fyfan alltså!! tur att jag såg det innan jag gick hem. usch!

jaja, skulle egentligen hem till min fina martin idag men jag ska iväg med lollou imorgonbitti på äventyr så känns bättre att sova hemma och inte behöva stressa imorgonbitti till bussen. Vad har morgon dagen mer att bjuda på? Lunch med pappsen, jobb 13-19, fika med bäste sara & emma sen blir det hem till martin. BRA DAG! och jag hoppas verkligen att min kropp ska orka med allt detta, osäkert. men ska faktiskt hoppa i säng redan nu!



onsdag

sjukis. halsen är lite (mycket) tjurig, inte roligt alls :( så ligger här i soffan och försöker friskna till för om två timmar ska jag iväg och på ett litet äventyr och sen runt 18.00 ska jag träffa tjejorna för middagsmys hos emilia. Blir nog pasta med pesto & räkor!

ett bra mejl kom även imorrrrseeeee :)


<3

YEAJ! nu ikväll har jag pratat med min sandra som befinner sig i London för tillfället, pratade nästan en timme på skype. Saknar dig! får ta och prata med hanna nu om vi ska försöka att ta oss dit i slutet av månaden, skulle vara skit kul. Sen kom ulrika förbi, vi gick och köpte kladdkaka och tommy kex (yummi) haft en superbra dag och kväll. Nu är jag själv och har full volym och dansar runt som en galning ...


fettisdag!

mätt & belåten, har precis käkat middag. Blev en fryst matlåda, enchiladas tror jag det heter. riktigt gott iallafall, smakar som tacos!
Idag har jag varit ledig, riktigt skönt. Jag och martin tog sovmorgon till halv elva (vi skulle upp nio men snoza är inte helt fel.. ) haha så det blev lite stressigt imorse, martin hade lektion. Jag har iallafall tvättat och gått på promenad med louise i det fina vädret.

Ikväll kommer ulrika hit, hon har med sig fika (fettisdagen ju..) heheee. så vi ska väl mumsa i oss det med kaffe och snacka. mys!


Söndag

GLAD tjej här! solen lyser och det är plusgrader.
Har precis kommit hem från gymmet, blev otroliga 45 minuter på löpbandet. Sprang hela 7.8 km, känner mig rätt (AS) nöjd. Duschade och kom hit till pappsen, ska snart iväg och fira min kusin isabelle som fyllt 18 år, blir mat och fika och massa hurrande! grattis till dig fina du.

Igår var jag på stan med mina fina tjejor, emma & sara. Vi shoppade och fikade (i vanlig ordning) och sen tog jag mig hit till pappsen för att vara hundvakt med syster, jocke och jacob. Vi käkade tacos, och hade massa gottis till melodifestivalen & en dålig film (buried).

värme-grekland 2010

    

  


oj?

kom PRECIS på att jag är ledig och det är FREDAG. waoh. hela helgen är jag ledig, känns jätte skönt men overkligt!
Igår gick jobbet väldigt fort, kort pass 13-19 och det fanns massvis med saker att göra. like! efter gick jag hem och åt jag middag, yoghurt med hallon och start (standard?) hehe.. och sen slappade jag i soffan hela kvällen framför alla skitprogram, finns verkligen inge bra program på torsdagar.. så det enda jag ville se började såklart kl 22, så ja satt och väntade med vindruvor men tillsist somnar jag och vaknar 22.25. KLART man ska sova precis då när det har börjat...gah! men men fick se en halvtimme sen blev det sängen för mig, mysigt :)

Juste drog inte till martin igår kväll pga att han hade träning till 22.30 & idag skulle han plugga en massa, så han kommer till mig om ett litet tag istället. blir nog sushi & biomys!

Nu ska jag ta mig ut i solen på en promenad och sen hoppas jag på att få åka och shoppa med syster!
Pusss




tordag, helg?

godmorgon alla fina!
Idag steg jag upp med tuppen, 7.00 ringde klockan och jag var ovanligt pigg och på topp. Skuttade ur sängen, drack en kopp kaffe och en mandarin för sedan iväg till gymet. Blev en liten löptur på 15 minuter och lite magövningar.
Nu har jag precis duschat, rakat bena och målat naglarna & käkat frukost. Känner att det här blir en toppen dag! Det är sista arbetsdagen på den här veckan, vilket känns jätte skönt. Ledig fre-sön.

Idag står jobb och shopping på schemat. Har massvis med saker jag behöver köpa, bas grejer (lite tråkigt att köpa sånt man verkligen behöver) men sen finns det en hel del annat jag även vill införskaffa mig så som ett par snygga leggings och en söt topp. Ikväll åker jag hem till min fina martin, han har varit i norge några dagar och kikat på skidor så ska bli skönt att få träffa honom nu, saknat!

Hoppas ni får en fin dag, det ska jag ha!