Tisdagsmys!

Halloj! Bra dag på jobbet idag, hade bra kollegor med mig hela dagen. Underbart. De lyfter ena dag rejält! 

Efter jobbet mötte jag upp några av mina fina Proffice brudar- Sofia Ida & Erika. Vi handlade lite mat & sen gick vi hem till mig & lagade mat & snackade massa skit. Superkul! 

Har haft en jättebra tisdag & mitt humör är på topp. Snart kommer även min man hem från jobbet (yeeeey) :D 


En annorlunda helg. inte alltid som man tänkt sig!

Går inte riktigt som jag vill denna helg. Börjar med att jag vaknar på fredagsmorgonen med huvudvärk och känner i kroppen att jag kanske börjar bli sjuk.. Den känslan i kroppen följde med hela arbetsdagen, tungt men det gick. Efter jobbet åkte jag direkt till Louise och Filippa, vi mötte även upp Therese. Tog oss sen en liten prommis och handlade mat och gottis till kvällen. Fredagsmys!  Kvällen spenderade vi hemma hos Louise- tjejsnack, mat och ost/kex. supermysigt!  Dock var min huvudvärk där också.... åkte hem relativt tidigt i alla fall.
 
I lördags vaknade jag med huvudvärken igen och känningar i halsen, jo tjena. KNOW IT. blir alltid sjuk till helgen. kul! men det är väl så när man börjar slappna av. Sjukt tråkigt att behöva ställa in sina planer och ligga hemma. Och jag som har myror i benen och inte kan vara hemma en heldag får lite småpanik!
 
Tyvärr hände en olycka och jag fick åka upp till akuten under fm. Pappa hade ramlat på isen och slagigt rejält i huvudet, ett stoooort jack mitt på huvudet :( åkte in med ambulans och jag mötte upp honom där. Som tur verkade de som det gick bra. Han slapp röntgas men fick sy 8 stygn. Förhoppningsvis kommer inga sympton på en blödning senare. Usch så läskigt det där, och att se någon man står så nära ha gjort sig så illa gör ont.  Så dagen spenderades på Akuten med pappsen <3 Jag måste ändå säga att jag är SÅ tacksam och glad att det gick relativt bra. Det är inte alls roligt det där, och huvudet är ju så känsligt. Sjukvårdspersonalen ska också ha stort tack, vilka männiksor!! tack tack och tack.  Jag säger bara en sak-PÅ MED HJÄLMEN! det är fan livssfarligt och det går så fort när olyckan är framme.
 
På kvällen skulle jag iväg till Emilia och Natalie för att käka middag och ha filmkväll, men jag mådde som sagt inte bra så jag blev hemma i soffan med godis och en film :(
 
Tyckte jag börja känna mig bättre igårkväll men imorse när jag vaknade hade jag ännu mer ont i halsen och i huvudet.. ska detta aldrig ta slut? var ju nyss hemma sjuk. Såå här ligger jag, i sängen med frukost och tvn på!
Blir nog att ligga här hela dagen tills Martin kommer hem vid 17. Förhoppningsvis känner jag mig bättre då och vi kan få en mysig kväll.
 
aaaaaajuste, varför jag fick lust att skriva av mig här just nu är för jag blev så jävla arg på min dator. Skulle skicka lite filer genom hotmail och när jag ska bifoga dokumenten så går det inte.... har försökt tusen gånger men det blir samma sak varje gång, jag loggas typ ur?? AAAAAAAARG! inget går som det ska den här helgen. 
 
NÄ nu hoppas jag detta vänder. Jag ska försöka på mig att skicka dokumenten EN gång till sen ger jag upp och vänder denna dag till något BRA!  Ska hoppa in i duschen och fixa till mig lite :)
 
Puss på er fina ni
 
 
 

Sa någon fredaaaaag?

Det är FREDAAAG!  ;-) Den här veckan har gått sjukt fort & vi har redan kommit till mitten av januari. Herregud vad tiden går fort. 

Idag blir det i alla fall lite jobb 8-16, sen ikväll ska jag hem till Louise & Filippa för fredagslyx. Blir väl god mat & massa mys! <3

Hoppas ni får en toppen fredag,  puss.


Bild från babyshowern. Tänk att det är 7 månader sen, lilla Filippa börjar bli stor! :-)





Inställda planer-myskväll!

Hallåli. Skulle egentligen just nu varit på bussen ut till lövstalöt för att fira Daniel & Louise. De skulle haft 50 årsfest, vilket vi såg fram emot. Men tyvärr blev deras dotter sjuk, så de fick ställa in kalajset ;( jättesynd, hade sett fram emot att fira gamlingarna ;-) men får bli en annan gång!!! Och vi håller tummarna att Filippa blir bra snart <3 allra viktigast. 

Istället blir det en kväll hemma i soffan. Vi har precis fått i oss middagen, vi gjorde egna falafel och till de gjorde vi bulgur, en blandsallad & tzarsiki! Supergott(!!) 

Vi ska springa iväg till Ica snart, blir att handla massa gott till ikväll. Även svida om till myskläder. Senare går vi nog till brorsan & Julia & ser den andra nya Beck filmen som har premiär idag!! Tjuhuuu.




Pistvaktfest!

God morgon! Eller kanske god förmiddag rättare sagt? Ännu en helg med sovmorgon här hemma & mysig långfrukost. Vaknade runt 9 tiden, men låg kvar och drog mig. Har haft problem med huvudvärk nu sista dagarna, kommer smygandes på kvällen & gör fruktansvärt ont och sen när jg vaknar är värken kvar. Riktigt otäckt! Men jag tog mig upp & tog en liten kall prommis (brukar släppa då, and it did) påväg hem svängde jag in på Forsa hembageri & köpte mdd mig deras fantastisk goda valnötsbröd. 

När jag kom hem väckte jag Martin med go frulle. Valnötsbröd med ruccola & ost/ yoghurt med banan, hallon & frön. Sen serverades självklart kaffe till de! 
Vi kikar även på "På spåret" från igår som vi missade.

Igår var vi iväg på fest hos Erik & Anna, de var pistvakt tema. (Haha...) första tanken var "fan vad kuuul" men sen insåg jag att de var rätt svårt att hitta en bra outfit. Sjukt fuuula, lite bonde och fjäll tema? Men bestämde mig till slut att klä ut mig till Olle, så hittade tillslut en orange tröja, mössa, höga strumpor, reflexer, kikare och gjorde även en trea som jag satt på armen. Blev rätt bra ändå! Men som jag skrattade Hahah,,, at gå iväg på fest i den outfiten, & att man inte känner alla kändes sådär.. Man höll bara tummarna att alla också hade klätt ut sig. Kvällen var iaf jättetrevlig, myclet folk & goda tillbehör i norrlänskt tema. 








Nyår!

Hade en fantastisk bra nyårsafton med min babe. Vi började dagen med en långpromenad i solen, en lunch på Radisson (räkmacka, den är SÅ bra där!), en liten runda ner på stan. Åkte sedan & handla all mat till kvällen. Vi åt tre rätters och hade de mysigt här hemma, drack bra vin & sen firade vi in nya året med champagne på balkongen. Sen gick vi en våning upp (lyx att ha nära) & firade in nya året med brorsan och vänner! Superduperkväll. Precis som ci ville ha den :) 

Förrätt: laxröra (Philadelphia, cream frasich, röd lök, rökt lax & pepparrot)

Huvudrätt: baconlindad laxfile med "gratinerad potatis" (vet ej vad de heter... Men typ potatismos som man gratinerar i små portionsformar i ugnen) & till det en god sallad & lite bea. 

Efterrätt: pst & kex!! Plus masssssa godis/naturgodis.