haallluullåålllii!!

idag har dagen gått väldigt fort. Har jobbat på Skopunkten 12-18, mycket folk (inte så konstigt kanske. är det lov eller?) aja. men det var riktigt trevligt att talka med jobbar kompisarna. riktigt bra tjejor!

Imorgon ska jag jobba igen, samma tid samma plats! efter det ska jag träffa malin, blir väl en trevlig fika någonstans. Sen så har jag tänkt gå på CUBUS vip kväll (19.15-21.00), de har 40% på alla kläder och 20% på all kosmetik. wowowow (!!) så jag och linda tänkte dra dit tillsammans. sen får jag även se om jag hinner på att träffa malin d också. juste får inte glömma ska ju träna imorgon bitti innan jobbet (om jag hinner & har lust) haha! återstår och ser om man säger så, ska inte säga för mycket nu!

;) 

lördag

hallilosi, whaats up?
Jag sitter just nu & äter naturgodis. yoghurts kuddar tyyyp, supergoda!
Imorse var jag och tränade på friskisochsvettis vid ultuna för rösta gången. Lokalerna var jätte fräscha och omklädningsrummen var sjukt stora och utrymmliga. blir nog fler gånger!

Idag kanske jag pappa brorsan & vilmer ska iväg till alunda på järnvägs&tåg museem som finns där? not my thing exactly but it can be fun haha! annars hade jag tänkt ta mig till gränby för att shoppa lite smått.
Ikväll ska jag hem till nattispattis, där emilia ska ha sin födelsedagsmiddag. det blir nog super :) sen skulle tjejorna vidare ut på nationerna (tyvärr inge kårleg för mig) så får väl ta mig hem eller så åker jag vidare till frida & co, we will see we will see!

nej nu ska jag ta & gå & fixa mig lite granna.
kiss kiss! 


..

fun fun fuuuun..

det är freeeeedag!

äntligen är det fredag, tycker veckan har gått ovanligt långsamt faktiskt. brukar alltid tycka att det går så fort men nja den här veckan var speciellt seg & vet heller inte varför men men. igår jobbade jag och stod i, skulle egentligen börjat klockan 16 men fick hoppa in lite tidigare, redan vid 12 & slutade sen 22.15!
Idag ser det ut så att snart ska jag hoppa på bussen till jobbet, blir jobb till fem. sen blir det att åka till willys & shoppa lite candy, 3.90 (!!!) & även naturgodis 99.00 (!!!) superbra priser haha!
På kvällen sen blir det självklart "Idol". jag hoppas på ett bra tema! sen får vi se vad som hittas på men har tänkt att stanna hemma och ta det lugnt ikväll. älskar fredagar!

ooojuste hörrni. löning idag & det var en bra än (för mig). SHOPPING!


gaaalet gott!

Hittade mitt "drömbord" nyss på datorn muha. Bilden är från min födelsedag i sommras, det går ju inte och tänka annat än "MUMS"


just enjoy!

tänkt bara slänga in ett litet inlägg om helgen. I fredags jobbade jag några timmar på skopunkten, roligt som vanligt! efter det stack jag direkt hem för att städa ordning hemma innan tjejorna skulle komma. det blev idol mys med massvis med popcorn och godis. När tjejorna hade dragit hem satt jag och mammsen och kikade på en superbra film, rätt så gammal och tror den hette något med "Rinos"? aja. satt iallafall uppe och väntade hela natten på att min martin skulle komma hem från krogen, så halv tre kom han hemstapplandes och somnade direkt (superroligt sällskap). Lördagen var det upp och jobba igen fast på hemköp, 11.45 - 19.00,  på kvällen blev det bowling med tjejorna som blev väldigt lyckat, riktigt roligt att bowla faktiskt så nu har vi bestämt att det blir lite oftare!  Karin var stormästaren, riktigt bra kast! själv kom man iallafall tvåa tillslut.

bjuder på lite bilder innan jag ta mig till tvn och se "färjan- sista resan"

    
  


lyckad kväll!

igår var en helt sjukt bra -rolig- knasig- kväll med massvis med roligheter (!!) Kvällen började hos sandra, där vi käkade gott (tacos) & förfestade. Vi körde "öl" spel i mängder, så jvla kuuuuul. hahah måste köras mera! vid 10 tiden tror jag vi åkte in till stan & vi hamnade på KALAS. det var jätte fräsht ställe, stort men lite lite folk för den stora lokalen kanske men vi åtta hade de bra tillsammans. mycket dans och mycket skratt!
Nej men kvällen var riktigt lyckad, allt från dricka till spyor. hahah!

Nu ska jag gå & äta en till macka. mormor och morfar har även kommit förbi :)
Seee ya!


 

YESSS OH YEEESS!

FREDAG FREDAG, HÄRLIGA FREDAG (!!) :D
Idag är jag både pigg & laddad för denna dag. Har börjat dagen med två goda nybakta frallor från Savoj, som jag faktiskt sitter och tuggar på nu. mums!  sen blir det att ta sig ner på stan & shoppa lite grejor (fått ett nytt kort, så ja nu blir det shopping) sen blir det till att jobba på skopunkten 12-18

Direkt efter jobbet blir det hem till sandra för förkrök och godmat. Sen blir det troligen utgång på Kalas här i Uppsala. najsi najsi (; haha! är så laddad för allt bara känner jag! 
 


godmorgon

det är redan torsdag, helt sjukt vad veckorna går fort. snart är det ju jul också! haha nej kanske inte riktigt än men snart i allafall. Imorse hade jag väckaren på klockan 9.00, gick upp och tog en promenad till konsum fram och tillbaka. köpte med mig en leverpastej eftersom ja var enormt sugen på hårtbröd med gott pålägg, så det finns inget godare än leverpastej. aja i allafall det tog ungefär 50 minuter, så det blev bra träning samtidigt :)

Nu har jag precis ätit frukost bestående av skramlade ägg & två hårdbröd mackor med leverpastej mmmmm. i like it,  i like it! ska försöka ta mig iväg till bussen snart också, hade tänkt att köpa lite grejor på stan innan jag börjar jobba klockan halv två. Ikväll blir det lugnt slutar klockan halv åtta så det är bara åka hem och lägga sig och titta på tvn. heh! 


abcdefghijklmnop..

har precis legat i soffan i flera timmar & tittat på massvis med bra program. det började med "halv åtta hos mig" sen vidare till "dagensman" - "bonde söker fru"- "sthlm-arlanda" och sen en liten snabb titt på "arga snickaren" haha sjuukt, men otroligt bra såklart! och till det blev det lite coola och godis.

Idag åkte jag ner på stan och träffade sandra och hanna. vi gick runt lite på stan & sen fikade på Waynes! trevligt trevligt tjejor. och nu får vi ladda upp tills på fredag för då blir det parrrtyyy, blir troligen mat hos sandrisen först och sedan ut på Kalas.

På kvällen åkte jag och syster till boländerna för att kika på en ny mobil till mig, hittade några stycken men är inte helt säker än vad jag vill ha för sorts mobil. kikade både på touch och uppvikbar.. och sen har jag ju tyvärr inte bankomatkort förtillfället, den dumma bankomaten tog det i måndas så ja!! men en ny mobil ska jag ha :) 

måste  även berätta att jag fick prata med min sötnos några minuter idag. han är otrolig, jag saknar han så inibomben nu (!!) kommer bli så mys när han kommer hem :) <3


onsdag

hallå hallå!
Idag vaknade jag upp väldigt tidigt, tror på grund utav att jag drömde hemska mardrömmar, ucha. vill inte ens tänkta på vad som händer. bah! tycker drömmar kan vara riktigt äckligt ibland, man vet ju inte om det är sant eller inte?  och sen när man vaknar får man lite panik och undrar "har det hänt?" nej usch och fy!

jaja. idag ska jag ta mig ner till stan & träffa sandra. ska bli riktigt skojsigt, länge sen vi sågs nu. båda jobbar och alltid lediga vid olika tillfällen så ja, och sen nu på lördag sticker hon till London den jäveln och blir kvar där i alla fall fram till jul. Hon ska vara aupeer? (hur det nu stavas) åt en familj med tre små söta pojkar. Men har lovat att jag måste åka ner dit och hälsa på. skulle vara hur grymt som helst (!!)

Nu ska jag gå & duscha & fixa mig innan jag ska åka till bussen. 
Här får ni en liten bild på sandrisen, från när hon var i tuuurkieeet! tjao.


vill ha sommar.





guld värda

Imorse runt åtta tiden var jag på gymmet, kände mig väldigt morgon pigg & duktig må ja säga haha!  men dock så tränade jag bara ca 30 minuter. sprang och "crossade" lite. Efter det begav jag mig till jobbet (skopunkten) där gick det bra, riktigt kul att jobba där. På fredag blire jobb där igen :)

Efter jobbet kom tjejorna och mötte mig och vi gick sedan vidare till Cafe Årummet, som numera är vårt stammis fika ställe. riktigt mysigt!! och riktigt mysigt hade vi idag också för den delen, blev mycket skratt och prat. till slutet kan jag erkänna att vi nog var lite övertrötta, skrattade nog åt det mesta och sa en aning annorlunda saker haha "deeetsamma" "åkte ni upp eller ner"  haha. tjejor ni är fantastiska!

Nu ska jag packa upp min väska och sedan äta nybakta panrichar?) pappa hade nämligen gjort sin underbara grönsaksoppa idag och bakat panrichar?. mm så GOTT! tyvärr missade jag middagen idag men får bli lunchen imorrn :) middagen för min del ikväll blev ju en big big morotskaka... höhö!

Bild: januari 2009?


<3


åh vad jag saknar min favorit kille. längtar så mycket <3
jag älskar dig. det bästa som finns!

 

måndag, ny vecka!

ja eller som jag hade tänkt tidigare "ät inte godis på vardagarna therese" pssst. vad är det första jag gör efter frukosten? JO äter chocklad. fika med mammsen på dagen. nu glass och godis AAAAAH. blir galen på mig själv. i like it so much ;( men imorgon är det nya tag och då jävlar ska jag klarat.

Imorgon förövrigt ska jag jobba på skopunkten, ska bli riktigt kul. sen efter jobbet ska jag träffa mina underbara tjejor över en fika. kommer bli en dunderdag!  ajuste i forgott, ska även träna på morgonen där runt åtta tiden. härligt va??

Nu ska jag fortsätta se Idol repriserna, haha underbarrt!
Puss.

äntligen lördag!

eller ja om man nu kan säga så, jag har inte gjort så mycket mer än att jobba från 12-21 men nu är jag hemma och äter massvis med godis & chips.. :$ lite för mycket kanske, men tycker det är helt okej att smocka i sig rejält nu på helgerna. njuut!

Sitter & kollar på Bourn 2. riktigt bra filmer! kollade på första filmen igår och imorgon är det den tredje och sista. så det kan man inte missa, inte heller ensam mamma söker som är imorgon kl åtta (: hihi.  jo juste imorgon är det ju även bullens dag och då har vi bestämt oss här hemma att vi faktiskt ska baka egna bullar. mums! love it love it.


jaja ska se klart filmen och äta lite godis nu ja. hörs! :*

fredag morgon

Hallå Hallå!
Jag har nyligen varit till savoy konditori och köpt ny bakta frallor till mamma och mig. mmm smells good! (:
Senare idag får jag se om jag ska träna med karin och nathalie eller om jag bara ska ligga hemma och mysa och ta det lugnt. vi får se vi får se! Senare ska ju ta mig till jobbet 16-22.15 så kan vara skönt att slappna av lite tror jag.

men nu ska jag gå och göra min superfrukost. pusss!  


förrgår, igår?

ja i förrgår som sagt var jag på intro skivstångspasset och det gick väldigt bra, det var tillomed riktigt roligt!  på vägen dit träffade jag på louise från jobbet, och vi båda skulle på samma pass. så det var superkul. vi var dock bara fem stycken på träningen haha!
Sen hade jag ju tänkt att ta en STOR shopping runda och åka till gränby eftersom de tär mycket som måste inhandlas nu inför hösten. men när jag kom hem kände jag bara att det var så himla skönt att bara sätta sig ner i soffan och kika på tv.

På kvällen blev det så att tjejorna och jag åkte hem till nathalie, så vi köpte med oss mumsiga sallader från cupido och åkte hem och såg idol och greys. riktigt mys!  men innan jag träffade dem på stan så hittade jag faktiskt en vinterjacka, ja ni hörde rätt. jag hittade verkligen en jacka som jag tyckte om!! det är inte vanligt haha, har alltid svårt att bestämma mig vad jag vill ha osv. men nu kändes det riktitg bra.

Igår så började dagen med en tre kvarts morgonpromenad. riktigt mysigt faktiskt, även fast det är kallt så är det så mysigt nu till hösten. Efter det tog jag mig till gränby men hittade tyvärr ingenting att shoppa förutom en liten present till min sötnos. sen blev det också stor handling på willys! Hem igen och sen var det väg och jobba.



väldigt gammal bild. men så äre när vi slutat att ta kort tyyyp? :b