New in!

Har länge letat efter en ny vinterjacka. Vill ha en med stor päls, varm & lagom längd. Men har letat runt nu i nästan alla butiker som finns, från H&M till Boomerang. Inte hittat någonting som passat mig! (Dock är jag väldigt kräsen.. Men ändå!! En jacka?!) 

Så har kikat runt lite på internet & har nu beställt hem en jacka. Blev en brun dun jacka från dawn levy, trodde jag var ute efter en svart men jag hoppas färgen är finare i verligheten än på bilden. Gratis frakt och retur så känns tryggt! 



Dawn Levy - Brown 






En heldag innan halvdag

Låt dagen gå fort. Hoppas verkligen denna dag kommer att flyta på bra!
Imorgon är det ju halvdag, jobbar alltså bara 8-12. Känns så underbart & jag längtar...... Nödvändigt med lite ledigt nu. 

Jätte roligt inlägg, eller hur! Kan ju även informera om att det är SÅ fint ute just nu. Se här:





Lill-lördag!

Har precis kommit hem från stan. Jag & Sandra har varit & käkat middag på Terassen. Kvällen har varit jättetrevlig & mysig! Men nu är jag supertrött, har krupit ner under täcket nyduschad. Finns nog ingen bättre känsla! 

Puss på eeer





En annorlunda morgon.

God morgon, god morgon! 
Står i köket denna morgon, lagar matlådor. Eftersom de inte blev så mycket mat kvar igår, står jag nu & lagar till blomkålssoppa med broccoli. Går riktigt bra ju? Går som vanligt upp 5.45-6.00 så får bli lite mindre "softa i soffan" ;-) & det klarar jag!

Just nu sitter jag & äter frukost, läser tidningen & håller koll på spisen. Det luktar underbart.. 

<3 







God morgon!

Tisdag idag. Jobb 8-17 sen kommer min fina syster över på mat, vi ska även fixa till en halloweendräkt. Så kul!!! Klä ut sig är ju bara för roligt. :-) 


Igår "firade" vi både mig & Martin. (Han har jobbat klart sina 6 månader, heltid. & ska nu börja studera!) blev både glass i stora lass & lite godis. 


We are happy happy happyyyyyy. 😍




Yes(!!!!!!!!)

Lyckorus. ÅH!  Kan inte berätta just nu varför, men, det här betyder väldigt mycket för mig & förändrar mitt liv. Åh... Kan inte sluta le. Älskart!


Tycker bilden passar in perfekt hur jag känner mig just nu. Peppad & på topp!






Dagen med stort D

Måndag. Nervös? Nja. Men de kommer nog ifatt mig snart. Usch blä. 

Wish me luck. Håller tummarna! <3 



Galen bra söndag.

Var ju väldigt seg imorse, men tog jag tag i det. Gick ut i regn & rusk med mina löparskor. Blev en liten runda, dunder skönt!! Så länge sen, kommer inte ihåg när jag var ute och sprang sist. Härligt! Efter de blev de en lång varm dusch, pannkakslunch med Martin & sen tog jag mig till gränby centrum (Martin var tvungen & studera... Stackarn!) jag kikade iallafall runt i butikerna, lämna tillbaka en jacka & handlade mat tills ikväll. 

Väl hemma blev de lite städ av badrum, skönt. Martin drog sen på fotbollsmatch. & jag träffade brorsan och de blev en till sväng på ica. Kompletterade lite grejer som inte fanns tidigare. 

Så nu har vi ätit massvis med tacos, & de blir snart glass, godis & kaffe framför solsidan. Underbara underbara söndag! Som vi längtat efter denna daaag. Bara vi <3 






Lördgen

Har tyvärr inga bilder från igår. Dåligt! Men hade en riktigt trevlig kväll hemma hos Petra! Hon bjöd på god mat & massa snacks.  Isabelle Ulrika Hanna Karin Mathilda jag & Petra blev det. Vi körde "drickspel" innan vi drog till bussen. Jag & Isabelle tog oss hemåt (kände mig sliten från fredags) & de andra tog sig till flurran! Tack allihoppa gör en awesome lördagskväll.

Idag känner jag mig seeeeg & inte alls pepp. Usch! Har precis fått i mig frukosten. Ska iallafall försöka åka & handla lite mat & gott till ikväll. Martin & Therese kväll ikväll, äntligen! Så blir massa mys. 💕





Fredagsbilder!







Systerkväll <3




God morgon!

Sitter i soffan & laddar upp för denna tisdag. Stor kopp te (chai, love it) smakar jul. Så blir så sjuk är sugen på allt med julen att göra. Gröt, pepparkakor, lussebullar & allt mys runt omkring. Längtar till att få byta gardiner & ta fram alla julsaker. Göra adventsljusstaken fin & hänga upp apelsiner med nejlikor! Drömmer mig bort... 

Men nu blir de inge mer drömma, back to reality. Ska få i mig frukosttallriken, Puss!


(Bild ifrån söndagsmiddagen hos bästa pappa. <3)



God morgon Uppsala!

Gomorgon härliga fredag! Har redan varit på jobbet i några timmar. Har uträttat de måsten som var idag, så det känns bra. Just nu är det fikapaus, kaffe & prat om helgens planer. Mysigt. 

Idag blir det lunch med Sofia, vi funderade på sushi med blir nog något annat. Gillet eller plock kanske? Fira in fredagen & till hennes nya jobb. YEY :)









Myskväll med New York minnen!

Skulle ha träffat Sandra ikväll men de blev inställt. Så jag knöt på mig skorna & tog mig till gymmet istället. (Starkt va?)Körde ett litet kort pass, jogg/löpning 30 minuter. Bättre än ingenting! 

Ikväll har jag & Martin bara tagigt det lugnt i soffan. Kollat igenom alla våra New York bilder. Åååh vad vi saknar den staden. Himla häftig & vi hade en grym resa. Båda två föll direkt! Åk dit om ni kan <3 

Nu ska vi gå & sussa, imorgon kör vi fredag!!! 






Kör ba kör!

Vissa saker kan man bli så jäkla trött på. Jag har som man ofta gör, gått runt & irriterat sig på saken & inte gjort någonting åt det mennu har jag bestämt mig att det är dags att ta tag i det. Det är för min egen skull. Känns så jävla braaa!  





Pannkakstorsdag

God morgooooon! Mornarna är underbara, myst ner mig i soffan med varmt te & frukostakålen med yoghurt. Det känns som det kommer bli en kanondag idag. Taggad!

Efter jobbet ska jag träffa Sandra. Får se vad vi hittar på! 

Vi välkomnar torsdagen. Puss! 💕
(Bild från förra torsdagen. Mums)







Go kväll!

Sitter just nu i soffan och väntar på att "halv åtta hos mig" ska börja. Godispåsen från helgen ska fram och ljusen ska tändas, det kallar jag vardagslyx.
 
Annars idag då? Det är onsdag, jobbade mellan 8-17 som vanligt. När jag kom hem lagade jag och Martin storkok på köttfärssås och spagetti. Så nu har vi laddat med matlådor, skönt att inte behöva tänka på vad man ska laga för mat varje dag. Sen har det blivit en sväng med damsugaren (gillar verkligen inte den) känns bara klumpigt och den fastnar överallt och sladden är i vägen.. nej usch för den! men jag gjorde de och nu är det fint och fräscht här hemma.
 
Kvällen blir lugn. Både Martin och jag behöver det, mycket på gång nu hela tiden. Tiden räcker inte riktigt till! men det är bara att försöka göra det bästa av situationen,Helt enkelt. yes!
 
Hoppas ni också har en mysig kväll, Puss på er.
 
 
 
 
 
 
 

Tisdagskväll

Gårdagskvällen var toppen. Vi åt tacos & sen blev det pannacotta i soffan till fotbollen. Tyvärr blev det ingen vinst... 5-3 till Tyskland ;(  Men vi hade humöret på topp ändå! Tack för igår & för att ni finns <3 






Tisdagsångesten!?!

Tisdagaångest. Känner ni igen er? Tisdag är nog den sämsta dagen på veckan. Ja riktig dålig, en seg dag. Måndag är faktiskt helt okej, man har varit ledig & de känns lite kul att komma igång med rutinerna & träffa kollegorna. Sen kommer den där tisdagen, helt värdelös dag? .. Man har kommit igång på måndagen men inser på tisdagen att "så" roligt var det inte & börjar tänka på nästa helg. Onsdag, veckan börjar gå mot rätt håll- till helgen & dagen känns så mycket bättre på en gång. Torsdag, dagen innan helg är en bra dag, ännu bättre än onsdag såklart. Man går runt och ler & pratar om att "snart är det helg" & drömmer sig bort med kollegorna vad man har för skoj framför sig. Fredag(!!!!) kan vara den bästa dagen i veckan. Alla är oftast mycket gladare och stämningen är på topp! Mmmm. Jag längtar till fredag! 



Men det jag ville komma fram till med detta inlägg var att igår hade ja ingen Tisdagaångest. Hade en riktigt bra dag & kväll. Vädret var underbart, jobbet flöt på bra, spinningen gick överraskande bra & kvällen avslutades hos mamma & Tomas med morfar syster & Martin med Fotbollskväll. De bjöds på tacos & kaffe med pannacotta. Helt underbart. Jag älskar er!






Måndagsmiddag!

Improviserade lite till middagen idag. Vi hade kyckling hemma, lite grädde & cream fraish kvar sen helgen. Så de fick bli kyckling i ugn med sås, hade i salt peppar dragon & dijonsenap (tror ja..)  blev riktgt gott, så nu sitter vi & njuter av  denna måndagskväll i soffan & go mat. Lite rödvin fanns kvar med. Mums. 




Söndagsmiddag

Kvällen spenderades på restaurang med morfar & kusinerna. Morfar har länge velat gått ut med alla sina barnbarn, vilket var väldig roligt. God mat & bra sällskap. Tack allihoppa! Ni är underbara , & morfar jag älskar dig! <3 <3




New in!

Har investerat i ett par sjukt snygga höstkängor & en ny väska. Skorna kommer från Nilson shoes 995:- & väskan kommer ifrån Bik Bok 299:- 





Lördagen

Hallå hallå! 
Igår, lördag började vi dagen som vanligt på helger med en dunder frukost. Allt ska fram & lite till från kylskåpet. Lyx!  Sen gick jag ner till stan med brorsan, hann ville ha hjälp med att köpa en doppresent & hitta en snygg skjorta. Blev båda!  Sen körde jag & Martin lite städning här hemma & vi hann även sätta upp lite tavlor på väggen. Top! 

Efter det tog vi oss till gränby, där träffade vi på både morfar, farbror & kusinerna. kul! Vi var iallafall där & skulle storhandlade inför kvällen. Systemet & kvantum! 

Väl hemma blev det en mysig fika på balkongen. Sjukt dina dagar nu, vilken höst! Så vi satt och njöt i solen med kaffe & kaka. Livsnjutning. 

Vid halv fem började vi göra ordning för kvällen. Duka, förbereda maten & göra allt klart tills Louise & Daniel skulle komma. Vi hade en sjukt bra kväll, vi bjöd på tre rätters & drack gott vin.

Vi serverade chevretoast med pinjenötter, honung & ruccola. Till varmrätt blev det inbakad fläskfilé fylld med gräslöksfärskost. Till det hade vi gjort kantarellsås & potatiskaka. Efterrätt körde vi frozen cheesecake med blåbär! Åh de blev så gott, herre!!! Helt klart någonting vi kommer göra om.  Rekomenderas. 

Kvällen avslutades i soffan med godis & massa prat. Hade en super lördag med fina människor. TACK Louise & Daniel <3 











New in- Mjukdress!






Min onsdag i bilder;





Gröna sköna naglar, höst & hemlagade fiskpinnar! 



Det är verkligen höst. inte sensommar!

Höst? Ja, nu har verkligen hösten kommit. Det är helt klarblått på himlen, solen lyser och det är kyligt i luften. Hur fint som helst! Jag klagar verkligen inte, visst att jag inte är så förtjust i kyla men när det är så här pass fint så njuter jag bara till fullo! Hej höst, du är så välkommen. och vet ni vad? Jul och nyår närmar sig med stormsteg. 13 veckor kvar till 2014.

Så ut och njut allihoppa. På med varma gosiga tröjor och på med jackan, känn kylan i ansiktet och bli sådär små röd om kinderna. L-o-v-e-l-y, Hösten är vacker!