Mys hos pappa!

Söndag. (Jobb 7.30-12) efteråt hämtade jag upp syskonen och vi åkte ut hit till pappa. Vi har myst ute på verandan i solen, ätit söndagsstek, varit ute i skogen & sökt med Tilde & nu blir det kaffe!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/785694/images/2012/pic_506863789606ee41684ba97d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/785694/images/2012/pic_50686399ddf2b313e2005122.jpg" class="image">


We created a monster!

Lördagen var super! Började dagen med jobb 7.30-15, helt okej. Efteråt tog jag en runda på stan, hittade dock bara ett par nya shorts. Väl hemma började fixade jag ordning här hemma, tjejerna skulle komma över på middag och mys.

Så vid fem tiden mötte jag upp Ulrika Petra och Linnea. Det blev en god wok och en gigantisk efterrätt!! Haha, värsta jag någonsin sett, den rann över formen. We created a monster... But it tasted very good!

Senare under kvällen kom även Louise över en stund och snackade. Så det var en riktigt bra lördag med mina fina (trots jobb)

<3


Födelsedagsfirande!

Blev bjuden på sen födelsedagsmiddag igår av Jennifer och Louise i Sthlm. Vi åt på ett italienskt ställe i gamla stan, hur mysigt som helst!! TACK TACK igen tjejer för en suverän kväll. <3


tisdagsmys

shollahopp everyone!
ännu en dag har gått och det är redan den 26 september imorgon. Snart är väl jultomten utanför dörren. mys!
jajja, Just nu håller jag på att rensa garderoben och ser till att få lite ordning. Har svårt att slänga kläder i soppåsen, även fast de kanske har legat ett år orört men ändå så kaaaaanske man kommer använda den i framtiden? vet att jag aldrig kommer men ändå så svårt... bah!
 
Ska iallafall ta ett litet brejk nu och gå ner till stan för att träffa mina fina tjejer. Vi ska fika och prata massa skit.
puss på er!
 
 

Hösten är här.

Härliga torsdag. Bara en dag kvar till helg och det har varit underbart höst väder ute idag. Sol, lite små kyligt och klarblått. Det gillar vi,mer sådanna höst dagar. Blir så otroligt sugen på att gå och köpa mig en ny höstgarderob. En ny jacka, mössa, halsduk och skor... ååh, låt lönen komma! (& snälla låt den vara BRA)
 
Dagen har bestått av jobb 8-13 (vardagslyx) sen tog jag mig hem och gjorde en god lunch och tvättade.. sååå roligt. Vid halv fem kom min kära mor och syster, vi åkte till ICA maxi och handlade inför kvällen. Det blir taco night här hos mamma idag! WI, som jag längtat.
 
Nu ska jag gå och vara lite social. Rensa bland gammla grejer och snart är det mat!
 
XOX
 
 

Torsdagspannkaka!

Yummmmi! <3


Glöm inte att det finns en morgondag.

"Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig..."
[timbuktu- det löser sej}
 
 
 

min helg

Helgen har varit helt bombad med känslor, varit både på topp och så jooobbigt det bara kan bli.
men jag överlevde och man får se framåt. Det finns en morgondag! (tack för deeeeeeet)
 
I fredags kom min fina martin hem. Vi tog det lungt hemma hos honom med hans syster och massa gott. Vi gjorde en kycklingrätt med curry och bakade kladdkaka. I lördags blev det först dop i Gamla Uppsala. Emmas och Jonas lilla Vilde Hans Harald Nyholm skulle döpas. Dopet var jätte fint och efteråt blev det även massa mat, tacos och tårta med kaffe. TACK stumpan för en bra dag!
 
Efter dopet tog jag och martin oss ut mot Singö. Ligger ungefär 1,5h från Uppsala, emot grisslehamn. Där var vi bjudna på kräftskiva hos Louise och Daniel. Vi lagade pajer och fixade och donade tillsammans. Jätte mysigt. Vi åt pajer, sallad, bröd med massvis med aioli och såklart kräftor!! Till det serverades det vin, snaps, vodka och allt man kan tänka sig.... kvällen blev lång och fartfylld med skratt, bad, dans och lite tårar. TACK allihoppa, en kanonkväll.
Eftersom det ligger så långt bort så sov alla över och morgonen därpå åkte vi och handla lite frukost och njöt på verandan i solen. Vi tog även en liten promenad ner till klipporna där martin fick för sig att han skulle bada. ISKALLT men han gjorde det!
 
Vid två tiden tog jag och martin oss hemåt mot Örsundsbro. Där fick vi god mat och även massa gó fika såklart. BRA söndag.
 
Imorse var det inte alls lika roligt, helt slut och ville absolut inte jobba. Sådanna dagar måste man få ha, men det är inte kul. När jag kom hem efter ett, fick jag i mig lite mat och sen somnade jag i soffan och vaknade efter tre timmar.... usch ångest. Man har förlorat heeeela dagen men som sagt, det var välbehövligt efter helgen.