God moooorgon!

God morgon! 
Blev visst lite sovmorgon imorse, vaknade 9.00. Kanske inte låter som sovmorgon för många av er men vanligtvis går jag upp mellan kl 6 och senast 8. Så känns både skönt & lite konstigt. Sen trodde jag även att det var söndag när jag vakna, så är mer än nöjd att veta att det bara är LÖRDAG! 

Har iallafall tagigt en lugn morgon, kaffe & frukost framför TV4 Nyhetsmorgon & läst unt. Vädret är inte riktigt något att hurra för tyvärr, molnigt & 12 grader.. 

Igår var det en lugn dag på jobbet & vi kunde ta oss hem lite tidigare, Jätteskönt. Så hann med en riktigt långpromenad på 1 timme & 20 minuter (dock i duggregnet) efter jobbet. Sen lagade jag till en enkel middag & tog mig ner mot stan. Jag & syrran bestämde oss för att gå på spontan bio, blev "The other woman". Sjuuuukt jäkla bra och rolig film, riktig "Feel good film" som min syster sa. Otroligt bra! Så vi hade en superbra fredagkväll. Efter tog jag mig hemåt & fortsatt med göttighetwrna i soffan till en film ;-)


Idag blir det nog en tur till plantagen för att köpa lite blommor & tomatplanta hade jag tänkt mig. Sen förhoppningsvis ut till pappa på lite grillat & senare ikväll äre tjejkväll hemma hos Ulrika med pizza & mojitos! Kanske även klämmer in sväng till Norrlands med Emilia & Natalie, vi får helt enkelt se hur kvällen ser ut ;-D 


Bild från när vi var i Västerås. Finaste lillasyster & bästa sambo! 




Ledig torsdag!

Amazing day! Torsdag & ledigt, skulle kunna ha det så varje vecka. Vad underbart det skulle varit! Man kan alltid drömma ;-)

Började dagen med ett bodycombat pass på gymmet med Ulrika, riktigt roligt.  Efteråt gick vi & åt lunch/fikade på en uteservering i solen, stekande värme! Vi satt där i några timmar och pratade om allt möjligt, så mysigt, tog mig hemåt & hälsade på brorsan en sväng.  Slängde av lite grejer hemma & drog sedan till Gränby centrum, mötte upp syster & Mikaela och tog en tur på nya Bik bok som har öppnat där idag. 30 % på allt, köpte dock bara ett fint vitt linne. Vi handlade mat och sen åkte vi hem till mamma! 

Så där har vi varit hela kvällen och myst. Lagat tacos & marängsviss. Morfar kom även förbi!! <3

Lovely day.










Njut varje minut!

Förra veckan & denna "kort vecka" har det varit fullt upp & jag har gjort massa roliga saker. Verkligen försökt tagit vara på dagarna och njutit. Umgåtts med mina fina vänner, familj & pojkvän. Love it!

Är rätt dåligt på att ta bilder (borde bli bättre, älskar att gå till fotoalbumet & kolla tillbaka) men jag är även dåligt på att skriva här? tänkte iaf slänga ut lite bilder & skriva vad som hänt på den senaste veckan. Enjoy!


Förra tisdagen sprang vi blodomloppet, hela 10km!!! Var jättefint väder & vi hade verkligen sjukt kul. Endorfiner!! 
Mina fina tjejer var såå duktiga, vi sprang på en timme. Otroligt bra! Efter fick man picknick med massa godsaker. Yum! (PS. Vi var även med i unt!) hehe.. 



Onsdagen fortsatte värmen. Jag, bästa lilla syster & morfar gick ut & käkade på uteservering. Drack vin & åt gott!!
(Tyvärr inga bilder...) 


På torsdagen Överraskade jag Martin med en långpromenad som avslutades med en mysig picknick. Charkprodukter, ost, jordgubbar, bröd & massa annat gott serverades. Väldigt uppskattat & vilken kväll vi hade! Mys! 



På fredagen var det otroligt varmt & efter jobbet mötte vi upp Natalie & Stefan i statsparken. Blev vin, sushi & massa godsaker hela kvällen. När klockan närmade sig 22, tog vi oss vidare till brorsan balkong där vi fortsatte dricka vin & äta massa snacks & prata skit/framtid. 


Lördagen bjöd även den på otroligt fint väder, så jag & Natalie cyklade iväg till Fyrishov för att sola & bada hela dagen. Åt lunch & käkade glass! Vid fem började vi röra oss, hem & duschade/sätta på Långklänningen. Vid 18.30 mötte vi upp Emilia & Oskar vid Ica & handla mat. Grillat. Ofcourse! 
Blev alltså en grillkväll hemma hos Emilia, ute på gården. Musik, grillat & bra sällskap.


I söndags var det morsdag. Min allra finaste bästa mamma skulle såklart firas <3 blev middag på en uteservering (i soooolen) med syster, mamma & Tomas. Blev god lax med dillkokt potatis, sparris & romsås, till efterrätt blev det chokladfondant. 




I måndags  blev det tyvärr sämre väder... Kallt! Man är så bortskämd nu med extremt fint & varmt väder. Vi hade planerat med Natalie, Stefan, Emilia & Oskar att gå ut & käka på Upplands trädgård. Tyvärr gick inte de men vi hängde inte läpp utan vi satt oss istället inne & käkade mat & drack öl. Vi avslutade kvällen med att spela spel, tjejerna vs killarna (tyvärr vann killarna, båda gångerna...) vi ska ta revansch hehe! Men det var en riktigt trevlig måndags med många skratt. 


I tisdags kom min fina Louise till Uppsala. Så jag Louise & Anna gick & käkade på il forno. Pasta pasta pasta! Efter en stund kom även Jennifer också, Supermysigt att få sitta & prata om Louise kommande lilla bebis, ska bli så himla kul!!! Hon är beräknad att komma den 9 juni, men det känns helt overkligt. Tiden har gått så himla fort!!! 



Igår onsdag var det halvdag. 8-13 (underbart) tog mig hem & STOR städade lägenheten. Sånt som man aldrig hinner annars. Så nu är det skinande rent här hemma! Efter träffade jag Natalie & vi körde cirkelfys på gymet, grymt! 

Idag är det Kristi himmelsfärd & vi är lediga. Martin har åkt till stugan i Järvsö med familjen & jag blir hemma sjölc över helgen. Ska nämligen jobba heldag på fredag... 
Idag blir det först träning med Ulrika, sen ska vi käka lunch & mysa på stan! ikväll blir det tjejmys med mamma & syster, hoppas på tacos & marängsviss ;-) 


Ha en fin dag allihoppa. Ut & njuuut! <3




Braiga helg!

Vi har haft en heeeelt underbar helg. Rolig, solig, mysig & sjukt härlig! Umgåtts med fina vänner & familj, god mat & massvis med sol. 






Middagsdejt

Min fina lillasyster var här idag på middag & fika. Tacos & kladdkaka! Så himla mysigt att ha henne här, blev mycket skratt ;-) pusss!

Har redan fått fredagsfeeling. Fått många bra besked idag & är sååå glad. Så förhoppningsvis blir morgondagen topp!!! 






God morgon!

Onsdag, ny dag & nya möjligheter! 
Idag blir det jobb 8-17 & sen ska jag faktiskt ta tag i träningen & köra ett cirkelfyspass med Natalie! Hej träningsvärk ;-) 




Helgens trevligheter.

Oj. Jag säger det igen! Det går rätt lång tid emellan mina inlägg här iblan. Ellr oftast.  Känns som jag inte riktigt har ro att skriva (-; 

Kan berätta lite om min helg. Trodde den skulle bli väldigt lugn & skulle spenderas mesta dels hemma i lägenheten, eftersom sista april & så mycket annat var i veckan. Men så blev det inte riktigt, utan blev en fullspäckad helg istället. Riktigt roligt! Vila kan man göra sen.. 

I fredags efter jobbet mötte jag upp lina fina tjejer. Linnea Karin Emilia Natalie Elin & Gunnel.  Vi skulle fira Emilia som har fyllt år!!! Middag & teater hade hon önskat & så blev det :-)  Så vi gick & käkade på forno romana, en väldigt god lax&räk pasta med pesto.  Vid sju var det dags för teater, vi gick på "kapten klänning" som nu går på statsteatern här i Uppsala. Det var en väldigt gripande & rätt jobbig teater, men grymt bra!! Kvällen var jättelyckad <3 

Igår, lördag började jag & Martin med lyxfrukost. Färskt nybakt bröd & massa tillbehör. Sen åkte vi iväg på äventyr. Börjar bli en "tradition" för oss, varje helg försöker vi hitta nya & roliga platser. Det blev en lite tur & sen hann vi även in på fullerö handel & kikade på allt fint!!! 

Vid fyra tiden åkte vi hem till Niklas & Carro där även Patrik, Jesper & hans flickvän var.  Lite fotboll, öl, häng & massa prat. Efter det åkte vi hemåt, & mötte upp brorsan & Julia. Vi hade bokat bord på "kött kök & bar", en riktigt bra kött restaurang här i Uppsala. Provade hjort & det var riktgt riktigt gott! Efter promenerade vi hem & köpte med oss  massvis med godis & chips. Gick hem till dem & fortsatte att dricka massa vin, snacksa & spela spel! Blev en lååång natt så imorse var man lagom trött... ;-) 

Idag skulle vi brunchat med pappa, Monica, Josefine & Jocke men pappa mådde inte så bra så blev inget av de idag. Så Martin började studera & jag tog mig ut på en promenad. Nu har vi precis fått i oss lite lätt lunch, & ska börja laga matlådor för veckan. Oerhört skönt att ha de klart! 

Vid sex ska vi hem till Anna & Erik för lite tacomiddag!! 

Lite blandade bilder: