Hej lördag!

Det blev restaurangbesök igår kväll när Martin kom hem. Vi gick till den italienska restaurangen Trattoria Comedia. För mig blev det pastakuddar fyllda med ricotta och Karl-Johan svamp toppat med ruccola & Parma skinka. Det var sååååå gott! Rekommenderas. Dock var inredningen inte den mysigaste... 

Efteråt blev det en sväng på Ica. Handla massa gott. Chips godis & Cola. Hemma blev det film, först kollade vi på "gravity" den var sådär. Knäpp film.
Rekommenderas inte. Sen kollade
Vi på en verklighetsbaserad baseball film "42" vilket var en riktgt bra film!!' Kolla ikväll ;-) 

Imorse var vi båda supertrötta, pappa ringde & väckte oss vid 9. Bilen har ju lagt av så vid 10.00 kom pappa. Fick ihåg bilen med batteri. De var hel dött. Så vi tog en sväng ut till pappa. Satt
Bilen på Laddning & käkade go frukost. Vid tolv tog vi oss hemåt (bilen startade bra. Hoppas nu bara den gör det imorgon också.) sen tog vi på oss promenad kläder & gick ut i skogen. Blev en bra runda. Så nu har vi precis fått i oss lite lunch & kaffe. 

Ska snart hoppa in i duschen. Ikväll blir det tjejkväll med Elin, Natalie & Karin. Blir att laga mat & kanske ut & ta en glas. 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback