fredaag igen

det är redan fredag,  helt knasigt fort veckorna går. dagen började med att jag & martin försov oss till klockan 8 när bussen egentligen skulle gå men för mig spelar det inte så storroll eftersom vi började halv ett idag. Så nu sitter jag här och försöker göra en snygg inbjudan till entreprenörsgalan som ska hållas den 28 april tror ja.. men de går inte direkt bra eftersom ja inte vet hur man använder programmet haha!
Efter skolan ska jag fika med mina underbara guurls antingen på wayns eller Chagall, kommer bli super! var så fruktansvrt länge sen vi sågs nu! På lördag ska vi hem till brori för att fira hans 23års dag, hoppas på en Stor tårta och massvis kakooor, i love!  och på söndag äre UF mässa på fyrsihov som vi tänkte gå och kolla på. (Y) sen under helgen händer de lite mer grejoor men skriver mer seeeeeeeeeeeen..

Puss ;)


lördag

Kvällsplanerna för igår blev ändrade, skulle egentligen bara ligga hemma och pysa i soffan med en massa godis och chips. men på kvällskvisten så frågade kajsa och elin om jag skulle med på bio. riktigt trevligt tjejor!   Vi såg på "män som hatar kvinnor" till en början var jag lite skepptisk men den var faktiskt riktigt bra, men ska erkänna att ja hade ont i magen mer än halva filmen.vissa tillfällen var den riktigt obehaglig!  men den måste ni absolut se! men tack tjejor för att ni tvingade med mig, nästa gång blire lite rajtantajtan! :b Efter bion skulle jag ta bilen hem, som skönt var men när jag var på väg hem upptäckte jag att det var en konstigt låång lapp på framrutan och det första jag tänkte på var att det var reklam men när jag kom hem så upptäckte jag att det var en p-böter på 350 kr haha!  stod att jag stod på en förhyrd plats men jag stod faktiskt på pappas plats, men tydligen hade vår "parkeringslapp" som man har i framrutan ramlat ner så.... men det där fixar sig nog hoppas jag :D!  i alla fall väl när jag var hemma och rätt pigg även fast klockan började närma sig tolv, tog jag fram en stor skål chips och ett glas cola, la mig i sängen och slog på "rally brudar". haha den var faktiskt riktigt rolig, kan jag rekomendera!

idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom att ha suttit ute i solen och stekt lite granna. sen för en stund sen kom monicas dotter och henne pojkvän, de hade med en Stor prinsesstårtsa som vi har klämt i oss alldelles precis! de ska vara barnvakt åt lill adam eftersom pappa och monkan ska iväg på femtio årsfest. Jag ska ta mig iväg på martins match med sarisen och sen ikväll åker nog sara och jag hem hit för att ta det lugnt framför robinson eller något?

Nu ska jag gå och måla naglarna och fixa lite annat mojs. hörs sen!


lååånghelg

4,5 dagar ledigt, härligt :D  så tänkte berätta lite hur jag har spenderat dessa dagar hitills. I onsdags kväll hämtade jag upp min sötnos på stan, han hade varit på teater med klassen.  Vi åkte sedan hem till min pappa och där spelade vi  bla Wii fit, såg på film och mös. Igår hade vi 1,5 år tillsammans, helt otroligt bra<3 Vi tog en rejäl promenad i det fina vädret.  Vi gick sedan hem för att duscha & fixa oss (spelade lite wii fit däremellan), haha det är så roooooligt & svåårt (;  sen drog vi ner på stan för att gå och käka på restaurang. mm-mums :)  sen blev det att gå och köpa lite gott och sen hem igen för att mysa framför en bra film!   jag älskar dig martin, bästa som hänt mig  <3

Idag var vi också varit duktiga och hurtiga vi tog en joggingtur på en timme & sen tävlade vi även i en femkamp på Wii sport, tyvärr vann jag inte men jag var riktigt nära :b !!  Det har varit ett par väldigt bra och mysiga dagar tillsammans med min älskling!  ikväll blir jag hemma och ska bara ta det lugnt med familjen, vi ska grilla och snart kommer även  lilla adam hit!
Nu ska jag kolla klart på "du är vad du äter", riktigt intressant. fick nyss veta att pasta och bröd är lika onyttigt som godis ;s blä! 

   


gokväll

ja tycker verkligen att jag har uttntjat denna dag till fullo! jag har i alla fall hunnit med väldigt mycket, känns bra! dagen började med att jag gick till skolan vid halv nio och slutade halv tolv, åkte sedan ner på stan med sarisen och emmsan och käkade lite på donken, det är ju special pris på happy meal varje tisdag & torsdag kostar då BARA 25kr, helt otroligt bra :b! sen så var min pappa väldigt snäll och sjussade hem mig & då böt jag direkt om till mjukisar och satt på mig solbrillorna för att gå ut och ta vara på solen. sååå underbart skönt! känns som våren redan är här, dock så när man går ifrån väggen där solen ligger i lä så äre iskallt.. :/ men men när jag satt och njöt i mitt lillahörn tryckt mot vägen bläddrade jag igenom H&Ms sommarkatalog och hitta massa fina grejer som måste inhandlas snarast, typ imorgon :) Efter det så tog jag mig in och börja städa mitt rum, helt kaos när man har så mycket väskor med sig. sen efter det börja jag  fixa om mitt cv lite granna eftersom imorgon är det jobbmässa i fyrishov som jag hade tänkt gå på!  Hoppas det blir kul :) och nu är jag klar,(puuuh..) tog sin tid men nu är jag äntligen klar med allting som behövts göras, nu ska jag bara njuta framför tvn. Ska se "halv åtta hos mig" och sen blire "den rätte för rosing" :) 

veckans nuvarande planering:
onsdag- skola, jobbmässa, martin
torsdag- ledig, fira 1,5 år med älskling<3
fredag- ledig, träna ..

Sen får vi vad som händer & sker under veckansgång :)

Puss&kram, ses på stan!   

Nytt år nya tag!

nemen hej, det var inte igår!  sist  jag skrev var den 7 december 2008. BRA therese!  men nu är det nytt år & nya tag, så nu jvlar ska jag vara bloggaktiv! vad tycks?
 
Jag kan väl börja med att säga att jag och sara var väldigt duktiga igår.  Vi var på friskis&svettis som alltid men igår hade vi hade bokat en personlig tränare, gustav. Till en början fick vi berätta lite om våra mål med träningen och vad vi höll på med just nu osv.  Vi fick väl dock inte fram exakt vad vi ville men iaf haha! efter det fick vi gå runt till olika maskiner som skulle passa oss, var en del knasiga saker där må jag säga! men som sagt det var jätte bra och man fick mycket bra information som man behöver innan man sätter igång. Vissa maskiner på gymet var tillome helt värdelösa.  Vi fick i alla fall testa de maskiner han tyckte var bra och som vi nu har med i vårt träningsprogram.  måste erkänna att vi kanske inte är de mest vältränademänniskorna iaf haha, men han tyckte vi var duktiga och skötte oss bra!!  dock var det lite pinsamt när så mycket folk var där inne och kollade på!! men men nu orkar jag inte berätta mera men som sagt hans plan var  att vi skulle bygga upp oss lite de vill säga äta TRE gånger så mycket som nu ;S och träna 2-3 ggr i veckan efter programmet. Och det skulle vi följa tre månader frammåt, i början i juni skulle vi tydligen tillbaka och då skulle vi köra ett annat program och få fram de "snygga musklerna" som vi skulle få utav denna träning.... haha men ja, vi vet inte riktigt vad vi tyckte om hans plan riktigt, vi kommer absolut inte äta så mycket som han påstod men träna efter programmet ska vi, mucho good!  

ska sätta mig vid tvn en stund och äta massa kiwisar men först måste jag bara säga att JAG ÄLSKAR VÄDRET! sol sol sol & värme. mmmm!