30maj

nu är jag hemma efter en lång dag. jobb 12-19.15, var ganska lugnt på jobbet & inte så mycket att göra men som tur var så gick tiden rätt så fort ändå, hade ju något att se fram emot. Träffade hanna direkt efter jobbet, vi satte oss och käkade middag på unico. Blev en god sallad, riktigt gott!  Hanna ska ju åka till thailand på fredag i en hel månad ;( så var tur att vi kunde klämma in den här lilla middagsdejten innan hon sticker. 

Nu dricker jag kaffe och myser framför tvn med tända ljus. 


 


29maj

HEJ!
Har precis kommit hem från mammsen. Det är ju mors dag idag så vi har varit där ikväll och käkat god mat och umgåtts. Mormor morfar syrran jag thomas och mammsen. Supermysigt! Mammsen fick lite syrener och otroligt goda praliner.

Annars idag dåååå? ja.. jag började dagen med en sovmorgon. välbehövt efter gårdagens festligheter. Började sen städa, damsugigt och dammat. känns bra! sen blev det en liten snabb löprunda. Var jätte skönt att komma ut efter att ha städat och grejsat i lägenheten. Sen kände jag att jag ville träffa min sötnos, så tog bilen hem till martin. Där bjöds det på tårta och vi kikade på elitloppet. Efter det åkte jag och hämtade upp mormor och morfar och sen vidare till mammsen. Har haft en jätte mysig söndag. puss på er!




JAG ÄLSKAR DIG!


29maj

tänkte berätta lite om min helg. I fredags runt sju mötte jag upp louise och malin, vi åkte ut till lövstalöt. Började direkt med maten som bestod utav räkor, vitlöksbröd, & en frukt tallrik. Sen satt vi och mös hela kvällen ute på altan med lite vin och tända ljus, blev en superbra kväll! runt tolv åkte jag hem och mötte upp martin och gick hem till mig.

igår började dagen med att jag och pappsen åkte ut till thuns, fick med mig hem en svart body med spets, en "mjölkkanna" och lite smått och gott till lägenheten. Väl hemma började jag städa upp lite granna, såg förjvligt ut. men tröttnade ju ganska så snabbt så tog mig hem till brorsan, köpte med mig subway mackor till grabbarna och lite kakor. Testade de nya kakorna från marabou, kakor med schweizernöt. Tyvärr var det en besvikelse, inte alls så goda som man tror! nej, det blir singoalla nästa gång.

Vid fyra tiden träffade jag sarisen, vi gick hem till mig och började tagga med musik och vin. Senare drog vi vidare till emmas place i nyby, där blev det CL final och massa vin.. runt halv tolv tog vi en taxi ner till stan, blev saluhallen för mig och sara. Träffade bl.a. på frida, en gammal klasskompis och jennifer & evelina. Superroligt!!! 


   '

Bilder från i fredags.

FREDAG!

Har precis kommit hem till lghn, slängt i mig makaroner med köttfärsås. Var så jkla hungrig så var tvugen att gå hem och få i mig något, kom även på att räkningarna måste betalas. Martin och jag hittade iallafall en superfin present, hoppas hon blir nöjd! sen skulle martin sticka iväg på sin sista tenta för den här terminen och jag träffade ulrika. Vi gick och shoppade lite och tog en kaffe!

Nu ska jag betala räkningarna och bara slappa här i soffan. Går även en bra film på tv nu som jag sitter och kikar på. Runt halv åtta tiden ska jag träffa malin och louise, vi ska käka räkor & dricka vin ute i lövstalöt hos lollous föräldrar. Jennifer kommer nog kika förbi också!





Bilder från google.


27maj


i tisdags när jag jobbade hade jennifer, lollou, ulrika & malin förberett maten hemma hos mig, så när jag kom hem var maten uppdukad och klar!! kan ju inte bli bättre?  Tacos och massa mys blev det hela kvällen, tack för en bra kväll tjejor. Louise sov även över här!

I onsdags morse gick jag och martin upp med lollou, hon skulle börja 6.50, kände mig superduktig att jag kom upp. Så martin & jag tog en promenad runt ån och sen köpte vi hem massa gott till frukost. Härlig morgon! Efter frukosten tog vi oss hem till mamsen, vi skulle åka ut till stenhagen och handla lite smått, även kika in på öobs nyöppning. Fick med mig bla. en rya matta och massa hudkrämer. Till lunch träffade jag kajsa, vi åt en god cesarsallad på villa romana, satt där i säkert fem timmar och bara njöt av solen och massa prat. Vi tog även en runda på stan!

På kvällen kom min fina martin hit, vi kikade på film med lite naturgodis. BRA DAG!
Nu blir det frukost och sen en sväng ner på stan, martin och jag ska hitta något fint till karin som tar studenten nästa vecka och sen ska jag fika med ulrika.

Pusssss!

25maj

LÖÖÖÖÖÖNIIIIIING!  den är efterlängtad... :)

Igår efter jobbet mötte jag upp karin, emilia och natalie. Vi köpte mat från mc donalds (riktig fin middag), & gick direkt till snerkes. Bryggan hade nämnligen premiär igår och vi skulle självklart vara där! Vi ställde oss i kö runt halv fem tiden, och det rullade på bra så vi var redan inne runt kvart över. Hade en superrolig kväll med mina fina tjejor!!

Nu ska jag ta en kopp kaffe och börja fixa mig, idag blir det jobb 9-19.15, baaaah... men sen har jag HELG! yes, är ledig tors-sön, så jkla underbart! Efter jobbet blir det även tacokväll med med mina fina tjejor. Louise, Jennifer, Ulrika och Malin. <3 

Ha en mysig dag allihoppa, puuss!


23maj

har precis ätit middag, blev yoghurt med färska hallon och banan, plus två mackor med leverpastej. ingen ovanlig middag, sånt serveras ganska ofta här, iallafall när jag slutar jobba sent och är trött. Tur att jag älskar "frukost" mat (;

Lunchen med hanna var jätte mysig, vi åt en sallad på coffehouse. Sen tog vi en runda på stan, hanna hittade en jätte fin klänning som hon ska ha på fredag, då hon har hyrt red room för "hejdå fest". Hon åker nämligen till thailand i en månad ;(   är ganska avis!! klockan fyra började jag jobba, 16-19 ett väldigt kort pass men rätt så skönt faktiskt, har ju jobbat fem dagar i sträck nu och jobb veckan är inte slut än. Två dagar kvar sen är jag ledig fyra dar, härligt!   

Efter jobbet mötte jag upp mina fina flickor på waynes, pratade och mös. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kika på en film. Har haft en toppen dag & jag hoppas ni också haft det, puss!  :)  


23maj

godmorgon!
började dagen med en promenad runt ån, tyvärr ingen sol idag men det var skönt ändå. Så nu har jag precis duschat och ätit en god frukost, yoghurt med färska jordgubbar och banan.
Nu ska jag ta mig ner till stan och träffa hanna, tjo!


söndag

njuuuuter! dansar och skuttar runt här i lägenheten. Pumpar hög musik ur högtalarna och mår bra. är på ett toppen humör! har haft en superbra söndag, den började med jobb 12-16 sen åkte jag direkt hem till pappsen med brorsan och syrran. Där blev det lek, grillat, prat och massa skratt.  Solen har ju även varit framme och värmt, kan inte bli mycket bättre!

morgondagens planer lite kort.
-promenad
-sola
-träffa hanna
.jobba 16-19
.kaffedejt med emmsan & sarisen

Puss
Fånga dagen!


 

tionde maj

gokväll allesammans!
hoppas ni mår bra, jag mår lite halvbra. Känner mig sjuk och gjort det ett par dagar nu, började med en liten vagel som nu har blivit en rejäl förskylning. Ont i huvudet, ständigt. Nästäppa, kan knappt prata och en massa snor! men kämpar på ändå, man lever ju bara en gång. Har jobbat idag 12-19 sen träffade jag min fina emma på en kaffe.  Det gjorde min dag, tack kära du!

Värmen är här, skönt. Igår spenderade jag min dag på balkongen, sisådär 50 grader var det på termometern. mysigtttt! mormor kom även upp med wienerbröd, <3 På kvällen kände jag att jag behövde ut och röra på mig lite (är sjuk, så lunkade upp till farmor och farfars grav och satt ett ljus och fixade fint) var jätte skönt, men blev trött och kände mig svag i hela kroppen när jag kom hem.

nu ska jag fortsätta dunka musik, irretera grannen lite. PUSS!




go kväll!

hallå allesammans! Hoppas ni har en mysig kväll, kanske framför tvn som jag?
idag har jag varit ledig, vaknade upp i min sötnos famn. tog en liten joggingrunda och sen blev det en god och mysig frukost. Vi tog bussen till stan runt tolv tiden, martin skulle ha lektion och jag skulle träffa min vän emmsan. Vi åkte en sväng till boländerna, shoppade på stan och tog en kaffe. Fick med mig hem ett par träningstajts och en sportbh. 

Har ovanligt nog lagat middag ikväll (duktigt) och sen blev jag även sugen på att baka, så har gjort en cheesecake som står inne i frysen nu, klar tills imorgon! sen har jag inte gjort så mycket mer, suttit här i soffan mest och kikat på tv med digestive kex och pepsi.

Haft en superbra dag. puss på dig!