bio!

Ja, igår var jag & käkade lunch med Kajsa på Unico, blev en supergod sallad och en kall cola. Riktigt trevligt vare, mycket roligt att prata om. haha, vi måste ses snart igen stumpan, lite update kanske det blir då med? :b

På kvällen träffade jag tjejorna på stan, käkades & fikades. sen drog vi vidare för att inhandla lite godis och sen vidare till bion, New Moon. Riktigt bra film (!!!) vill se den igen nu! :)



-

So what if it hurts me
So what if I break down
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don’t care about other pain in front of me
Cause I’m just tryna be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah

sthlm

ingen london resa bokad, för dyrt. mycket dyrt :( får kolla vidare -så blä på det! men wihio för imorgon, för då ska jag och tjejorna åka en tur till sthlm för shopping och god mat! kommer bli toppen, hoppas bara vädret håller sig i form. nu bara öser det ner här!!

godmorgon

snön faller ute & jag sitter här inne med en stor varm tjocktröja & käkar frukost, mmm.. så mysigt, julen är verkligen på väg. härligt :) Idag ser dagen ut såhär, stan med tjejorna (kika på presenter till karin & emilia) sen ska jag iväg till arbetsförmedlingen och träffa en jobbcoach, efter det blir det nog hem till mammsen för har tänkt att hon ska hjälpa mig boka biljett till London. JA ni hörde rätt, LONDON! :D kommer bli heeelt galetbra!

Sen på kvällen är det en såkallad "tjejkväll i city". Många av butikerna är då öppnade från 19.00 - 21.00 med massa bra erbjudande och troligen något uppträdande sen är det även "efter fest" på gillet. så får se om jag tänker ta mig dit eller inte, återstår och ser men de låter väldigt roligt iaf :)
Nu ska jag ta & fixa mig lite & sen åka ner på stanbanan

Puss!


helt vanlig tisdag

idag och resten av veckan är jag hel ledig från jobbigt. känns lite konstigt och trist, har ju nästan redan tröttnat på att vara hemma höhö. men sovmorgonen är ju inget att klaga på direkt, sov till elva idag!  Gick upp kikade på tv, åt en god frukost bestående av nybakt bröd & mjölk med flingor! sen nu har jag precis kommit ur duschen, gick en promenad på en timme, fram och tillbaka till nåntuna. jätte fint väder :)

Nu har jag tänkt att ställa mig här i köket och baka något smarrigt!!
Pussis!


emma in sweden!

im so happy right now.. woooow! muha. står & dansar järnet just nu i mitt rum.
Har just kommit hem från en trevlig fika & shopping runda med min emma (den galningen som har rymt från sverige) galet mycket vad jag saknat henne. & nu åker hon igen :( blää! så svårt att säga hejdå igen, ucha ville inte sluta kramas & kindpussas haha! gumman du är saknad! kommer ner till tyskland & då blire partay!!