känns som helg.

mysig dag. Började med tvätt tid 7-12 så upp tidigt på lediga dagen, dock snozade jag en timme, skönt när man vet att man kan! sen tog jag mig till gymmet runt nio tiden, hade tänkt att gå på spinning bas men det var tyvärr fullbokat. Det finns alltid två obokade platser som släppts tio minuter innan passet börjar, men det var många som stod och vänta så kände att de inte var värt att fajtas om, så tog mig in på gymmet, inte peppad alls. Joggade tio minuter sen började mitt dumma höger knä att verka, ska bli skönt att kolla upp det imorgon, och se om det finns något att göra. Troligen & förhoppningsvis är det bara mina nya skor som suger... tråkigt men det känns som det lättaste att bara byta ut dem.  Hann även med lite mag, ben & arm övningar + 10 minuter crosstrainer.

Träffade ulrika runt tolv tiden för en sushilunch på mikaku. Blev även en runda på stan! Sen kom martin, vi gick och handlade lite till middagen, hemmagjorda hamburgare med egna pommes. Mamma syrran & tomas kom nämligen på middag här idag, maten var uppskattad även mina goda kakor! jätte mysigkväll, gick även med hem till mamsen efteråt och kikade på mästerkockarna. Promenaden hem var underbar, känns att det börjar bli vår. Ovanligt varmt och alla verkar så glada och fåglarna kvittrar, MUMS!

Nu har jag tänt massvis med ljus, städat upp lite från idag och kikat på big brother. Nu väntar min nybäddade säng & en film på det. imorgon är jag ledig, igen. wiop! puss


de tre bästa dagarna på en vecka. helg!

Fredags hade jag väckarklockan på 04.40.. började jobba 05.30, inventering på jobbet. Gick ovanligt bra att gå upp, var "super"pigg & kände mig på topp. Jobb dagen gick bra, slutade kl 16. Efter det träffade jag emmsan och sarisen, vi åkte hem till "emma" och lagade mat, och mös med gottis och sen blev det en hel del dans.

Lördagen var seg, gjorde inte mycket under dagen. städade lite smått och kikade lite på film! halv sex träffade jag mina kära jobbarkompisar och drog till sthlm, vi skulle på en nilsongroup fest på odenplan, brygghuset. 300 personer kom och det var mingel, föreläsning av mia törnblom  och modevisning. Jätte trevlig kväll, fick även goodibag med massa smått och gott i. thanks!

Söndag, idag. regn och grått, känns som en bra söndag ändå, lite så det ska vara..?  Låg iallafall extra länge i sängen idag, kände att det behövdes, brukar annars känna mig tvungen att gå upp tidigt och göra någon nytta. Vid två tiden träffade jag min saris, vi tog en sushi lunch och sen en prommis. Nu sitter jag hemma i lägenheten och dricker kaffe, vet att jag måste egentligen göra massvis med grejer. Städa, tvätta och fixa garderoben som ser ut som fan men känner att jag hellre sitter här och bara njuter. ikväll ska jag hem till mammsen och käka tacos, sen troligtvis till min sötnos.