Lördagen

Hallå hallå! 
Igår, lördag började vi dagen som vanligt på helger med en dunder frukost. Allt ska fram & lite till från kylskåpet. Lyx!  Sen gick jag ner till stan med brorsan, hann ville ha hjälp med att köpa en doppresent & hitta en snygg skjorta. Blev båda!  Sen körde jag & Martin lite städning här hemma & vi hann även sätta upp lite tavlor på väggen. Top! 

Efter det tog vi oss till gränby, där träffade vi på både morfar, farbror & kusinerna. kul! Vi var iallafall där & skulle storhandlade inför kvällen. Systemet & kvantum! 

Väl hemma blev det en mysig fika på balkongen. Sjukt dina dagar nu, vilken höst! Så vi satt och njöt i solen med kaffe & kaka. Livsnjutning. 

Vid halv fem började vi göra ordning för kvällen. Duka, förbereda maten & göra allt klart tills Louise & Daniel skulle komma. Vi hade en sjukt bra kväll, vi bjöd på tre rätters & drack gott vin.

Vi serverade chevretoast med pinjenötter, honung & ruccola. Till varmrätt blev det inbakad fläskfilé fylld med gräslöksfärskost. Till det hade vi gjort kantarellsås & potatiskaka. Efterrätt körde vi frozen cheesecake med blåbär! Åh de blev så gott, herre!!! Helt klart någonting vi kommer göra om.  Rekomenderas. 

Kvällen avslutades i soffan med godis & massa prat. Hade en super lördag med fina människor. TACK Louise & Daniel <3 











Kommentarer
Louise säger:

Tack ska ni ha!! Jättegott & jättebra kväll ❤❤❤

2013-10-13 | 21:22:28
Bloggadress: http://Louisebj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback