God morgon fredag!

Äntligen fredag, trodde aldrig den här dagen skulle komma. Haft en tuff vecka, trött som aldrig förr. Man tycker att det är nu man borde vara pigg & alert. Solen och värmen är ju hääär! Men jag hoppas det blir bättre fr.o.m. Idag, det är ju FREDAG!

Idag blir det jobb, 8-17. sitter just nu i soffan & laddar upp för dagen med kaffe & yoghurt. Det blir möten & sen lunch med min fina Ulrika. Det verkar det bli 22 grader och sol. YEY! Så lunch i solen blir det garanterat :-)


Bjuder på lite live bilder från soffan;


Resan bokad!!!!

YEEEEEEES. Min älskling och jag har bokat resan. Känns helt underbart. Pirr och fjärilar i magen! Åh så mysigt, häftigt och cooooolt det kommer bli. Vår gemensamma dröm går i uppfyllelse! <3


Tisdag!

Igår blev det häng med Natalie, PW & lite styrketräning men mest prat! När jag kom hem lagade Martin mat och jag höll på att kolla resor. Vi HAR bokat resa i lördags... ;D men nu är ångesten här, om vi ska behålla bokningen vi gjort hos big travel eller om vi ska boka själva via internet. Det är mycket pengar det handlar om så känns viktigt. Så idag måste vi ha bestämt oss, waaah! Bara vi kan bestämma oss kommer vi kunna slappna av och bestämma oss. så jävla kul :D <3






Dansuppvisning 25 maj!

Igår var det dagen med stort D. Sjukt nervösa och taggade tjejer på UKK. Gick sisådär på genrepet men på föreställningen kunde de inte gått bättre! Så sjukt jävla kuuuuuuuul. I wanna do it again! Kärlek till er. <3


Fredag fredag fredaaaag!


Tänka sig!

Vilken eftermiddag/kväll(!!!) efter jobbet drog jag direkt till Friskis&svettis, hade bokat ett spinnigpass bas. Har ju haft ont i nacke/rygg hela förra veckan, så har inte rört mig ett dugg. Sugigt p"ung! Så nu är jag på förbättringsvägen & det är nästan helt smärtfritt, så var rå taggad på träning och det gick hur bra som helst, sjuk kul & sjukt stolt över mig själv!!

Sen tog jag mig till Ica, inhandlade dagens middag (hade jag tänkt iallafall, men var hungrig redan efter träningen så middagen fick bestå av yoghurt med jordgubbar kiwi och massa göttigt.) iallafall kom jag på att göra fylld kycklingfilé i ugn, det är ju för gott så inhandlade färsk kycklingfile & massa gott att stoppa i. Jag blev precis klar med maten, som får bli matlådor och middag imorgon. Skönt att ha det klart ibland!!

Det blev färsk kycklingfilé fylld med champinjoner, körsbärstomater, fetaost & pesto! Till det gjorde jag blomkålsmos med smaksättning av vitlök & persilja. Blev uuuutmärkt! För att vara första gången är jag så nöjd, en riktig höjdarkväll :-D


Avslutar med lite matbilder & en svettig Therese!

https://cdn1.cdnme.se/785694/6-3/pic_519bbf199606ee12dcacee27.jpg" class="image">


New in!

Blev en shopping runda med Martin i lördags. Bl.a. Köpte vi matta till vardagsrummet, en möbel till badrummet & massvis med ramar.

Vi har äntligen börjat planerat & fått en bra ide hur vi ska göra om här hemma! Heja :D

Älskar att vara sambo.


Kärleken är hemma!

Glömde säga att jag är superglad ikväll även smärtan. Min kärlek har kommit hem, han har varit borta tre dagar. ("ingenting " Som jag Skulle sagt för ett halv år sen) men nu är vi sambos & ses varje dag, Stor skillnad! <3 men imorgon ska han åka igen, till Sundsvall ;( så ska njuuuta nu.

Pussss


Smärta

Alltså jag står snart inte ut. Har haft ont i rygg/nacke och axlar nu sen i tisdags (tror ja de var) eller måndag. Aja ja vet inte men länge nog. Känner igen smärtan, hade exakt samma i vintras. Det kan inte beskrivas hur de känns, det är olidligt. Jag förstår er där ute med ständig rygg ont hur jobbigt det måste vara!! Min smärta är som att mitt punkten är i nacken och att de strålar upp till huvudet, ner till halva ryggen ich axlarna. Det går upp & ner, mornarna är bäst. Ingen smärta, men när jag börjar röra på mig börjas det. Jag vet inte vart ja ska ta mig till? Hur aka ja sitta, ligga eller gå? Åååh! Inorgon har vi även extra dans träningen & känner att de absolut inte kommer bli bättre efter den.... Bajs!

Måste sova. Eller ett försök till det ;-( tycker väldigt mycket synd om mig själv just nu men fan vad jävla onödigt detta är. Vill bara gråta!


Premiär för äppelkaka?

Igår var det första gången jag bakade äppelkaka. Ni som känner mig vet att jag älskar att baka! Men jag tror faktiskt att jag aldrig har gjort äppelkaka förr. Blev bjuden till pappsen med syskonen på grillkväll och då kände jag att jag kunde bidra med lite efterrätt. Så blev sjukt sugen på äppelkaka och vaniljvisp, så i made it. Min första! Och det blev sååå jävla bra, Gud så gott. Lätt att göra och få ingredienser. Mums!

(tyvärr kunde vi inte hålla oss så det fick bli korttagning efteråt... Men här är en liten bild:)


Bästa dagen på länge!

Underbara underbara underbara onsdag!!
Orkar inte berätta allt men här kommer en liten "snabb repris i punktform"

*jobb 8-12
*lunch på gutherska med bästa syster
*årets första mjukglass i solen med sis
*träffa Hanna & Sandra en kortis på stan
*PW runt ån
*bjöd över syster & bror på ett glas gin på balkongen, & bra musik i högtalarna
*restaurang med mamma, syster, Isabelle, Christoffer & Britt - tre rätters på tzatsiki (uteserveringen) åh!

Underbart(!!) & att min syster äntligen är hemma igen är helt fantastiskt. Så kuuul att umgås! Du är bäst <3